chebra, baikit su tom reklamom, įsibėgėjot o tai tuoj pakviesiu moderatorę
skelbimai kitoj temoj
QUOTE(une @ 2009 05 06, 06:46)
o kalbejot apie skirtukus i virtuvinius stalcius-tai jie pritaikomi ir blumo, heticho stalciams. kazkiek meistriukas(arba mb ) pasikrapsto ir viskas gerai. as irgi zadu pirkti
Gaila , kad ten max 80 cm stalciui, o pas mane 90 cm stalcius, o taip ju man norisi
Ir as taip noriu tu skirtuku, bet pas mane stalciai nestandartiniai
QUOTE(jurgute24 @ 2009 05 06, 15:12)
Ikea i jusu namus tik su baldasikeja
Papildyta:
vaziuosim 14 geguzes. www.baldasikeja.lt
As naudojausi baldasikeja.lt paslaugomis.
Tikrai neapgavo ir laiku atveze ir siaip viskas ok.
Na, paeme is manes ne avansa, bet visa suma Bet kaip sakiau, parveze ir viskas tvarkoj. I namus pristate, iskrove.
QUOTE(Guduke @ 2009 05 07, 09:28)
As naudojausi baldasikeja.lt paslaugomis.
Na, paeme is manes ne avansa, bet visa suma Bet kaip sakiau, parveze ir viskas tvarkoj. I namus pristate, iskrove.
Daug pirkusių ir nenusivylusių, bet kuo daugiau vežėjų, tuo didesnė galimybė rinktis
Ir vienareikšmiai pasakyti, kad ten ar ten pigiau, tikrai negalima.
Vat norėčia nusipirkti komodą, kuri kainuoja ~1000zl ir sveria ~80kg. Per baldasikeja gaunasi ~200Lt (80x2,5Lt) už vežimą (na, gal nuolaidą padarytų keletą dešimčių litų). Tuo tarpu perkant per tą aukščiau aptartą vežėją, gaunasi 110Lt (11%). Sutaupom
Bet jei norėčiau įsigyti brangių, bet lengvų daiktų, tada jau rinkčiausi baldasikeja
Šiaip pamąstymai su nuokrypiu nuo temos esmės, dovanokit
Kashaya, aš lygiai tokiu pat principu skaičiavausi rinkdamasi vežėją...
QUOTE(Kashaya @ 2009 05 07, 09:39)
Daug pirkusių ir nenusivylusių, bet kuo daugiau vežėjų, tuo didesnė galimybė rinktis
Vat norėčia nusipirkti komodą, kuri kainuoja ~1000zl ir sveria ~80kg. Per baldasikeja gaunasi ~200Lt (80x2,5Lt) už vežimą (na, gal nuolaidą padarytų keletą dešimčių litų). Tuo tarpu perkant per tą aukščiau aptartą vežėją, gaunasi 110Lt (11%). Sutaupom
Bet jei norėčiau įsigyti brangių, bet lengvų daiktų, tada jau rinkčiausi baldasikeja
jus pirmiau parasykit, o tada skaiciuokit kiekvienas atvejis individualus
QUOTE(jurgute24 @ 2009 05 07, 15:30)
jus pirmiau parasykit, o tada skaiciuokit kiekvienas atvejis individualus
Žinau, kad individualus, bet juk tai nereiškia, kad nerašiau
Labas vakaras mamytes.
Va ziurineju ikea puslapiuka ir uzmaciau stai toki grozi pas mergyte i kambari http://www.ikea.com/...oducts/60130777 , bet su lenku kalba man nelabai . Ar cia tas veidrodis su tuo krokodilu jau? Ir uz tokia kaina?
Va ziurineju ikea puslapiuka ir uzmaciau stai toki grozi pas mergyte i kambari http://www.ikea.com/...oducts/60130777 , bet su lenku kalba man nelabai . Ar cia tas veidrodis su tuo krokodilu jau? Ir uz tokia kaina?
Na negi niekas man negali atsakyt .