Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(Forgete @ 2009 06 05, 18:21)
Zalias kedutes lenkai turi, lovos tik nemaciau.
Va kaip graziai ziurisi spalvos. nors siaip gal labai vargina tas margumynas

user posted image

user posted image

vat zali baldai mums butu buve is vis idealiai smile.gif
nes dabar jau norisi sienas perdazyt, kad prie baldu deretu biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane Vokietijoi visas butas nuo spintos iki kilimo yra is IKEA, net ir indai ;D
Esu labai patenkinta thumbup.gif
Aisku ne Rolf Benz, bet kokybe virsija kaina thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif o gal kuri esat mačiusi šitą lovytę gyvai? ar ji pakankamai tvirta? kažkokia man dieviškai graži, bet va neramu, kad nebūtų trapi labai g.gif vaikui gi vistiek.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2009 06 07, 19:14)
Sveikos smile.gif o gal kuri esat mačiusi šitą lovytę gyvai? ar ji pakankamai tvirta? kažkokia man dieviškai graži, bet va neramu, kad nebūtų trapi labai g.gif  vaikui gi vistiek.
user posted image

na ji tikrai nera trapi mirksiukas.gif gera, tvirta lovyte thumbup.gif
Atsakyti
labas,
na katik pabendravau su renaldu is kauno, kuris be jokio uzstato ar pervedimo pinigu atveze mano uzsakytus daiktus.i vilniu jis atveza be jokio mokescio, nes sake kad dauguma klientu is vln.
tai va. ir ima tik 11%. ir smulkmenas veza pvz traukinuka zaislini smile.gif
jei norit kontaktus galiu duot.siaip kazkuriam senesniam sios temos lape radau.
jei reikia prekiu nedaug, tai tikrai apsimoka ne patiems vaziuot smile.gif
mes jau laimingi. turim mautto staliuka kedutes tabureteles.nereali kokybe ir patogumas. nepalyginsi kur pas mus lenkisko senukuose. o kaina tai panasi
vika

Atsakyti
Esu didelė Ikea gerbėja, vat ir šią savaitęs reiks nuvažiuoti nusipirkti butui lentynėlių ir kitų malonių daikčiukų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2009 06 08, 20:23)
Esu didelė Ikea gerbėja, vat ir šią savaitęs reiks nuvažiuoti nusipirkti butui lentynėlių ir kitų malonių daikčiukų. ax.gif

Gaila kad LT neturi sios parduotuves doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(akutiss @ 2009 06 07, 21:33)
labas,
na katik pabendravau su renaldu is kauno, kuris be jokio uzstato ar pervedimo pinigu atveze mano uzsakytus daiktus.i vilniu jis atveza be jokio mokescio, nes sake kad dauguma klientu is vln.
tai va. ir ima tik 11%. ir smulkmenas veza pvz traukinuka zaislini smile.gif
jei norit kontaktus galiu duot.siaip kazkuriam senesniam sios temos lape radau.
jei reikia prekiu nedaug, tai tikrai apsimoka ne patiems vaziuot smile.gif
mes jau laimingi. turim mautto staliuka kedutes tabureteles.nereali kokybe ir patogumas. nepalyginsi kur pas mus lenkisko senukuose. o kaina tai panasi
vika

Man reiketu kontaktu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif o gal kuri esat mačiusi šitą lovytę gyvai? ar ji pakankamai tvirta? kažkokia man dieviškai graži, bet va neramu, kad nebūtų trapi labai g.gif  vaikui gi vistiek.
user posted image

as tokia nusiziuejus tik balta ir dvigulia. sba balduose maciau, jie is ikejos veza. tai man patiko:) stabili, pagulejau..
Atsakyti
QUOTE(SparnuotaPaukste @ 2009 06 12, 19:00)
as tokia nusiziuejus tik balta ir dvigulia. sba balduose maciau, jie is ikejos veza. tai man patiko:) stabili, pagulejau..

SBA iš Ikėjos veža? Nu dar tokio dalyko negirdėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akutiss @ 2009 06 07, 21:33)
labas,

gal ir man galėtum mestelėti kontaktus. Ačiū smile.gif
Atsakyti
user posted image

Zinau kas turi tokia, lovyte tikrai kokybiska thumbup.gif Tikrovej atrodo graziau, bent jau balta wub.gif

Tiesa, turiu parduoti kelis ikea baldelius, zymiai pigiau thumbup.gif
http://www.ikea.com/...oducts/80099163
Yra tokia pat ir mergaitei, rozine wub.gif
http://www.ikea.com/...oducts/50077247 Dar yra tokia mazesne, mazdaug kaip sios virsutine dalis.

Kainuos tikrai juokingos smile.gif

O kalbant apie ikea kokybe, tai mano atsiliepimai tiktai geri thumbup.gif Ypac palyginus su kaina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teira: 14 birželio 2009 - 16:24