Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(meda05 @ 2009 03 24, 16:14)
Sveikutes mamutes,

Kita arba dar kita savaite planuojam su brangiausiu vaziuot i Ikea...vieno daiktelio tereikia, bet labai smalsu savo akim ten viska apziuret  bigsmile.gif  Taigi galetume si bei ta prigriebti jei kam ko reikia, uz mazesni atvezimo mokesti  mirksiukas.gif

Sveiki, mane irgi domintu is kokio Jus miesto? ir kiek uz atvezima noretumete?
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 24, 17:59)
o kokiam mieste esat?

ir smalsu, d4l kokio tokio vieno daiktelio važiuojat? wub.gif
Papildyta:
oj, žinokit, jei tik dabar man duotų ir laiko būtų, tai ir nemokamai pasižaisčiau.

beje, užeikit į virtuvių temą jie netingit, ten kai projektavausi irgi idėjų pasigaudžiau visia neblogų, ir praktinių patarimų gerų pamačiau.

Mes del tokios komodos vaziuojam, va jau ir lovyte kaimyne uzsiprase, kad nupirktume smile.gif , o esame mes is Kauno, jei kam ko reikia parasykit-tikrai susitarsim, mes juk ne uzdarbiauti vaziuojam, norim tik kad siek tiek kelione pigesne gautusi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Blue @ 2009 03 24, 22:40)
Sveiki, mane irgi domintu is kokio Jus miesto? ir kiek uz atvezima noretumete?

Mes is kauno mirksiukas.gif , del atvezimo sutartume taip kad ir mums ir jums gerai butu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meda05 @ 2009 03 25, 09:21)
Mes del tokios komodos vaziuojam, va jau ir lovyte kaimyne uzsiprase, kad nupirktume  smile.gif , o esame mes is Kauno, jei kam ko reikia parasykit-tikrai susitarsim, mes juk ne uzdarbiauti vaziuojam, norim tik kad siek tiek kelione pigesne gautusi  ax.gif

Mes is Vilniaus sad.gif bet jau vel viskas apsiverte ir atrodo patys vaziuosim, o tai mazas daikciukas po mazo ir susidaro jau krūvelė biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

šeštadienį planuojame su draugais važiuoti į Lenkiją ax.gif galim kam prigriebti, jei ko reikia (mes iš Kauno, o draugai iš Vilniaus) smile.gif rašykit geriau až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute24 @ 2009 03 24, 21:14)
perkant spinteles, spintas, lovas ir pan., reiktu atkreipti demesi kas iena. nes buna jau iskart pvz prie lovos groteles priklauso, buna reik atskirai paimt. dazniausiai rankelneles ir kojeles reik imt atskirai. todel vaziuojant i ikeja, jau daugmaz reiktu zinoti ko norite ir internete pasiziuret kokios dalys priklauso wink.gif pvz ikea.pl puslapy issirinkus daikta, atsiverti rozmiary i waga opakowania ir ten surasyta kiek daikteliu priklauso. dar vienas geras dalykas ju puslapy, kad visokiem tokiem stambiem daiktam yra nurodytos lentynos kur sudeta va cia sprawdz dostepnosc wink.gif na, o visokius smulkius daiktelius, tai teks klaust konsultantu kur padeti, nes bus ka veikt pakol susirasit jei pirma karta lekiat smile.gif tik jau tie konsultantai bega nuo lietuviu biggrin.gif bet nieko, pasigaunat ir klausiat biggrin.gif geriausiai tai but uzsirasius prekes koduka, ismatavimus, tai tada jie i kompa iveda ir pasako kur ieskot. bukit atidus, jei vaziuosit i targoveko ikeja, kai kuriuos daiktus reikia vaziuoti paimt i ikeja sandelius wink.gif ir dar patarimas, apziurekit pakuotes, kad butu nepazeistos, nes pasitaiko net atveju kai pakuote sveika, bet daiktas viduj brokuotas.
Papildyta:
rasti nesunku. atvaziavus nuo augustovo, ikeja buna kairej pusej smile.gif ten pro toki tilta uzkylat ir vsio, vietoj wink.gif na siaip, tai tikrai nesunku rast wink.gif

va cia zemelapis : http://www.ikea.com/...gowek/storeInfo. nemoku ikelt, kad iskart matytusi wink.gif cia targoveko ikejos adresas, tam puslapy ten ji pasididint galima wink.gif

