Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto sienų griovimas

QUOTE(Ladute @ 2011 11 03, 13:42)
nuo 2010-10-01 "statybą leidžiantys dokumentai" galioja neterminuotai, o "iki 2010 m. spalio 1 d. išduotų galiojančių statybos leidimų galiojimo terminas automatiškai pratęsiamas neribotam terminui neatliekant papildomų procedūrų" (STR 1.07.01:2010 „Statybą leidžiantys dokumentai“ 45 punktas)  4u.gif

vau kaip fainai .... mirksiukas.gif na ziuresim kaip viska toliau vyks zinoma noretusoi viska oficialiai i iteisinti,juk ir projektas nemazai kainuoja ...nu ziuresim kaip toliau viska eisi kaip cia kas ,o tai nebuna taip kad architektas pats ismatuoja viska ? po griovimo ???

o del blokiniu sienu geoiovimo i lauka domintu ir mane yra tokia mintis i ateity ..... bet mes su valstybine parama del neigalumo .... darytume balkona kartu su isejimu ,bet ydomu ar leistu ,nes mes gyvename pirmame aukste ...
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2011 11 02, 22:07)
cool.gif
nu kad nea.darom nisa is kambario i virtuve .... ir 1m sienos kitos griaunam  unsure.gif nzn kodel taip brangu... cool.gif  g.gif,o tie 300 kur MB sumokejo tai instruktorius tipo stebes darbo eiga ,nu man kolkas kosmosas...2800 nerealu uz bendrai 3 metrus sienos,nu jei dar registre reiks moket.... oneglai but taip kad instruktorius viska man sutvarkys su savo tuos stebejimu ismatuos o i registra tik pateikt pazyma kazkokia reiks ?

neisivaizduoju wink.gif reiketu instruktoriaus klausti.
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2011 11 03, 15:07)
o del blokiniu sienu geoiovimo i lauka domintu ir mane yra tokia mintis i ateity ..... bet mes su valstybine parama del neigalumo .... darytume balkona kartu su isejimu ,bet ydomu ar leistu ,nes mes gyvename pirmame aukste ...

tikrai leistu, aplinkui net 3 tokius butus zinau.
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2011 11 02, 22:22)
nu jo, galesi ir veliau pasidaryt wink.gif tik kaip Tinka rase, ziuret iki kada galioja leidimas. as mokejau 500 uz 86kv zinau kas mokejo 300 uz 64kv wink.gif
o jus daug ka griaunat?  bigsmile.gif nes kaina projekto beveik auksine atrodo cool.gif

Nežinau kaip kitur bet registre įteisinti kainuoja brangiau, mano architektė patarė kreiptis į privačius, tada galima kainą pasiderėti ax.gif
Atsakyti
Nike, gal čia kainos tokios pas tokį senuką iš Giedraičių gatvės 85? Aš buvau ir nors pasakė, kad čia vos ne copy paste iš kito projekto, bet vistiek 2500+300 Lt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Red_Rose @ 2011 11 04, 00:21)
Nike, gal čia kainos tokios pas tokį senuką iš Giedraičių gatvės 85? Aš buvau ir nors pasakė, kad čia vos ne copy paste iš kito projekto, bet vistiek 2500+300 Lt.  doh.gif

pas ta pati biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, galu gale ir pas mus ledai jau pajudejo, gavome beveik visus sutikimus, liko tik banko, arch pakoreguos projekteli ir tikiuosi vyr arch pasventins musu lengva vergeli. smile.gif Planuojame padidinti kambari balkono sask, sujunkti bei padidinti vonia su tualetu ir perkelti i kambari virtuve... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(S@gi @ 2011 11 04, 14:09)
Sveikutes, galu gale ir pas mus ledai jau pajudejo, gavome beveik visus sutikimus, liko tik banko, arch pakoreguos projekteli ir tikiuosi vyr arch pasventins musu lengva vergeli.  smile.gif Planuojame padidinti kambari balkono sask, sujunkti bei padidinti vonia su tualetu ir perkelti i kambari virtuve... ax.gif

okos planelis jusu butuko ?
ydomu kas Jus ten daro ;)ydomu kokio banko? kadangi as skambinausi savpo vadybininkei sake nieko nereikia ,na jei kazkam reikes tai tai parasysim kazka bet realiai jokio leidimo nereikia SWED g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 04 lapkričio 2011 - 13:58
QUOTE(NikeZ @ 2011 11 04, 15:57)
okos planelis jusu butuko ?
ydomu kas Jus ten daro ;)ydomu kokio banko? kadangi as skambinausi savpo vadybininkei sake nieko nereikia ,na jei kazkam reikes tai tai parasysim kazka bet realiai jokio leidimo nereikia SWED  g.gif

Mums irgi vadybininke sake kad nereikia, bet vyr arch reikalauja - priklauso. Butas dar nemusu,o banankas kaip ir bendrasavininkas tai jis turi duoti sutikima.
Atsakyti
QUOTE(S@gi @ 2011 11 04, 15:34)
Mums irgi vadybininke sake kad nereikia, bet vyr arch reikalauja - priklauso. Butas dar nemusu,o banankas kaip ir bendrasavininkas tai jis turi duoti sutikima.

musu nieks nieko neprsae ,bet jei reiks bankas sake kanors sumakliavos,nes tipo kaip ir blanko tokiam sutikimui neturi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 04 lapkričio 2011 - 15:01
QUOTE(NikeZ @ 2011 11 04, 17:00)
musu nieks nieko neprsae ,bet jei reiks bankas sake kanors sumakliavos,nes tipo kaip ir blanko tokiam sutikimui neturi  smile.gif

Tai va va va mums irgi ta sake smile.gif sake duodame sutikima ne architektui bet statyboos inspekcijai,jeigu griaunam sienas nesancias ar laikancias, o kadangi to nedarom...tai ir teks jiems kazka sukurt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2011 11 03, 15:07)

leistu leistu. pilnas miestas pandusu, keltuvu ir kitokiu palengvinimu neigaliems zmonems. Vilnius sitoj vietoj visai draugiskas miestas.
Atsakyti