Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto sienų griovimas

Pagaliau isgrioviau sienas. Pries dvi dienas baige griauti kapitaline. Siaubas buvo, apatiniai kaimynai vos ne teismais grasino, turejo is savivaldybes atsisviete musu projekta ir po lapeli narste. Kazkokie d..... Gerai, kad viska dariau legaliai, jie is architekto zadejo atimti licenzija, tipo labai blogas projektas. Zodziau jei buciau dariusi ne oficialiai, tai buciau turejusi dar jiems remonta daryti. Kiek man nervu kainavo, aiskino kad pas juos sienos truksta tinkas krenta..
Atsakyti
Man labai idomu eiliskumas darbu... kai sugalvojote, kad reikia griauti... kur pirmiausia kreipetes, kas ka atlikinejo...?
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 06 12, 07:43)
Man labai idomu eiliskumas darbu... kai sugalvojote, kad reikia griauti... kur pirmiausia kreipetes, kas ka atlikinejo...?

Pirma nueik i butu uki, kad gautum anketas ir surinkti turi 51%gyventoju parasu kad sutinka jie kad griautum. Paskui pas seniunijos architekta del projektavimo salygu savado isdavimo,
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 06 11, 22:06)
Pagaliau isgrioviau sienas. Pries dvi dienas baige griauti kapitaline. Siaubas buvo, apatiniai kaimynai vos ne teismais grasino, turejo is savivaldybes atsisviete musu projekta ir po lapeli narste. Kazkokie d..... Gerai, kad viska dariau legaliai, jie is architekto zadejo atimti licenzija, tipo labai blogas projektas. Zodziau jei buciau dariusi ne oficialiai, tai buciau turejusi dar jiems remonta daryti. Kiek man nervu kainavo, aiskino kad pas juos sienos truksta tinkas krenta..

OI KAIP TAVE SUPRANTU doh.gif MES PATYS GRIOVEM TIK WC IR VONIOS SIENA.TAI APANCIOJ GYVENANTI BOBELKA IRGI SAKO, AS KREIPSIUOSI I PROKURATURA bigsmile.gif NES JAI MAT TINKAS BISKI VONIOJ NUBIREJO doh.gif BET MES JAI PATVARKEM, KAS TEN DEL MUSU KALTES BUVO.IR SIAIP SU JA VISOKIU KONFLIKTU BUVO,DIDZIAUSIAS,KAD KEITCIANT VAMZDIUS NELEIDO RPIE JOS PRISIJUNGTI. schmoll.gif FUI KAIP NEPATINKA MAN TOKIE ZMONES,ATRODO PAVYDI KAD KAZKA DARAISI. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2006 06 13, 12:40)
OI KAIP TAVE SUPRANTU doh.gif MES PATYS GRIOVEM TIK WC IR VONIOS SIENA.TAI APANCIOJ GYVENANTI BOBELKA IRGI SAKO, AS KREIPSIUOSI I PROKURATURA bigsmile.gif NES JAI MAT TINKAS BISKI VONIOJ NUBIREJO doh.gif BET MES JAI PATVARKEM, KAS TEN DEL MUSU KALTES BUVO.IR SIAIP SU JA VISOKIU KONFLIKTU BUVO,DIDZIAUSIAS,KAD KEITCIANT VAMZDIUS NELEIDO RPIE JOS PRISIJUNGTI. schmoll.gif FUI KAIP NEPATINKA MAN TOKIE ZMONES,ATRODO PAVYDI KAD KAZKA DARAISI. g.gif

