Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto sienų griovimas

QUOTE(sygyta @ 2007 10 04, 09:50)
kad leidimu reikia betkokiom sienom mum sake savivaldybe.ir dabar rizikuok zmogau.

Aš jau klausiau, bet dar pasikartosiu - ar reikia leidimo griaunant sienelę, skiriančią balkoną nuo kambario? Iš jūsų pasakymo reikėtų suprasti, jog reikia. O kaip iš tiesų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2007 10 04, 09:56)
Aš jau klausiau, bet dar pasikartosiu - ar reikia leidimo griaunant sienelę, skiriančią balkoną nuo kambario? Iš jūsų pasakymo reikėtų suprasti, jog reikia. O kaip iš tiesų  g.gif

sienele? na pas mane tai visa siena tarp balkono ir kambario.ir duodu galva nukirsti ji yra laikancioji biggrin.gif o kaip pas jus nezinau.bet kaip jau sakiau.leidimo reikia betkokiam griovimui.na gal tik tualeta su vonia kertant-nereikia.
jei esat drasus kirskit ir viskas.o as kaip pergyvenu kas bus jei pamatys,tai dar pagalvosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 10 04, 14:43)
sienele? na pas mane tai visa siena tarp balkono ir kambario.ir duodu galva nukirsti ji yra laikancioji biggrin.gif o kaip pas jus nezinau.bet kaip jau sakiau.leidimo reikia betkokiam griovimui.na gal tik tualeta su vonia kertant-nereikia.
jei esat drasus kirskit ir viskas.o as kaip pergyvenu kas bus jei pamatys,tai dar pagalvosiu doh.gif

Pačios sienos nejudinsiu. Norėčiau išpjauti tik sienelę po palange. Gal kas susidūrė su tokiu atveju? Ar tam reikia leidimų. Na, leidimo turbūt reikės, bet rekonstrukcijos plano g.gif
Aš taip pat pergyvenu - žinau, kad reikės eiti pas architektą (norėčiau kirsti sienas, kurioms tikrai reikalingas leidimas), bet nežadu mokėti pinigus už tai, ko nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2007 10 04, 15:28)
Pačios sienos nejudinsiu. Norėčiau išpjauti tik sienelę po palange. Gal kas susidūrė su tokiu atveju? Ar tam reikia leidimų. Na, leidimo turbūt reikės, bet rekonstrukcijos plano  g.gif
Aš taip pat pergyvenu - žinau, kad reikės eiti pas architektą (norėčiau kirsti sienas, kurioms tikrai reikalingas leidimas), bet nežadu mokėti pinigus už tai, ko nereikia  rolleyes.gif

Neseniai ir aš buvau susidūrusi su šia problema, bet smagu, kad tai jau praeityje gerų meistrų dėka. Tuos meistrus, kurie mums atliko griovimo darbus, man parekomendavo mano draugė. Jai blokinėje sienoje pjovė angą tarp virtuvės ir svetainės. Paskambinau numeriu 865688299 ir atvažiavo vyrukas, tikrai išmanantis savo darbą, apžiūrėjo ta mano sienelę, išsamiai pakonsultavo, kur kapitalinės sienos, kur pertvaros ir ką galima griauti, o ko ne. Ir sekančią dieną išardė ir net statybines atliekas išsivežė. Buvau maloniai nustebinta, kad Lietuvoj dar yra tokių meistru, kurie taip išmano savo amatą - maniau jau visi į užsienius išvažinėję. Jeigu kas ką žadat griautis - tikrai rekomenduoju ir jums, nes kaina tikrai atitiko darbų atlikimo kokybę! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusytė: 11 spalio 2007 - 23:50
QUOTE(Liusytė @ 2007 10 12, 00:40)
Neseniai ir aš buvau susidūrusi su šia problema, bet smagu, kad tai jau praeityje gerų meistrų dėka. Tuos meistrus,  kurie mums atliko griovimo darbus, man parekomendavo mano draugė. Jai blokinėje sienoje pjovė angą  tarp virtuvės ir svetainės. Paskambinau numeriu 865688299 ir atvažiavo vyrukas, tikrai išmanantis savo darbą, apžiūrėjo ta mano sienelę, išsamiai pakonsultavo, kur kapitalinės sienos, kur pertvaros ir ką galima griauti, o ko ne. Ir sekančią dieną išardė ir net statybines atliekas išsivežė. Buvau maloniai nustebinta, kad Lietuvoj dar yra tokių meistru, kurie taip išmano savo amatą - maniau jau visi į užsienius išvažinėję. Jeigu kas ką žadat griautis - tikrai rekomenduoju ir jums, nes kaina tikrai atitiko darbų atlikimo kokybę! thumbup.gif

