Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dovanos vaikams

manoji taip pat ir svarbiausiai tiki,kad viska gaus lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
O maniske paprase sokancio arkliuko (pas kaimynka, savo padruske mate) ir lelytes ax.gif
Atsakyti
Mano sunus uzsiprase naujos krepsinio aprangos, bet kad ant nugaros butu uzrasytas jo vardas. Nupirkau "Audimo" apranga, bet pasake, kad ant tokios medziagos nedaro ("Megoje"). Gal kas zino kur daro? user posted image
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 12 09, 20:03)
Kaip ir galvoju zaislini nesiojama kompiuteri nupirkti,ten yra ivariausiu pratybu ir uzduociu,kaip matematika,geografija,anglu kalba.Bet vyrelis sako,uz poros metu reiks tikra kompiuteri jau pirkti.Na nezinau,nezinau.As kaip ir noreciau jai ta zaislini nesiojama kompiuteri padovanoti,bet ar ji apsidziaugtu.Jai tie mokslai,taip igrise

Uz kokia kaina radai?
As pirkciau mirksiukas.gif Pora metu vaikui-labai daug.Tegu ji tik pusmeti tuo kompu normaliai pazaidzia ir tai bus gerai...dizainas fainas.... As lietuviska nupirkau saviskei..... vafline vadinam mes ji... hihihi.gif Dabar dairaus kitokio....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo špokulia: 10 gruodžio 2006 - 00:41
Maniskes tai kaledu senio uzsiprase baltos ir ruzavos sukneliu su sparnais ir gavo jas anksciau laiko [teta atveze is Airijos, nes ir jos prase], o dabar jau nebezino ko nori, maze tai praso saldainiu ir atviruko ir daugiau nieko. Laiko dar yra tai manau dar sugalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2006 12 09, 12:29)
o ka galima padovanoti 8 metu mergytei, su lelemis jau berods nezaidzia.. galvoju gal mokyklai kazka mandresnio  g.gif  tik va kad as nezinau ka jie ten tokio antroj klasej mandro gali nesiotis.. patarkit man neismanelei prasau  4u.gif

manau, kad kažko mandresnio į mokyklą tkrai nereikia - mokykla ne tam skirta mirksiukas.gif
tokiu atveju siūlyčiau knygą (pvz., Aštuonetas iš Trepsės namų), puzlę.
Atsakyti
Pasiūlykite, ka galima padovanoti 11 -12 metų mergaite, nežinau ką dovanoti krikšto dukrai, nes retai aplankau ir neįsivaizduoju kuo tokios mergaites domisi
Atsakyti
8 metu mergickai dar yra daug zaislu ir net tik zaislu tokio amziaus dar daug ka galima sugalvoti, va vyreniems sunkiau sumislyti bigsmile.gif g.gif is papuosalu ka nors, plauku prieziurai ka nors - grazu sepeti ir gumeliu - kaspinu rinkini, buna vaikiski kvepalai, Sarmoje esu maciusi, nu cia jau butu tikrai jau panelytei, o is laisvalaikio prekiu tai labai tinka knygos, kaip kazkas minejo, puzzle irgi geras pasirinkimas mirksiukas.gif o gal koki albuma bigsmile.gif
As 2 meciui sunui nupirkau magnetine piesimo lenta, gales sau makalioti ir trinti lauk, taip tai visus seses sasiuvinius primakalioja, sakau gal ir patiks, dar nuipirkau magnetines zuvytes su meskerem bus pirmoji zukle jo gyvenime tongue.gif vienu zodziu viskas kas su magnetu siais metais biggrin.gif dar reikes muzikinio to kilimelio ieskoti Maximoj gal jau bus atsirade smile.gif
Papildyta:
lolantai tai irgi kazka panasaus patarciau pagalvoti, nors jau biski sudetingiau g.gif vistiek jau trylikamete, puzzle gal ir nebenudziuginsi g.gif gal galetu vyresniu vaikuciu turincios mamytes atsiliepti, ka dovanojat siek tiek vyresniems vaikams ax.gif
Atsakyti
Mano mažius kliedėjo apie traktorių, bet gavo per gimtadienį, o Kalėdų senio prašė lėktuvo. O pernai be viso kito gavo kvepalų biggrin.gif - tokių gaivių arbatinių, tai iki šiol džiaugiasi ir prašo papuršti, kai kur išeinam bigsmile.gif .
Atsakyti
11-12 metų mergaitei galima padovanot auskariukus, jei prasidūrusi ausytes smile.gif Gal kokį rankinuką, skėtį, paveiksliuką, užklotą lovai, kilimuką į kambarį, papuošalų dėžutę, knygutę dienoraščiui ar užrašams biggrin.gif

Ir dar galima puzles padaryt su pačių veikų nuotraukom ar puodukus su nuotraukom smile.gif
Atsakyti
Aš savo 12 metų krikšto durai Eurokose nupirkau mergaitiškus kvepaliukus ir mergaitišką lūpų blizgesį,o sūnus labai nori Makvyno iš filmuko "Ratai" bet kur tokį gaut tai nežinau
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2006 12 09, 23:03)
Mano sunus uzsiprase naujos krepsinio aprangos, bet kad ant nugaros butu uzrasytas jo vardas. Nupirkau "Audimo" apranga, bet pasake, kad ant tokios medziagos nedaro ("Megoje"). Gal kas zino kur daro? user posted image

Ar galit kas padet? g.gif
Atsakyti