nu idomu skaityti...... nu tu dabar atsiremontuosi buta ir sugalvos kaimynai virsuje griauti sienas, prades byreti tau tinkas po remontu.... ir tu niekur nesikreipsi kaimynams nepranesi, nes tau visai vienodai ir tu visai nepavydi? blink.gif blink.gif ...... beje jeigu del kaimynu remontu man pradetu kasnors skilti, byreti ir pan, tikrai netyleciau, eciau sakyciau, rodyciau... arba tiesiog draudimo agenta issikviesciau, tegul vertina nusotolius kiek firma paimtu uz toki uztaisyma, kiek medziagos kainuos ir t.t. ......
Atsakyti
Mes blokiniame name griovėme kapitalinę sieną. Palikome koloną, kuria esame labai patenkinti. Susiradom architektą, jis liepė surinkti 51 proc. namo gyventojų sutikimą. Kadangi mūsų namas turi 6 laiptines, tai kiti kaimynai net nesigilino ką mes ruošiamės daryti. O vėliau viska baigė architektas. Mums atidavė segtuvą su visais projektais, paskaičiavimais ir leidimais.
Atsakyti
O varge, kuo labiau skaitau, tuo liudniau darosi... verysad.gif As noriu virtuve didinti balkono saskaita, tai man ne tik, kad langa isemus reiks nesancia siena griauti, bet dad ir radiatoriu noreciau perkabinti ant apsiltintos balkono sienos. Gal kas kirdejot kiek kainuoja radiatoriu vietos pakeitimo projektas? Cia itariu be jo neapseisi, nes jei blogai isvedzios vamzdelius, tai gali blogai vanduo cirkuliuoti...
P.S.
O kai rozetes perkalinejom, tai ne vieni kaimynai buvo atbege ziuret ka darom-baliausiai bijojo, kad pas juos prasigresim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2006 06 14, 09:38)
nu idomu skaityti...... nu tu dabar atsiremontuosi buta ir sugalvos kaimynai virsuje griauti sienas, prades byreti tau tinkas po remontu.... ir tu niekur nesikreipsi kaimynams nepranesi, nes tau visai vienodai ir tu visai nepavydi?  blink.gif  blink.gif ...... beje jeigu del kaimynu remontu man pradetu kasnors skilti, byreti ir pan, tikrai netyleciau, eciau sakyciau, rodyciau... arba tiesiog draudimo agenta issikviesciau, tegul vertina nusotolius kiek firma paimtu uz toki uztaisyma, kiek medziagos kainuos ir t.t. ......

Pirmiausia Saga,tai remonto tas jos butas nera isviso mates doh.gif Bet cia ne musu reikalas,kaip nori galu gale kaip gali taip zmones ir gyvena.Antra,kur tinkas nubirejo vonioje,musu meistrai viska sutvarke.Ir as visai nesakau,kad reikia tyleti jei tau ant galvos byra.Bet ji koliodamasi atleke blink.gif

Ai vienu zodziu,bet pikciausia man del vamzdyno,neleido prisijungti prie jos keiciant ta dideli kanalizacijos vamzdi.Beja virsutiniai kaimynai taip pat. unsure.gif Tai kaip nepykti ant ju....
Atsakyti
QUOTE(ziza @ 2006 06 30, 12:11)
Gal kas kirdejot kiek kainuoja radiatoriu vietos pakeitimo projektas?

Mes darėme šildymo sistemos projektą visam butui (2 kambariai ir virtuvė), kainavo apie 150Lt.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2006 07 01, 22:58)
Mes darėme šildymo sistemos projektą visam butui (2 kambariai ir virtuvė), kainavo apie 150Lt.

A, nu tai dar visai žmoniškai bigsmile.gif , nes kai paskaičiau, kad sienų projektai tūkstančiais skaičiuojami, tai praradau viltį svajoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lepune @ 2005 11 18, 04:49)
bet k1 daryt pirmiau: griaut sieną ir daryt projektą, ar pirmiau daryt dokumentus?
pas mus namas iš plytų.. nelaikančioji siena. g.gif gal kas susidūrė ir patartų? blush2.gif

QUOTE(knielita @ 2005 11 23, 09:16)
Zodziu taip, griauti ta siena kaip ir butu galima, bet tam reikia gauti daugiau nei puses namo gyventoju parasu  blink.gif Dauguma name gyvenanciuju yra pensininkai, tad smarkiai suabejojau savo sansais gauti reikalinga kieki sutikimu  doh.gif Triuksmas, dulkes ir pan... Arba vienas kelias, tai daryti be niekeno leidimo, slaptai  g.gif

dėl parašų manau perdėta tu juk negriauni savo sienos į kaimyno butą.

QUOTE(vilmaarch @ 2006 06 08, 14:43)
butu labai idomu kad kas parasytu istorija kas perejo visus derinimus...

norint išgriauti ką nors ar pastatyti pagal dabar galiojančius STR(statybos techninius reglamentus) reikia rekonstrukcijos projekto. projektą paprastai daro architektas - konstruktorius arba architektas ir konstruktorius. ir visi derinimai jo darbas. pas mus firmoje netgi statybos leidimą išima architektas.

Atsakyti
Tiesa pasirodo negalima net langų kitokios formos pasikeisti nes gadini fasado vaizdą. reikia susitart visam namui kokius dėtis ir visiems vienodus prieš tai aišku pasitvirtinti pas architektą. doh.gif
Atsakyti