Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto sienų griovimas

Turiu klausimą dėl to visuotinio gyventojų susirinkimo. Ar yra kas susidūręs su tuo? Kaip jis vykdomas? Kas jį organizuoja? Tiesiog domina žmonių patirtis šiuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(Muskari @ 2010 07 27, 13:29)
Turiu klausimą dėl to visuotinio gyventojų susirinkimo. Ar yra kas susidūręs su tuo? Kaip jis vykdomas? Kas jį organizuoja? Tiesiog domina žmonių patirtis šiuo klausimu.

as tai galvoju surinksiu puse namo gyventoju parasu plius viena papildoma ir tegul nesauksia jokio susirinkimo, nunesiu namo pirmininkei tegul paraso protokola ir viskas.. thumbup.gif dabar kaip tik rasau sakini kokiu tikslu renkami parasai ir eisiu i laiptine, nes kiek suprantu rasti kaimynus irgi bus ne lengva doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 27 liepos 2010 - 12:40
QUOTE(Muskari @ 2010 07 27, 12:29)

Mūsų kaimynams jo reikėjo, tai jie nešaukė visuotinio, tiesiog apvaikščiojo visus butus ir susirinko parašus. Jei nemeluoju, tai pakanka 50% + 1 butų savininkų (nuomininkai netinka) parašų.
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 07 27, 13:41)
Mūsų kaimynams jo reikėjo, tai jie nešaukė visuotinio, tiesiog apvaikščiojo visus butus ir susirinko parašus. Jei nemeluoju, tai pakanka 50% + 1 butų savininkų (nuomininkai netinka) parašų.

o kaip zinoti ar savininkas? taip ir paklausti?
o tas papildomas vienas parasas gali buti musu butas? ar reikia 50% + 1(ir visi kaimynu)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 27 liepos 2010 - 12:50
QUOTE(vikosiuks @ 2010 07 27, 12:48)
o kaip zinoti ar savininkas? taip ir paklausti?
o tas papildomas vienas parasas gali buti musu butas? ar reikia 50% + 1(ir visi kaimynu)?

Geriau surinkti 50 proc. +2 ar 3 parašus dėl viso pikto.

Kai einate parašus rinkti, atidariusio duris asmens prašykite, kad pakviestų buto savininką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2010 07 27, 15:01)
Geriau surinkti 50 proc. +2 ar 3 parašus dėl viso pikto.

Kai einate parašus rinkti, atidariusio duris asmens prašykite, kad pakviestų buto savininką  mirksiukas.gif

jau turiu 41 parasa ax.gif dar truksta 14.. labai geranoriskai visi pasirasineja ir sako,kad issigriove be leidimu blush2.gif ir man ta pati siulo daryti jei siena nera laikancioji
maniau bus sunkiau parasus surinkti, o pasirodo net vidury darbo dienos nemazai namuose sedinciu...
reikes surinkt koki 60 parasiuku del viso pikto, nes vaikai tevu butuose gyvena ir atvirksciai... ir savininku gali ir nebuti...

turiu klausimeli.. turiu pristatyti i savivaldybe daugiabucio namo patalpu savininku viesojo aptarimo protokola ... ir skliausteliuose parasyta su pakeitimu schema g.gif tai ka man cia reikia ta pirmininkes protokola gauti kaimynu parasus nunesus ir papiesus ar atsvietus buto plana su kokiu raudonu flamasteriu sienas paryskinti, kurias noriu isgriauti? is kur man ta scema gauti? is architekto? ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 07 27, 15:58)
jau turiu 41 parasa ax.gif  dar truksta 14.. labai geranoriskai visi pasirasineja ir sako,kad issigriove be leidimu blush2.gif ir man ta pati siulo daryti jei siena nera laikancioji
maniau bus sunkiau parasus surinkti, o pasirodo net vidury darbo dienos nemazai namuose sedinciu...
reikes surinkt koki 60 parasiuku del viso pikto, nes vaikai tevu butuose gyvena ir atvirksciai... ir savininku gali ir nebuti...

