Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dovanos vaikams

aha muzikinis kilimelis, taip jis ir vadinasi tongue.gif taigi as ir pati visa Maxima preita sav. isnarsiau ir nieko panasaus g.gif o reklaminiame Maximos leidinyje dvieju rusiu jie parodyti g.gif bet buvau iejus i Limpopo tai ten yra tik daug brangesni nei tame leidinyje parodyta, nu ten jie kitoke kazkokie, gal firma skirias ar kas, tai del to ta kaina didesne g.gif Dar galvoju pirkti ar ka geresnio uz tokia kaina pasiziureti, nes Limpopo apie 100 Lt kainuoja, o tame reklaminiam zurnale vienas buvo uz 40 Lt g.gif Dar reikes laukti Maximoj gal atsiras ax.gif gal ir fainas siaip dalykas tas muzikinis kilimelis, naujiena parduotuvese bigsmile.gif Limpopo parduotuveje parode paaiskino kaip jis ten veikia, jei ka domina tai parduotuveje pasiteiraukit papasakos issamiau, pacios pasiziuresit. Man rode dvieju rusiu, maziukams yra su gyvuneliais tai uzlipi ant karvutes ji mukia linksma muzikyte dar, jei ant suniuko uzmini karvute nustoja mukti suniukas loja ir t.t. O yra ir vyresniems vaikams tai ten muzika tipo kaip aerobika gali sokti ant to kilimelio, tai tiek as suzinojau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labutis: 06 gruodžio 2006 - 22:13
user posted image Maniškiai paprašė kompo, o tikrai negalėsim nupirkti.....
Namie stovi toks kaip ir senučiukas jau, nors jiems (9, 7 metai) kaip ir užtenka
Sako, jei Kalėdų Senelis neatneš tai jo ir nėra...
Taip norisi , kad jie džiaugtųsi, bet jau kartais atrodo, kad vaikai iš Kalėdų daro dovanų gavimo metą, galbūt taip ir yra, vaikams, bet jie jau niekuom nesidžiaugia , viską turi , o stovi surūgę...
Visada pirkom dovanas tokias, kokių norėjo, bet su laiku matau, kad norai auga kaip ant mielių, jei mano vaikas paprašytų sraigtasparnio, tai aš dar susimąstyčiau "ar ne tikro?"...
Atėjo toks metas , kada jų norimai dovanai reikia 2000 Lt...
Kada peržiangiama riba, kai dovanom kaip dovanom nesidžiaugiama, ar vaikams jau tikrai taip viskas nebeįdomu...

Man patinka Kalėdos, aš niekada nenuspėju, ką man "Kalėdų Senis - vyras" padės po egle, bet mane džiugina bet kas , taip malonu, galvoja, ieško, perka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasunia @ 2006 12 07, 08:56)
user posted image  Maniškiai paprašė kompo, o tikrai negalėsim nupirkti.....
Namie stovi toks kaip ir senučiukas jau, nors jiems (9, 7 metai) kaip ir užtenka
Sako, jei Kalėdų Senelis neatneš tai jo ir nėra...

verysad.gif man atrodo, jie jau seniai supranta, kad jo nera, jei taip sako, tiesiog kaip tu pati sakai nusprende "ismust' is jusu geresne dovana, kadangi supranta, kad siaip sau nepirktumet verysad.gif
na o jei tikrai jiems ji nupirkt? gal paprasyt prie kompo prisidet mociutes, senelius, gal kriksto tevus?galima juk ir dali lizingu paimt, jei jau tikrai neuzteks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(širdulė @ 2006 12 05, 23:30)
Sveikos!Padėkite sugalvoti ką padovanoti savo 12 metu dukrytei.Ji visko turi kosmetikos turi papuošalų turi drabužių turi žodžiu visko turi net nežinau ką jei dovanot ant kalėdu. g.gif

LABAS RYTAS GAL ZURNALO PRENUMERATA NUDZIUGINTU JUSU MERGAITE.PAZIUREKIT KAS JAI PATINKA IR UZSAKYKIT 4u.gif
Papildyta:
MANO BRANGUTES SIMET LAUKIA: leles vezimelio,saldainiu.
didele panele laukia,kazkokiu kvepaliuku su baltu suniuku,rankinuko.
tete nieko nenori,sako:spurgu ir cocacolos lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis nors ir nebemažas, bet Kalėdų Seneliu vis dar tiki ax.gif Tik kažkaip sunkiai sekasi sugalvoti, ko norėtų. Norėtų įrankių rinkinio, kaip pas dieduką (~1000 lt lotuliukas.gif), visų šnipų rinkinių, kokie tik yra, stalo tenisui rakečių ir tinklelio bigsmile.gif Tai galvoju, kad Kalėdų Senis atneš stalo tenisui rinkinį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2006 12 07, 10:17)
verysad.gif man atrodo, jie jau seniai supranta, kad jo nera, jei taip sako, tiesiog kaip tu pati sakai nusprende "ismust' is jusu geresne dovana, kadangi supranta, kad siaip sau nepirktumet verysad.gif
na o jei tikrai jiems ji nupirkt? gal paprasyt prie kompo prisidet mociutes, senelius, gal kriksto tevus?galima juk ir dali lizingu paimt, jei jau tikrai neuzteks 4u.gif

Aš suprantu jų norą, bet manau vaikai , jeigu jie žino, kad Senio nėra, tai elgiasi negražiai ir man kaip mamai tai nepatinka...
Tikrai nesu griežta, nieko nesuprantanti mama, myliu savo berniukus nesvietiškai, bet jeigu jie negali sustoti ir elgtis gražiai, tai tą turiu padaryti aš...
Manau, kad jie neturi reikalauti dovanų Kalėdoms, o tai yra daroma ir labai įkyriai...
Nors buvo šnekėta kodėl ir kada tas kompas bus perkamas...
Nežinau, gal aš ne teisi, bet noriu, kad vaikai suprastų, kad Kalėdų laikas ir visa kita nėra vieta deryboms, tai laikas, kuriuo reikia džiaugtis nepriklausomai nuo to ką gauni...

