QUOTE(Liusytė @ 2007 10 12, 00:40)
Neseniai ir aš buvau susidūrusi su šia problema, bet smagu, kad tai jau praeityje gerų meistrų dėka. Tuos meistrus, kurie mums atliko griovimo darbus, man parekomendavo mano draugė. Jai blokinėje sienoje pjovė angą tarp virtuvės ir svetainės. Paskambinau numeriu 865688299 ir atvažiavo vyrukas, tikrai išmanantis savo darbą, apžiūrėjo ta mano sienelę, išsamiai pakonsultavo, kur kapitalinės sienos, kur pertvaros ir ką galima griauti, o ko ne. Ir sekančią dieną išardė ir net statybines atliekas išsivežė. Buvau maloniai nustebinta, kad Lietuvoj dar yra tokių meistru, kurie taip išmano savo amatą - maniau jau visi į užsienius išvažinėję. Jeigu kas ką žadat griautis - tikrai rekomenduoju ir jums, nes kaina tikrai atitiko darbų atlikimo kokybę!
Na na... Tai kokia ta kaina už sienelės išgriovimą
Bet vis gi.... Jie, nors ir konsultuoja, kurias sienas galima griauti, o kurių geriau judinti nereikėtų, vis tiek neapsiima atsakomybės - ją nešame patys (tai mums per sunku
).
Patarėjų mes turime ir tarp giminaičių - vienas architektas, kitas statybininkas, trečias taip pat kažką panašaus baigęs, bet va iškyla dilema ko prašyti, kreipiantis pas miesto architektą......
T.y. kokioms sienoms reikia leidimo griauti, kokioms nereikia, kokia kaina ir t.t.