Aciukas mirksiukas.gif Vakar zemelapius studijavom. lotuliukas.gif
Pirksim vaikuciui komplektuka. Mes is Kedainiu tai jei kam ko reiketu parveztumem drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 24, 18:59)

beje, užeikit į virtuvių temą jie netingit, ten kai projektavausi irgi idėjų pasigaudžiau visia neblogų, ir praktinių patarimų gerų pamačiau.

Aha labai daug geru ideju ten uzmaciau biggrin.gif 4u.gif
Dar sulaukiau Ikejos katalogo, tai labai man jis padeda lipdant virtuve bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip smagu kai cia visos mamos vienos kitoms daiktus is ikea'jos veza lotuliukas.gif
galima jauciu aukciona skelbti, kas pigiau man komoda parveztu, ziuriu kad patiems del vieno daikto vaziuot neapsimoka cool.gif

Atsakyti
mano draugai veza kas dvi savaites baldus is Ikea. pristato baldus i namus (Kaunas, Vilnius) jeigu reikia padeda nunesti ir surinkti. Atvezimo kaina - 15 procentu nuo prekes kainos litais.
na, gavosi reklma doh.gif bet jeigu kazkam reiketu prekiu is Ikea galit rasyt - zimvydas@medinukai.lt.
zinau, kad planuoja si savaitgali vaziuoti, nes man irgi zadejo vaikiska lovyte atvezti is Ikea smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meda05 @ 2009 03 26, 20:41)
galima jauciu aukciona skelbti, kas pigiau man komoda parveztu, ziuriu kad patiems del vieno daikto vaziuot neapsimoka  cool.gif

na jei dar ko nors pirkt ir nusibodo namie sedet. tai gal jo bet kelione varginanti mirksiukas.gif
o del aukciono tai as uz smile.gif kaip ir sakiau vyras veza baldus is IKEA, jau rasiau smile.gif tai kartojuos smile.gif bet jei ka kreipkites.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgute24: 26 kovo 2009 - 22:50
Aciu uz informacija. O gal kas ciupinejot sita lova,kaip atrodo patvarumas ir sakykit kaip patalyne kaldros,pagalves ar kokybiskos ten?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2009 03 27, 11:31)
Aciu uz informacija. O gal kas ciupinejot sita lova,kaip  atrodo patvarumas ir sakykit kaip patalyne kaldros,pagalves ar kokybiskos ten?

lova sita tvirta, ten 5 cm atrodo plokste montuoja. tik ji is dvieju daliu kai ziuresit ten yra lova ir ta spintele uz jos. baltos lyg ir nera spalvos g.gif
o patalai super smile.gif miegam patys ir vaikas irgi dziaugiasi smile.gif svelnus tokie uzvalkalai ax.gif o pacios kaldros ir pagalves lengvi tokie ir susispaudzia lengvai, na kai tike kainuoja tai galima ir dazniau keist 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgute24: 28 kovo 2009 - 19:02
QUOTE(jurgute24 @ 2009 03 28, 20:00)
o patalai super smile.gif miegam patys ir vaikas irgi dziaugiasi smile.gif svelnus tokie uzvalkalai  ax.gif o pacios kaldros ir pagalves lengvi tokie ir susispaudzia lengvai, na kai tike kainuoja tai galima ir dazniau keist  4u.gif

aha, patalai tai tikrai liux, tiesa, man i amerikos padovanojo Ikejinius, nezinau, kiek ten jie skiriasi.
Pukine antklode, dviguba, tai mes iki siol kaip dvi atskiras naudojam ir ziema, ir vasara - ziema pakanka silumos, o vasara net nesuprantu kaip, bet tikrai ne per silta, na, nebent kai visai jau nieko nebesikloji per karscius, tai numetam i sona.
Atsakyti