Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(mamulka10 @ 2009 07 10, 09:20)
Erikute as labai taves prasau apsiraminti galvodama kad visi mano nika yra kur isvardni cia supermamoj, aisku cia nevieta tam, bet labai prasau paprasyk savo

lotuliukas.gif nejuokink smile.gif sistema atpazysta ne tik prisiregistravusi IP.,bet ir zinutes mato smile.gif
o ir dauguma tavo niku yra IP patvirtinti ,taip kad kokia prasme meluoti doh.gif
o ir momentai anksciau rasiau i az,kad noriu basuciu kuriom siuo niku prekiavai nelegaliai,tada uz komercija nemokejai, tai tapati momenta, dave tavo adresa lotuliukas.gif geras sutapimas? smile.gif
tai nesuprantu, kokai prasme meluoti
o niku turi ne du ir ne 5, geriau patylesiu kiek doh.gif
tik ydomu,kam normaliam zmogui ,tiek niku smile.gif
o po adminu rasymu,biski aprimai
gal pasakysi ir dvynuukai irgi ne tavo nikas lotuliukas.gif is kurio man rasinejai uzsakymus
o sau i tema pagyrimus doh.gif
oi zema zema mamulka doh.gif

paspaudus pasididina, o tokiu fotkiu visa kruva turiu lotuliukas.gif vis is skirtingu niku doh.gif
user posted image

super sugalvota,sau is isgalvotu niku pagyrimsu rasyti ploja.gif lotuliukas.gif

sorry uz offtopica
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 07 10, 12:36)
lotuliukas.gif  viena atejo pasireklamino, paskui kita atejo pasireklamino, persiede ir toliau viskas ok.

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(nikute @ 2009 07 10, 12:40)
Aha, o tema apie IKEA.  lotuliukas.gif

Kas jau seniau perkate IKĖJOJ, gal žinote apie tokį dalyką: jei prekė prieš kelias dienas buvo jų puslapyje, dabar - jos nė kvapo (ne tik spalvos, bet apskritai tos prekės), tai yra šansų, kad ji atsiras ar jau amen  unsure.gif

man irgi idomu, nes nebera mamuto keduciu su atlosu sad.gif o visai neseniai buvo dar. nu blyn, kad nesugalvotu ir lova su komoda dingt hihihi.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 10, 12:55)
sorry uz offtopica

ei, nu bobos doh.gif eikit i savo temas ir kapokites doh.gif
nu jei ir parduoda ji ta kedute su stalu kitu nicku, ar tau labai skauda, ir ar uz toki skelbima reik supermamai $ moket? doh.gif kame cia neteisybe?
as irgi kazkada turejau du nickus, vienas bendraut, kitas skelbimams. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine: 10 liepos 2009 - 12:07
tai kad butu i tema smile.gif papasakokit man apie rasomuosius stalus smile.gif
man reikia dviems vaikams. noreciau tokio iiiiilgo su spintelemis is sonu... gal kazka uzmatet, kokiu nors minciu kilo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 07 10, 13:05)

man irgi idomu, nes nebera mamuto keduciu su atlosu sad.gif o visai neseniai buvo dar. nu blyn, kad nesugalvotu ir lova su komoda dingt hihihi.gif

O tai einu persiziuresiu savo planuojamus pirkt baldus, kad nebut nunyke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 07 10, 13:19)
O tai einu persiziuresiu savo planuojamus pirkt baldus, kad nebut nunyke  doh.gif

Tai niekas nesat susidūrę? Atsiranda paskui ar jau nebe? unsure.gif
Jei nebe, tai visas interjeras "zanec" nueina sad.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 07 10, 13:05)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif
ei, nu bobos  doh.gif eikit i savo temas ir kapokites  doh.gif
nu jei ir parduoda ji ta kedute su stalu kitu nicku, ar tau labai skauda, ir ar uz toki skelbima reik supermamai $ moket?  doh.gif kame cia neteisybe?
as irgi kazkada turejau du nickus, vienas bendraut, kitas skelbimams.  rolleyes.gif

tikrai neskauda smile.gif bet ,kam meluoti,kad tai ne jos nikas smile.gif
o kai is kitu niku,man raso nesamones,smeizia mano prekes,o sau tuo paciu raso pagyrimus atseit cia pirkejai,tai jau nenormalu man atrodo? g.gif

gerai baigiam smile.gif

cia jau i tema tongue.gif

IKEA baldai neblogi

ypac mediniai zaislai thumbup.gif
Atsakyti
o kaip is internetinio psl suprasti, kur tas daiktas pagamintas? Matau tik pvz "projekt:IKEA of Sweden" o kitur pavardes ten nurodomos net...
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2009 07 10, 13:21)
Tai niekas nesat susidūrę? Atsiranda paskui ar jau nebe?  unsure.gif
Jei nebe, tai visas interjeras "zanec" nueina sad.gif

Tikrai atsiranda, ne kartą mano nužiūrėtos prekės dingdavo, vėliau atsirasdavo smile.gif
Atsakyti
Zinot ir man neramu pasidare del tu keduciu.Tikiuosi dar bus unsure.gif

Beje jusu intrigos musu tikrai nedomina.Susikurkit sau tema ir pykites.Kam bus idomu,tas uzsuks ir prisides mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkada kede buvom nuziureje su ratukais prie kompo stalo, tai kai dingo is ju psl., tai ir po siai dienai nera doh.gif . Na , bet cia toks nesvarbus pirkinys, tai netaip ir gaila buvo... o va jei ka rimciau nusiziurejus ir prapultu, tai ne kas. Savaitgali brolis i Ikea vaziavo paprasiau toki vamzdi (rubines iranga ne visa susikomplektavom) tai ju puslapyje yra, o brolis nerado, o kai paklause tai sake jau tokiu nera ir nebus. O vietoj ju kazkoms kitas naujas g.gif . Na, zodziu nesuprasi....
Atsakyti
QUOTE(ITA @ 2009 07 10, 15:02)
Kazkada kede buvom nuziureje su ratukais  prie kompo stalo, tai  kai dingo is ju psl., tai ir po siai dienai nera  doh.gif . Na , bet cia toks nesvarbus pirkinys, tai netaip ir gaila buvo... o va jei ka rimciau nusiziurejus ir prapultu, tai ne kas. Savaitgali brolis i Ikea vaziavo paprasiau toki vamzdi (rubines iranga ne visa susikomplektavom) tai ju puslapyje yra, o brolis nerado, o kai paklause tai sake jau tokiu nera ir nebus. O vietoj ju kazkoms kitas naujas g.gif . Na, zodziu nesuprasi....

Man jau baisu darosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Xuligane_23 @ 2009 07 10, 12:38)
o kaip is internetinio psl suprasti, kur tas daiktas pagamintas? Matau tik pvz "projekt:IKEA of Sweden" o kitur pavardes ten nurodomos net...

niekas nezino...? blush2.gif
Atsakyti