Na na... Tai kokia ta kaina už sienelės išgriovimą g.gif Bet vis gi.... Jie, nors ir konsultuoja, kurias sienas galima griauti, o kurių geriau judinti nereikėtų, vis tiek neapsiima atsakomybės - ją nešame patys (tai mums per sunku lotuliukas.gif ).
Patarėjų mes turime ir tarp giminaičių - vienas architektas, kitas statybininkas, trečias taip pat kažką panašaus baigęs, bet va iškyla dilema ko prašyti, kreipiantis pas miesto architektą...... unsure.gif T.y. kokioms sienoms reikia leidimo griauti, kokioms nereikia, kokia kaina ir t.t. ax.gif
Atsakyti
as noriu paklausti kaip tiksliau atrode tas planas? ar vienas lapas su breziniu ir visi komentarai ant jo pacio uzrasyti, ar brezinys susegtas i papke su aiskinamuoju rastu, ar dar kaip? tiesiog idomu kokia forma viska gavot is architekto?
Atsakyti
QUOTE(Liusytė @ 2007 10 11, 23:40)
Neseniai ir aš buvau susidūrusi su šia problema, bet smagu, kad tai jau praeityje gerų meistrų dėka. Tuos meistrus,  kurie mums atliko griovimo darbus, man parekomendavo mano draugė. Jai blokinėje sienoje pjovė angą  tarp virtuvės ir svetainės. Paskambinau numeriu 865688299 ir atvažiavo vyrukas, tikrai išmanantis savo darbą, apžiūrėjo ta mano sienelę, išsamiai pakonsultavo, kur kapitalinės sienos, kur pertvaros ir ką galima griauti, o ko ne. Ir sekančią dieną išardė ir net statybines atliekas išsivežė. Buvau maloniai nustebinta, kad Lietuvoj dar yra tokių meistru, kurie taip išmano savo amatą - maniau jau visi į užsienius išvažinėję. Jeigu kas ką žadat griautis - tikrai rekomenduoju ir jums, nes kaina tikrai atitiko darbų atlikimo kokybę! thumbup.gif

o koks čia miestas?
mums labai reiktų Vilniuje blush2.gif
mums nedidelę sienikę - tarp koridoriaus ir virtuvės... na kas lieka duris išėmus rolleyes.gif
kiek kainuotų maždaug?

sienos storis 6cm - katik matavau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm0nytė: 21 spalio 2007 - 11:18
biggrin.gif mūsų siena "ištaškyta" hihihi.gif labai puikiai dabar viskas atrodo - ie kiek erdvės atsirado thumbup.gif nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm0nytė @ 2007 10 28, 18:49)
biggrin.gif  mūsų siena "ištaškyta" hihihi.gif labai puikiai dabar viskas atrodo - ie kiek erdvės atsirado  thumbup.gif  nuostabu thumbup.gif

o pas jus blokinis namas? ir ar derinimus popieriuku kokius nors daretes?
Atsakyti
sveikos norejau ir as pasiteiraut kokios dabar istaskymo tos kainos ir kiek kainuoja suderinimas su architektu,kaip ilgai formalumai trunka, gyvenu klaipedoj senos statybos 3 aukstu name ir noreciau griaut viena siena ji stora man rodos nesanti gal kas susidure su tokio tipo namais?labai dekinga buciau uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(inga.k @ 2007 10 29, 13:01)
sveikos norejau ir as pasiteiraut kokios dabar istaskymo tos kainos ir kiek kainuoja suderinimas su architektu,kaip ilgai formalumai trunka, gyvenu klaipedoj senos statybos 3 aukstu name ir noreciau griaut viena siena ji stora man rodos nesanti gal kas susidure su tokio tipo namais?labai dekinga buciau uz atsakyma

Mane irgi labai domina, kiek kainuoja sienos griovimas 5 aukštų blokiniame name nuo leidimų iki išgriovimo. Noriu išgriauti apie 3 metrų ilgio sieną tarp virtuvės ir svetainės. Įtariu, kad ji nešanti. Ir kiek laiko trunka tas griovimas (dieną ar savaitę)? Veiksmas Vilniuje. Pasidalinkite patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivija: 29 spalio 2007 - 21:53
blokiniam name visos sienos nesancios, isskyrus pertvara tarp vonios ir tuliko
Atsakyti