Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

Gal žinot ar būna vasaros išpardavimas Ikeajoj. Jei taip, kada?
Ačiū
Atsakyti
Sveiki
Gal kam teko pirkt IKEA lova? O tai uzmaciau viena grazia, bet idomu, kaip ja parsigabent reiketu.. Ar issiardo ji kazkaip? Na, tiksliau ar imanoma butu ja parsivezt su lengva masina?
Nes teko pasiklausinet, tai yra kas veza, bet atvezimas i LT apie 500 Lt + lovos kaina ..Brungoka, sakyciau.. g.gif
Atsakyti
Parodyk lovą mirksiukas.gif Šeštadienį buvau IKEA, neužilgo planuoju vėl ten užsukt, tai paklausčiau, kaip ir kiek ji ten ardosi

QUOTE(mazhas @ 2008 06 10, 12:42)
Sveiki
Gal kam teko pirkt IKEA lova? O tai uzmaciau viena grazia, bet idomu, kaip ja parsigabent reiketu.. Ar issiardo ji kazkaip? Na, tiksliau ar imanoma butu ja parsivezt su lengva masina?
Nes teko pasiklausinet, tai yra kas veza, bet atvezimas i LT apie 500 Lt + lovos kaina ..Brungoka, sakyciau.. g.gif

Atsakyti
QUOTE(mazhas @ 2008 06 10, 13:42)
Sveiki

mes patys nemažai pirkom, ir lovas kelias vežėm, tai galiu pasakyt, kad ten viskas supakuota nežmoniškai kompaktiškai smile.gif , tikiu, kad net į lengvąją galėtų laisvai tilpti, meskit nuorodą, nuspręsim biggrin.gif
Atsakyti
Tinklapyje yra info į kiek pakų supakuota kiekviena prekė, koks jo gabaritas ir svoris. Tai galite pažiūrėti, ar įtalpinsite. Užsisakinėjome per vieną tikrai šaunų vyruką prekes iš IKEA'jos, tai už 1000 lt vertės prekių (tame tarpe buvo metalinė lova) paėmė 300 už parvežimą. Už 200 vertės kilimą kitą sykį paėmė 40lt... Man tai nebrangiai atrodo
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2008 06 10, 13:04)
Tinklapyje yra info į kiek pakų supakuota kiekviena prekė, koks jo gabaritas ir svoris. Tai galite pažiūrėti, ar įtalpinsite.

Aš niekaip nerandu tokios info doh.gif Nu bet ko norėt, jei lenkiškai suprantu tik "dzen dobryj"
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 06 10, 14:17)
Aš niekaip nerandu tokios info  doh.gif Nu bet ko norėt, jei lenkiškai suprantu tik "dzen dobryj"

Tai rusiškame žiūrėk puslapy, ten viską analogiška
Atsakyti
a vo, radau.. hm hm.. Grisiu namo, begsiu matuot, ar iseit 210 cm kazkur kazkaip sugrust lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kai paziurejau matmenis, tai siek tiek juokinga pasidare, kad uz du paketus moket ~500 Lt. Cia su kokia siuntu tarnyba man atrodo dar pigiau gautusi.. Aisku, jei daugiau daiktu , tai gal, bet dabar siek tiek kvailoka..
Siaip ar anaip, vaziuoju i IKEA !! ax.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas važiuojate į IKEA ir galėtumet atvežti keleta daiktelių blush2.gif ? Butų ačių, laukčiau į a.ž.
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2008 06 10, 13:04)
Tinklapyje yra info į kiek pakų supakuota kiekviena prekė, koks jo gabaritas ir svoris. Tai galite pažiūrėti, ar įtalpinsite. Užsisakinėjome per vieną tikrai šaunų vyruką prekes iš IKEA'jos, tai už 1000 lt vertės prekių (tame tarpe buvo metalinė lova) paėmė 300 už parvežimą. Už 200 vertės kilimą kitą sykį paėmė 40lt... Man tai nebrangiai atrodo

Būčiau dėkinga už šio žmogaus kontaktus Į až. dėkoju
Atsakyti
QUOTE(beibis @ 2008 06 03, 21:42)
Gal žinot ar būna vasaros išpardavimas Ikeajoj. Jei taip, kada?
Ačiū

Mane irgi domina ar būna kokie išpardavimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AMELY @ 2008 06 12, 14:04)
Būčiau dėkinga už šio žmogaus kontaktus Į až. dėkoju

nusiunčiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vita: 12 birželio 2008 - 15:08