kaimyne bvo pirkus vaikam staliuka toki su kedutem labai kokybiski atrodantys, ir grazus
QUOTE(mamulka10 @ 2009 07 09, 12:18)
kaimyne bvo pirkus vaikam staliuka toki su kedutem labai kokybiski atrodantys, ir grazus
Mes turim toki Tikrai labai kokybiskas, ir suauge zmones ant kedziu laisvai gali sedeti
Mergaites neatrandu niekaip. Gal galit padeti
Kiek skaitinejau anksciau tema prisimenu, kad is Kauno yra vyrukas kuris veza ir is Vilniuas seimyna yra kuri irgi atveza is IKEA baldus. Gal galit man kontaktus abieju? O gal cia siais didziasiaisiais apsipirkimo Lenkijoje lakais nauju vezeju atsirado?
Kiek skaitinejau anksciau tema prisimenu, kad is Kauno yra vyrukas kuris veza ir is Vilniuas seimyna yra kuri irgi atveza is IKEA baldus. Gal galit man kontaktus abieju? O gal cia siais didziasiaisiais apsipirkimo Lenkijoje lakais nauju vezeju atsirado?
QUOTE(GreenLady @ 2009 07 09, 13:09)
Mergaites neatrandu niekaip. Gal galit padeti
Siandien kaip tik kalbejau su juo. Kiek ieskojau tai pigiau ir patikimiau neradau. O jau malonus koks, labai paslaugus. Auksciausi ivertinimai. sake dabar liepos 18ta vaziuos.
Renaldas telefonas 8 620 75839, elektroninis pastas anukelis@gmail.com
Pirkom tokią komodą:
Gyvai :
Kokybiška, tvirta, patvari - labai patenkinta
Gyvai :
Kokybiška, tvirta, patvari - labai patenkinta
QUOTE(nikute @ 2009 07 09, 13:17)
atrodo super, prasom pasigirt kaina
QUOTE(Forgete @ 2009 07 09, 13:20)
atrodo super, prasom pasigirt kaina
Apie 600 litų
QUOTE(nikute @ 2009 07 09, 13:23)
Apie 600 litų
man tai ziauriai grazi, idomu kaip bendram interjere atrodo.
QUOTE(Forgete @ 2009 07 09, 13:23)
man tai ziauriai grazi, idomu kaip bendram interjere atrodo.
Dar interjeras nebaigtas Reikia dar stalo, knygų lentynų - irgi baltus užsakinėsiu
grazuma
Labai grazi