Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(Xuligane_23 @ 2009 07 10, 16:22)
niekas nezino...?  blush2.gif

Kas gamintojas, pamatai tik tada, kai prekę išsipakuoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2009 07 10, 18:55)
Kas gamintojas, pamatai tik tada, kai prekę išsipakuoji smile.gif

aisku, aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 07 10, 13:41)
Zinot ir man neramu pasidare del tu keduciu.Tikiuosi dar bus unsure.gif

Ar cia apie Mamuto serijos kedutes kalbat? Lyg yra jos g.gif http://www.ikea.com/...oducts/70099494
O staliukai tik melyni ir raudoni? Kuri forma vaikams patogesne? Apvali ar ta staciakampio? Noreciau zalio komplektuko, bet,ka su stalu daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 07 13, 00:08)
Ar cia apie Mamuto serijos kedutes kalbat? Lyg yra jos g.gif http://www.ikea.com/...oducts/70099494

oj, aciukas 4u.gif

jo, staliukai tik melyni ir raudoni.
o del formos nematau didelio skirtumo , kuris yra patogesnis rolleyes.gif gal gi keturkampis, ale apvalus zaismingesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 07 13, 09:20)
oj, aciukas  4u.gif

jo, staliukai tik melyni ir raudoni.
o del formos nematau didelio skirtumo , kuris yra patogesnis  rolleyes.gif gal gi keturkampis, ale apvalus zaismingesnis smile.gif

kvadratini gal kur prie sienos patogiau pristumt, maziau vietos uzima.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 07 13, 00:08)
O staliukai tik melyni ir raudoni? Kuri forma vaikams patogesne? Apvali ar ta staciakampio?

Be abejo, vaikui patogesnė staliuko forma yra stačiakampė. Suaugusiems apvalūs stalai yra didesnio diametro, tai skirtumo didelio nepasijunta, nors ne visada. O maži vaikiški staliukai toli gražu ne visada būna tinkamai apskaičiuoti. Tad, nors pagal etiketą į stalą nerikėtų remtis alkūnėmis, be prie apvalaus stalo kabančios alkūnės - nepatogu. Aš pati tokio nenorėčiau ir vaikui nepirkčiau.

Ir aplamai (jei kam įdomi mano nuomonė), iš patirties galiu pasakyt, kad vaikiški baldeliai - tik pinigų švaistymas. Juos rinktis, dėlioti - tikras kaifas, bet iš ekonominės pusės... Vaikas daug mieliau ropščiasi ant didžiulės sofos ar suaugusiųjų kėdės. Jis nenori būti atskirtas nuo šeimos gyvenimo. Ir žaidžia mieliau ant kilimo, nei prie vaikiško staliuko. Staliukas su kėdutėmis tapo... žaislų lentynėlėmis. Be to, juos vaikai laaaaabai greitai išauga. Tai mano nuomonė, o rinktis - jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 13 liepos 2009 - 09:59
QUOTE(pašnekutė @ 2009 07 13, 10:46)

Ir aplamai (jei kam įdomi mano nuomonė), iš patirties galiu pasakyt, kad vaikiški baldeliai - tik pinigų švaistymas. Juos rinktis, dėlioti - tikras kaifas, bet iš ekonominės pusės... Vaikas daug mieliau ropščiasi ant didžiulės sofos ar suaugusiųjų kėdės. Jis nenori būti atskirtas nuo šeimos gyvenimo. Ir žaidžia mieliau ant kilimo, nei prie vaikiško staliuko. Staliukas su kėdutėmis tapo... žaislų lentynėlėmis. Be to, juos vaikai laaaaabai greitai išauga. Tai mano nuomonė, o rinktis - jums  mirksiukas.gif

na cia matyt vaikas vaikui nelygus smile.gif
pvz maniske zino, kad piesti ar plastelinu zaisti yra skirtas jos plastmasinis staliukas. kadangi jai arti sirdies sie pomegiai, tai be staliuko ir keduciu tikrai neissiverstume smile.gif o bardako, kad paiso kur papuola ir paciai nesinori smile.gif

ir ne bais brungiai jie kainuoja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 07 13, 11:24)
o bardako, kad paiso kur papuola ir paciai nesinori smile.gif

ir ne bais brungiai jie kainuoja wink.gif

Maniškė nepaišė kur papuola - būtinai prie didžiojo rašomojo stalo, prie vaikiškojo buvo per mažai vietos jos "talentui išsiskleisti" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2009 07 10, 12:40)
Kas jau seniau perkate IKĖJOJ, gal žinote apie tokį dalyką: jei prekė prieš kelias dienas buvo jų puslapyje, dabar - jos nė kvapo (ne tik spalvos, bet apskritai tos prekės), tai yra šansų, kad ji atsiras ar jau amen  unsure.gif

Mano nužiūrėta prekė atsirado. Nėra norėtos spalvos, bet geriau nei nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2009 07 14, 21:42)
Mano nužiūrėta prekė atsirado. Nėra norėtos spalvos, bet geriau nei nieko  smile.gif

labas, mes daznai perkame ten daiktus, gali nusiraminti ta preke pagal visaka turetu atsirasti vel prekyboje po keliu dienu, o spalva taip pat gali atsirasti. tad manau, kad palaukus ir sulauksite ko jums reikia. biggrin.gif
Atsakyti
Mes taip pat turime keliata baldu is IKEA,tai viskuo esu patenkinta ir kaina gera thumbup.gif
Atsakyti
O tai jūs juos siunčiatės?
Atsakyti