Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

O į Vilnių kas nors Ikea veža, apart aukščiau nurodyto puslapio? (nes jie man pasitikėjimo nekelia, ypač po Rutatos pasakojimo). Nes šiaip tai ką aš žinau, atiduoti nepažįstamam žmogui nemažą sumą pinigų ir tikėtis, kad jis parveš baldus mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2009 05 05, 19:07)
O į Vilnių kas nors Ikea veža, apart aukščiau nurodyto puslapio? (nes jie man pasitikėjimo nekelia, ypač po Rutatos pasakojimo). Nes šiaip tai ką aš žinau, atiduoti nepažįstamam žmogui nemažą sumą pinigų ir tikėtis, kad jis parveš baldus mastau.gif

Parašiau laiškiuką pagal šitą aukščiau Seinaros įdėtą nuorodą
http://www.zebra.lt/...p;pst_id=308150

Atrašė, kad tikrai neprašo jokių išankstinių apmokėjimų, nes IKEA be problemų priima daiktus atgal ir dėl to jis nemato reikalo prašyti iš žmogaus avanso.
Pats jis Kaune, bet į Vilnių veža be jokių papildomų mokesčių, nes, kaip rašo, 90% klientų būtent iš Vilniaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 05 05, 20:30)

Atrašė, kad tikrai neprašo jokių išankstinių apmokėjimų, nes IKEA be problemų priima daiktus atgal ir dėl to jis nemato reikalo prašyti iš žmogaus avanso.
Pats jis Kaune, bet į Vilnių veža be jokių papildomų mokesčių, nes, kaip rašo, 90% klientų būtent iš Vilniaus smile.gif

Liuks tada bigsmile.gif Nes patiems greičiausiai nepavyks artimiausiu laiku nukeliauti (statybose užsikasę doh.gif ), o baldų jau greit reiks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endendu: 05 gegužės 2009 - 21:11
Pirkau dukrai lova is ikejos. Kolkas nesigailiu.
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 05 05, 17:30)

Pagal sita skelbima ir mes nekarta vezemes. Viskas vyko sklandziai ir be jokiu problemu. Visada viska i vieta pristato. Patikrinta ax.gif
Atsakyti
as irgi esu pora kartu naudojusis to skelbimo paslaugomis. viskas super. ir draugams ne karta esu rekomendavus.

bet si karta noriu rekomenduot save lotuliukas.gif zadu vaziuoti kitos savaites pabaigoje-jei kam ko reikia, rasykit i az wink.gif

o kalbejot apie skirtukus i virtuvinius stalcius-tai jie pritaikomi ir blumo, heticho stalciams. kazkiek meistriukas(arba mb smile.gif ) pasikrapsto ir viskas gerai. as irgi zadu pirkti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2009 05 05, 22:10)
Liuks tada  bigsmile.gif Nes patiems greičiausiai nepavyks artimiausiu laiku nukeliauti (statybose užsikasę  doh.gif ), o baldų jau greit reiks...

Tiesa, dar pamiršau parašyti, kad jis važiuos gegužės 9d.
Kadangi skelbime rašo, kad važiuoja 2kartus per mėn., tai spėju, kad mėnesio gale vėl važiuos g.gif
Atsakyti
4u.gif

kam skubu...važiuojam penktadienį ax.gif

per až geriau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 05 06, 10:04)
Tiesa, dar pamiršau parašyti, kad jis važiuos gegužės 9d.
Kadangi skelbime rašo, kad važiuoja 2kartus per mėn., tai spėju, kad mėnesio gale vėl važiuos g.gif

Jau praktiškai susitariau, kad gegužės 16 d. parveš. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2009 05 06, 15:34)
Jau praktiškai susitariau, kad gegužės 16 d. parveš.  thumbup.gif

Tai kaip suprantu gegužės 16d. vėl važiuos? bigsmile.gif Puiku, prisijungsiu ir aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 05 06, 15:35)
Tai kaip suprantu gegužės 16d. vėl važiuos? bigsmile.gif Puiku, prisijungsiu ir aš smile.gif

Greičiausiai tik 16-ą ir važiuos, nes tai dienai daugiau užsakymų prisirinks. Jam tikriausiai taip labiau apsimoka.
Atsakyti
laba,

na pas mus vis tiek pigiau smile.gif nors ir avanso prasom smile.gif kada nors ir konkurentai pasimokys smile.gif
paziurekit www.baldasikeja.lt laiko patikrinta smile.gif
visad puikus servisas ir kainos tikrai mazesnes smile.gif nes ir individualiu nuolaidu padarom. ir patariam ir smulkenas vezam wink.gif
manau ir mamos sitam forume patenkintos liko wink.gif

Ikea i jusu namus tik su baldasikeja smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Endendu @ 2009 05 06, 15:40)
Greičiausiai tik 16-ą ir važiuos, nes tai dienai daugiau užsakymų prisirinks. Jam tikriausiai taip labiau apsimoka.

vaziuosim 14 geguzes. www.baldasikeja.lt
Atsakyti