Va...
Atsakyti
Mano panelės su pigiom dovanom neprasideda. Didžioji užsiprašė poni, kurį reklamuoja per tv, o mažoji- Barbės namo, jau antri metai kai prašo ir vis negauna, tai net nežinau... ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vene: 07 gruodžio 2006 - 11:18
QUOTE(vene @ 2006 12 07, 12:12)
Mano panelės su pigiom dovanom neprasideda. Didžioji užsiprašė poni, kurį reklamuoja per tv, o mažoji- Barbės namo, jau antri metai kai prašo ir vis negauna, tai net nežinau... ax.gif .

juk ir jus maza svajojot kazka gauti.o gavot ar visas svajones?tegu ir jos svajoja.

ir as svajojau,bet ka isgaledavo ta padedavo po egle. smile.gif
nenusiminkit jei neviska galit duoti vaikams. ateis laikas ir ju dukrytes taip pat prasys 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2006 12 07, 12:49)
juk ir jus maza svajojot kazka gauti.o gavot ar visas svajones?tegu ir jos svajoja.

ir as svajojau,bet ka isgaledavo ta padedavo po egle. smile.gif
nenusiminkit jei neviska galit duoti vaikams. ateis laikas ir ju dukrytes taip pat prasys 4u.gif

Tai va, kad vaikystėje manęs net niekas naklausdavo, ko norėčiau, ką padėdavo Kalėdų Senis po eglute, tas ir būdavo gerai ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rasunia @ 2006 12 07, 09:44)

Manau, kad jie neturi reikalauti dovanų Kalėdoms, o tai yra daroma ir labai įkyriai...

Nežinau, gal aš ne teisi, bet noriu, kad vaikai suprastų, kad Kalėdų laikas ir visa kita nėra vieta deryboms, tai laikas, kuriuo reikia džiaugtis nepriklausomai nuo to ką gauni...

Va...

zinai, tikrai biski liudna tai paskaicius verysad.gif dabar gal laikai tokie g.gif nevisada vaikai vertina tai ka turi schmoll.gif kur tie laikai kai uztekdavo tik saldainiu ir MEILES!? verysad.gif
P.S.kazkokioj temoj(atrodo bendraamziuose) perskaiciau, kad 3m mergyte kaledu senio paprase, kad mamyte daugiau niekada neverktu!!!!perskaicius net apsiverkiau verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasunia @ 2006 12 07, 10:44)
Aš suprantu jų norą, bet manau vaikai , jeigu jie žino, kad Senio nėra, tai elgiasi negražiai ir man kaip mamai tai nepatinka...
Tikrai nesu griežta, nieko nesuprantanti mama, myliu savo berniukus nesvietiškai, bet jeigu jie negali sustoti ir elgtis gražiai, tai tą turiu padaryti aš...
Nors buvo šnekėta kodėl ir kada tas kompas bus perkamas...

Va...

man regis, kad Tu teisi, nes su tokiais norais tai jau savotiškas išpindėjimas. paskui ir išauga bedvasiai daiktų vergai, "auksinis jaunimas" (netaikau konkrečiai šiai situacijai), . nu nesuprantu aš niekaip tokio 'šantažo'. man nebuvo svarbu, ką padovanos, niekad gyvenime kiek pamenu nepateikinėjau kažkokių užsakymų. o tėvai jau patys sugalvodavo, ką nupirkt. o kartą, kai labai norėjau laikrodžio, parašiau kalėdų seneliui (ne mamai, tikram:) kažkokia ten kalėdų senelių agentūra ar pan., kur gražius atsakymus atsiųsdavo, dažnai angliškus (nes siųsdavom į Suomiją arba Kanadą, ir mes rašydavom tuos laiškus vien tam, kad gautume gražų laišką), tai va, tada kai paprašiau laikrodžio, jis laiško pabaigoj parašė, kad negali atsiųsti man tokios dovanėlės, ir baigtas kriukis, jokių nuoskaudų). juk galų gale tų dovanų reikia nusipelnyti, visus metus būti geram:) nesuprantu tų mamų, kurios po 5 brangius žaislus nuperka Kalėdoms, dar Naujiesiams, o paskui kitais metais laužo galvą, nes vaikas viską turi. suprantu, kad norisi savo vaiką palepinti, ypač jei yra iš ko. bet kai vaikas pripras prie tokio gero, sunku jam gali būti gyvenime, nes iki tol visi jo norai buvo pildomi. galų gale gali tapti sunku susikalbėt, kol 'nenupirksi to, ko reikalauju'. bet kaip išsisukti su tuo kompiuteriu tai nežinau, bet tik jau nepatariu tenkinti tą įnorį ir pirkti, jei dar ir pinigais neaptekę. aš po tokio reikalavimo iš principo nepirkčiau. pageidavimų koncertas mat biggrin.gif nžn, gal pasakyk, kad Kalėdų senelis ne milijonierius lotuliukas.gif
Atsakyti
mes su vyresne dukra daznai pasikalbam, kiek vaikuciu nieko neranda po egle... unsure.gif
kiti dziaugiasi mazmoziu. manau kad visi vaikai, jei mamytes jiems ne pries kaledas,o bet kada pasitaikius progai apie tokius dalykus papasakotu. unsure.gif
Vaikai gali pakeisti savo poziuri i besaiki dovanu pirkima. Rodykit pavyzdi seimoje ir pamatysit stebuklus thumbup.gif
Atsakyti