turiu klausimeli.. turiu pristatyti i savivaldybe daugiabucio namo patalpu savininku viesojo aptarimo protokola ... ir skliausteliuose parasyta su pakeitimu schema  g.gif tai ka man cia reikia ta pirmininkes protokola gauti kaimynu parasus nunesus ir papiesus ar atsvietus buto plana su kokiu raudonu flamasteriu sienas paryskinti, kurias noriu isgriauti? is kur man ta scema gauti? is architekto? ar kaip? g.gif

Taip, ir man kai kurie kaimynai sakė, kad be reikalo vargstu - jie išsigriovė ir nieko. Kai kurie net parodė ką yra pasidarę bute biggrin.gif

Protokolas tas pats - gaunamas iš pirmininko. Dėl schemos - pabandyk pati pabraižyti, kad ir su flomasteriu, kaip minėjai - jei netiks, nueisi dar kartą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2010 07 27, 17:04)
Taip, ir man kai kurie kaimynai sakė, kad be reikalo vargstu - jie išsigriovė ir nieko. Kai kurie net parodė ką yra pasidarę  bute biggrin.gif

Protokolas tas pats - gaunamas iš pirmininko. Dėl schemos - pabandyk pati pabraižyti, kad ir su flomasteriu, kaip minėjai - jei netiks, nueisi dar kartą  mirksiukas.gif

antras punktas reikia pristatyti: pastatu technines inventorizacijos: sklypo planas (su statiniu indeksais),patalpu planai,vidaus patalpu eksplikacijos...
cia kaip suprantu reikia atsviesti ta buto breziniu knygute, o kas tas - vidaus patalpu eksplikacijos (cia gal kazkokiu buto nuotrauku reikia) ar isvis reikia nuotrauku?
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 07 27, 16:14)
antras punktas reikia pristatyti: pastatu technines inventorizacijos: sklypo planas (su statiniu indeksais),patalpu planai,vidaus patalpu eksplikacijos...
cia kaip suprantu reikia atsviesti ta buto breziniu knygute, o kas tas - vidaus patalpu eksplikacijos (cia gal kazkokiu buto nuotrauku reikia) ar isvis reikia nuotrauku?

Čia kažkas jums taip nurodė? Kokių dokumentų reikės?

Vidaus patalpų eksplikacija, tai kaip suprantu - vidaus patalpų išplanavimas; bet galiu klysti (iš bendro išprusimo komentuoju biggrin.gif ). O va "sklypo planas (su statiniu indeksais)" indeksais tai ir mane sudomino - čia gal topo nuotrauka? Kaži, tinka planiukas iš maps.lt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2010 07 27, 20:18)
Čia kažkas jums taip nurodė? Kokių dokumentų reikės?

Vidaus patalpų eksplikacija, tai kaip suprantu - vidaus patalpų išplanavimas; bet galiu klysti (iš bendro išprusimo komentuoju  biggrin.gif ). O va "sklypo planas (su statiniu indeksais)" indeksais tai ir mane sudomino - čia gal topo nuotrauka? Kaži, tinka planiukas iš maps.lt  unsure.gif

cia savivaldybeje gavau toki prasymo lapa uzpildyti, tai joje nurodyta visi dokumentai kuriuos pristatyti kartu su tuo projektavimo salygu savados prasymu.

surinkau reikiama parasu skaiciu ir namo pirmininke pareiske,kad nieko nepasirasines g.gif zodziu neduos protokolo doh.gif ar ji turi tokia teise budama namo pirmininke?
Atsakyti
Mes darėm panašiai...Tik parašus sudėjo ant iš registrų centre išimtos pažymos apie butų savininkus mūsų name, tai tikrai žinojau, kad savininkas rašosi...
Atsakyti
QUOTE(nercyte09 @ 2010 07 27, 21:03)
Mes darėm panašiai...Tik parašus sudėjo ant iš registrų centre išimtos pažymos apie butų savininkus mūsų name, tai tikrai žinojau, kad savininkas rašosi...

net nepagalvojau, kad sitaip galima.. kaip tokia pazyma gauti?
niekas neparaso kiek apytiksliai architektas kainuoja, ar paprasta konsultacija taip pat mokama? ar uz zodini varianta nereikia moketi?
Atsakyti