Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(Ramune_lt @ 2009 06 03, 19:22)
Nu fainuoles spintos  thumbup.gif .
As vis audziu minti, kad reikia uzsisakyt tuos mamuto serijos baldelius, tik man kazkaip ta lovyte per maza atrodo  doh.gif . Nors gal ir nereikia 2 metu merginai didesnes  g.gif .

Kur jau 160*70cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 06 03, 19:09)
Kur jau 160*70cm smile.gif

Jei mazoji sutiktu miegoti viena, tai tada jokiu problemu tokia lova ax.gif . Bet musiske niekaip neuzmiega viena doh.gif , o sedeti salia jos loveles ir laukti kol uzmigs, tai...
Tiesiog reikia pasvarstyti rimciau sia galimybe g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2009 06 03, 22:21)
Jei mazoji sutiktu miegoti viena, tai tada jokiu problemu tokia lova  ax.gif . Bet musiske niekaip neuzmiega viena  doh.gif , o sedeti salia jos loveles ir laukti kol uzmigs, tai...
Tiesiog reikia pasvarstyti rimciau sia galimybe  g.gif .

na as irgi galvoju kaip cia bus. Nes dabar i ta grotuota idedam, jis neislipa (nors labai nori) ir uzminga. O kaip bus su normalia lova neisivaizduoju.
Atsakyti
mes tai grotuotoj viena sona iseme, tai ji gali laisvai migruoti smile.gif ale kol kas musu kambary dar miega, o va zadam i kita kambari iskelti smile.gif tai irgi bus matyt kaip bus. biggrin.gif
Atsakyti
Ar yra mamyciu pirkusiu Mamuto serijos ruzava lovyte ? Man labai idomu ar ta spalva tikrai tokia ruzava blink.gif , geriau jau butu raudona mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2009 06 05, 14:38)
Ar yra mamyciu pirkusiu Mamuto serijos ruzava lovyte ? Man labai idomu ar ta spalva tikrai tokia ruzava  blink.gif , geriau jau butu raudona  mirksiukas.gif .

tokia apat ruzava kaip spintos durys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 06 05, 13:53)
tokia apat ruzava kaip spintos durys  4u.gif

Man ta ruzava labai barbiskai (bent jau per kompo ekrana) atrodo schmoll.gif . O mergytei ar tiktu melyna lovyte? Butu dar raudona mamuto lova, tai kazkaip ir klausimu nekiltu kuria imti ax.gif .
Atsakyti
wub.gif
QUOTE(Ramune_lt @ 2009 06 05, 16:40)
Man ta ruzava labai barbiskai (bent jau per kompo ekrana) atrodo  schmoll.gif . O mergytei ar tiktu melyna lovyte? Butu dar raudona mamuto lova, tai kazkaip ir klausimu nekiltu kuria imti  ax.gif .

man tai ir zalia labai grazu ir violetine. galima daryt derini, nebutinai viena spalva apsiribot wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2009 06 05, 16:40)
Man ta ruzava labai barbiskai (bent jau per kompo ekrana) atrodo  schmoll.gif . O mergytei ar tiktu melyna lovyte? Butu dar raudona mamuto lova, tai kazkaip ir klausimu nekiltu kuria imti  ax.gif .

man irgi ta ruzava truputi kliuna rolleyes.gif ale nieko ten barbisko nera smile.gif

QUOTE(Forgete @ 2009 06 05, 17:05)
wub.gif
man tai ir zalia labai grazu ir violetine. galima daryt derini, nebutinai viena spalva apsiribot  wub.gif

kad pas lenkus tik melyna ir raudona kolekcijos.

o maisyt spalvas tai schmoll.gif mirgu margu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 06 05, 18:04)
man irgi ta ruzava truputi kliuna rolleyes.gif ale nieko ten barbisko nera smile.gif
kad pas lenkus tik melyna ir raudona kolekcijos.

o maisyt spalvas tai  schmoll.gif mirgu margu smile.gif

Zalias kedutes lenkai turi, lovos tik nemaciau.
Va kaip graziai ziurisi spalvos. nors siaip gal labai vargina tas margumynas

user posted image

user posted image
Atsakyti
Forgete, o man tai grazus tas margumynas blush2.gif . Visgi tai vaiku pasaulis, vaiku kambarys. Bet as ten uzmaciau mamuto zalia komoda blink.gif , gal ir tokiu ikejoj yra?
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2009 06 05, 19:42)
Forgete, o man tai grazus tas margumynas  blush2.gif . Visgi tai vaiku pasaulis, vaiku kambarys. Bet as ten uzmaciau mamuto zalia komoda  blink.gif , gal ir tokiu ikejoj yra?

lenku ikejoj dabar nerodo kad yra. Man tas antras margumynas normalus. bet pirmas tai grazus, bet ar jis nepabosta? ar nepavargsta vaikas?
Atsakyti