Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

chebra, baikit su tom reklamom, įsibėgėjot spam.gif o tai tuoj pakviesiu moderatorę protest.gif

skelbimai kitoj temoj nono.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2009 05 06, 06:46)

o kalbejot apie skirtukus i virtuvinius stalcius-tai jie pritaikomi ir blumo, heticho stalciams. kazkiek meistriukas(arba mb smile.gif )  pasikrapsto ir viskas gerai. as irgi zadu pirkti  thumbup.gif

Gaila , kad ten max 80 cm stalciui, o pas mane 90 cm stalcius, o taip ju man norisi doh.gif unsure.gif
Atsakyti
rimtai? sito nebuvau atkreipus demesio g.gif
na siaip ar taip zadu deti i 60inius stalcius smile.gif
Atsakyti
Ir as taip noriu tu skirtuku, bet pas mane stalciai nestandartiniai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute24 @ 2009 05 06, 15:12)

Ikea i jusu namus tik su baldasikeja smile.gif
Papildyta:
vaziuosim 14 geguzes. www.baldasikeja.lt

As naudojausi baldasikeja.lt paslaugomis. mirksiukas.gif
Tikrai neapgavo ir laiku atveze ir siaip viskas ok.

Na, paeme is manes ne avansa, bet visa suma ax.gif Bet kaip sakiau, parveze ir viskas tvarkoj. I namus pristate, iskrove.
Atsakyti
QUOTE(Guduke @ 2009 05 07, 09:28)
As naudojausi baldasikeja.lt paslaugomis.  mirksiukas.gif
Tikrai neapgavo ir laiku atveze ir siaip viskas ok.

Na, paeme is manes ne avansa, bet visa suma  ax.gif  Bet kaip sakiau, parveze ir viskas tvarkoj. I namus pristate, iskrove.

Daug pirkusių ir nenusivylusių, bet kuo daugiau vežėjų, tuo didesnė galimybė rinktis biggrin.gif
Ir vienareikšmiai pasakyti, kad ten ar ten pigiau, tikrai negalima.
Vat norėčia nusipirkti komodą, kuri kainuoja ~1000zl ir sveria ~80kg. Per baldasikeja gaunasi ~200Lt (80x2,5Lt) už vežimą (na, gal nuolaidą padarytų keletą dešimčių litų). Tuo tarpu perkant per tą aukščiau aptartą vežėją, gaunasi 110Lt (11%). Sutaupom biggrin.gif

Bet jei norėčiau įsigyti brangių, bet lengvų daiktų, tada jau rinkčiausi baldasikeja smile.gif
Šiaip pamąstymai su nuokrypiu nuo temos esmės, dovanokit 4u.gif
Atsakyti
Kashaya, aš lygiai tokiu pat principu skaičiavausi rinkdamasi vežėją...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 05 07, 09:39)
Daug pirkusių ir nenusivylusių, bet kuo daugiau vežėjų, tuo didesnė galimybė rinktis biggrin.gif
Ir vienareikšmiai pasakyti, kad ten ar ten pigiau, tikrai negalima.
Vat norėčia nusipirkti komodą, kuri kainuoja ~1000zl ir sveria ~80kg. Per baldasikeja gaunasi ~200Lt (80x2,5Lt) už vežimą (na, gal nuolaidą padarytų keletą dešimčių litų). Tuo tarpu perkant per tą aukščiau aptartą vežėją, gaunasi 110Lt (11%). Sutaupom biggrin.gif

Bet jei norėčiau įsigyti brangių, bet lengvų daiktų, tada jau rinkčiausi baldasikeja smile.gif
Šiaip pamąstymai su nuokrypiu nuo temos esmės, dovanokit 4u.gif

jus pirmiau parasykit, o tada skaiciuokit biggrin.gif kiekvienas atvejis individualus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute24 @ 2009 05 07, 15:30)
jus pirmiau parasykit, o tada skaiciuokit biggrin.gif kiekvienas atvejis individualus wink.gif

Žinau, kad individualus, bet juk tai nereiškia, kad nerašiau biggrin.gif
Atsakyti
gal kas zinot, kaip skaiciuoja baldasikeja ta minimalu vezimo mokesti kedems? pvz, noriu vienodu 4 kedziu, tai reiks 30 Lt ar 4*30 Lt moket ir dar plius uz svori?
Atsakyti
Labas vakaras mamytes.
Va ziurineju ikea puslapiuka ir uzmaciau stai toki grozi pas mergyte i kambari http://www.ikea.com/...oducts/60130777 , bet su lenku kalba man nelabai doh.gif . Ar cia tas veidrodis su tuo krokodilu jau? Ir uz tokia kaina?
Atsakyti
Na negi niekas man negali atsakyt blush2.gif .
Atsakyti