Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dovanos vaikams

QUOTE(vene @ 2006 12 07, 13:15)
Tai va, kad vaikystėje manęs net niekas naklausdavo, ko norėčiau, ką padėdavo Kalėdų Senis po eglute, tas ir būdavo gerai  ax.gif .

aš pamenu, kiekvienais metais prašydavau to paties - popierinės lėlės "Aprenk mane" lotuliukas.gif
Atsakyti
ojojoi iki Kaledu likusios vos trys savaites 4u.gif laikas dovaneles vaikuciams nuziurineti, taigi kas jau po parduotuves vaiksciojot, ka gero naujo matet, papasakokit mirksiukas.gif Man reikia dovanos mergaitei (5 metu) ir beniukui (2 metu) 4u.gif po parduotuves visai laiko neturiu pavaikscioti tai sakau gal cia pasiskaitysiu gal kas ka naujo papasakos mirksiukas.gif preitais metais dukrai dovanojau lele-kudiki, sunui masinele paspiriama 4u.gif o siais metais dukra nori bateliu su kulniukais kad barsketu kai eina doh.gif kazi buna ant tokio amziaus kazko panasaus, ne su aukstu kulnu aisku, tik kad barsketu ax.gif sunui dar nezinau ka cia padovanojus, turbut nueisiu i zaislu parduotuve kas paciai patiks ta ir paimsiu g.gif taigi sukam galvas toliau ka cia siais metais dovanosim g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu dukriukui 2metu kai, ir nuo seneli dovanu noretu : leles ir papes! Mat baby born reklamos prisiziurejo
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2006 12 07, 10:17)
verysad.gif man atrodo, jie jau seniai supranta, kad jo nera, jei taip sako, tiesiog kaip tu pati sakai nusprende "ismust' is jusu geresne dovana, kadangi supranta, kad siaip sau nepirktumet verysad.gif
na o jei tikrai jiems ji nupirkt? gal paprasyt prie kompo prisidet mociutes, senelius, gal kriksto tevus?galima juk ir dali lizingu paimt, jei jau tikrai neuzteks 4u.gif

Kiek as supratau, tai cia visai ne piniguose esme g.gif
Papildyta:
QUOTE(Babalia @ 2006 12 01, 10:10)
Gera mintis .user posted image"Sesutes baigesi".reiks pabandyti kaip nors zinute atsiusti.user posted image

O jeigu nuspres, kad tiks ir broliukas lotuliukas.gif
Atsakyti
draugė pasakojo apie savo treimetį sūnų. jis jau eina į daržą ir darže rašė-pieš laiškus seneliui,kokių dovanų nori.
tai vieni lėlių piešė, kiti - mašinų,traktorių, etc., o jos vaikis pripiešė daug daug saldainių... biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif wub.gif AČIŪ, mergaitės, už atsakymus, tikrai ne piniguose esmė , parašysiu kas vyks toliau, man pačiai įdomu darosi ...
Atsakyti
QUOTE(Rasunia @ 2006 12 08, 11:15)
4u.gif  wub.gif AČIŪ, mergaitės, už atsakymus, tikrai ne piniguose esmė , parašysiu kas vyks toliau, man pačiai įdomu darosi ...

Labai dziaugiuosi tokia ryztinga pozicija. Visiskai suprantu tokia situacija, matau pagal savo dukra, kad lengvai gavusi, nelabai vertina dovana( juolab , kad ir vertes- kainos daikto dar visai nesupranta) Pvz. pereitais metasi gautas pipimax'as pupso ant lentynos sau vienisas. Leles vezimelis is spintos istraukiamas mazdaug 3-4 kartus per metus. Dar daug tokiu dovanu, kuriu norejosi nes tuo metu drauges turejo ar buvo stipriai reklamuojamos. Negaliu sakyti yra zaislu, kuriuos labai megsta : ir gulasi keliasi su jais kartu. Taciau daznai zaislus isauga net nespejusi pazaisti.
Siais metais, kai dukra pamate cia kazkurios mamos mineta princesiu(barbiu?) nama - nusprende, kad va butent sito jai ir reikia prasyti Kaledu senelio. As ramiai paaiskinau, kad kiekvienais metais ji gaudavo issvajotas dovanas, taciau galbut kiti vaikai negaudavo, nes dovanu kiekis tikrai yra ribotas. Dabar atejo laikas nudziuginti kitus vaikus smile.gif Paaiskinimas tiko, daugiau nebuvo jokiu zyzimu. Net susijaudino, kad atsisakiusi savo dalies nudziugins vaika galbut kitam pasaulio kraste.
Laiske senelio paprase ivairiu mergaitisku smulkmenu: veidrodelio, lupdaziuko, laikroduko ir kokios nors knygutes spausdintinem raidem (nes pradejo mokytis skaityti thumbup.gif ) .. ir dar keleta smulkmenu smile.gif
Atsakyti
o ka galima padovanoti 8 metu mergytei, su lelemis jau berods nezaidzia.. galvoju gal mokyklai kazka mandresnio g.gif tik va kad as nezinau ka jie ten tokio antroj klasej mandro gali nesiotis.. patarkit man neismanelei prasau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantė: 09 gruodžio 2006 - 11:27
Manoji pasiprašyti nelabai dar moka, bet įtariu, kad Kalėdų senis jai atneš žaislinę virtuvėlę su visa įranga, nes labai jau jai patinka šeimininkauti tikroje virtuvėje doh.gif
Atsakyti
Sūnus nežino, ko nori. Tai seneliai padovanos kiaulę taupyklę su kažkiek pinigų (pradėjo vaikis pinigus taupyti), o mes gal kokį "monopolį". Dviejų metų neturinčiai dukrytei bet kas tinka, tai per daug ir neišlaidausim. Bet to dar gaus kalnus saldainių vaikai mūsų darbuose, darželyje, iš draugų. Atsimenu kai sūnus buvo dviejų metų labiausiai apsidžiaugė per gimtadienį gavęs dantų šepetėlį, žaidė visą dieną. O dovanotas mašinėles, garažą, konstruktorių tik išėmė iš dėžių, apžiūrėjo ir išmėtė po visą kambarį.
Atsakyti
Manoji nori sokancios princeses barbes,bet turi jau 17 barbiu kiek ji begali ju noreti.Turi visas tris Baby Born leles.Tai labai nori drabuzeliu,bet uz drabuzius 20-30 euru moketi,nematau tikslo.
Tai ir negaliu sumastyti,ka cia jai vertingo padovanojus.Kaip ir galvoju zaislini nesiojama kompiuteri nupirkti,ten yra ivariausiu pratybu ir uzduociu,kaip matematika,geografija,anglu kalba.Bet vyrelis sako,uz poros metu reiks tikra kompiuteri jau pirkti.Na nezinau,nezinau.As kaip ir noreciau jai ta zaislini nesiojama kompiuteri padovanoti,bet ar ji apsidziaugtu.Jai tie mokslai,taip igrise

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 09 gruodžio 2006 - 20:14
manoji nori:
1. virtuvėlės
2. vežimo
3. lėlės
4. mašinos
5. ir jaučiu kaip diena taip naujiena doh.gif
Atsakyti