Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(gandriuke... @ 2009 03 17, 14:34)
Tik va sendien pasiziurejau, tai kaip is to tinklapio(www.ikea.se ziurejau ) reik susirasyt tuos kodus jei jau vestis i parduotuve, kazkaipo nematau kur jie parasyti  g.gif Bijau ko primaisyt.Gal kas gali pagelbet  unsure.gif

taigi ten paprasta smile.gif kodas yra www adrese. tas paskutinis ilgas skaicius.
jei nera raideles S reiskias jis,
o jei yra s raidele tada reik ziuret kur yra ismatavimai ir pakuociu svoriai ta raidele reiskia kad susideda is dvieju ar daugiau pakuociu daiktas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2009 03 17, 14:34)
Tik va sendien pasiziurejau, tai kaip is to tinklapio(www.ikea.se ziurejau ) reik susirasyt tuos kodus jei jau vestis i parduotuve, kazkaipo nematau kur jie parasyti  g.gif Bijau ko primaisyt.Gal kas gali pagelbet  unsure.gif

spausk ant tokios nuorodos susiradus, aprašymo gale:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FedeSperanza: 17 kovo 2009 - 15:04
QUOTE(jurgute24 @ 2009 03 17, 14:42)
taigi ten paprasta smile.gif kodas yra www adrese. tas paskutinis ilgas skaicius.
jei nera raideles S reiskias jis,
o jei yra s raidele tada reik ziuret kur yra ismatavimai ir pakuociu svoriai ta raidele reiskia kad susideda is dvieju ar daugiau pakuociu daiktas.  ax.gif

QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 17, 14:49)
spausk ant tokios nuorodos susiradus, aprašymo gale:

user posted image

aciu , jau radau thumbup.gif thumbup.gif Ot neveltui blondine esu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
klaipedos mediena gamina baldus (tiksliau korpusus virtuviniam baldams) ikejai. tai as ten dirbau. pasakysiu kad tie baldai niekam tike, vienkartiniai. nebent brangius stalvirsius ir dureles geros firmos uzsisakius..
Atsakyti
QUOTE(jjolantyte @ 2009 03 17, 23:23)
klaipedos mediena gamina baldus (tiksliau korpusus virtuviniam baldams) ikejai. tai as ten dirbau. pasakysiu kad tie baldai niekam tike, vienkartiniai. nebent brangius stalvirsius ir dureles geros firmos uzsisakius..

o kas su tais korpusais blogai?

ir ar įmanoma juos ir lietuvoj įsigyt?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FedeSperanza: 18 kovo 2009 - 08:15
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 18, 09:14)
o kas su tais korpusais blogai?

ir ar įmanoma juos ir lietuvoj įsigyt?...

Man tai aplamai labai nepatinka bet kokie kategoriški pareiškimai.
Jei viskas taip blogai, kodėl tuomet ikeja savo parduodamiems faktum korpusams duoda net 25m. garantiją (kurią, beje, vykdo be jokių "muilinimų")?
O paskaičius užsienio forumus, tai net nekyla klausimų dėl nekokybės.
Kas tikrai nekokybiška, tai pigūs (~2m=~600Lt) virtuvės baldai, kurių net nėra jų tinklapyje.
Atsakyti
Manau, kad Lietuvoje daugelis firmų gamina baldus Ikea. Bet dažniausiai tai nebūna pilnas komplektas. Bent jau surinkinėdami vaiko baldus jautėmės kaip tikri pasaulio piliečiai - lentynėlės gamintos Latvijoje, durelės Lenkijoje, vamzdelis kabyklai iš Lietuvos, stalčiukai dar iš kažkur... Žavėjo tik tai, kad visi išpjovimai, skylutės, varžtukai ir t.t. idealiai randa savo vietą.
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 03 18, 10:55)
Man tai aplamai labai nepatinka bet kokie kategoriški pareiškimai.
Jei viskas taip blogai, kodėl tuomet ikeja savo parduodamiems faktum korpusams duoda net 25m. garantiją (kurią, beje, vykdo be jokių "muilinimų")?
O paskaičius užsienio forumus, tai net nekyla klausimų dėl nekokybės.
Kas tikrai nekokybiška, tai pigūs (~2m=~600Lt) virtuvės baldai, kurių net nėra jų tinklapyje.

na, man tai įdomi ne tik nuomonė, bet ir jos pagrindimas, jei jau ta nuomonė išreiškta, norėtųsi sužinoti, kodėl ji tokia. nes kol kas neaišku, kodėl ant kaip sakoma nekokybiškų korpusų uždėjus geros kokybės stalviršį ir dureles, jis pagerėja lotuliukas.gif

mes jau pusmetį naudojamės virtuve iš IKEA (korpusai lietuviški, durelės medinės kiniškos, furnitūra austriška), tik sugalvojom, kad norime ir baro dalį su spintelėmis pasidaryt, vien dėl kelių spintelių nevažiuosi, o jei pvz korpusus tuos pačius galima ir vietoj susiveikt už padorią kainą, tai kodėl gi ne, tuomet beliktų tik dureles ir furnitūra pasisiųst, kas ten tikrai besąlygiškai yra pigiau.
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 18, 11:09)
na, man tai įdomi ne tik nuomonė, bet ir jos pagrindimas, jei jau ta nuomonė išreiškta, norėtųsi sužinoti, kodėl ji tokia. nes kol kas neaišku, kodėl ant kaip sakoma nekokybiškų korpusų uždėjus geros kokybės stalviršį ir dureles, jis pagerėja  lotuliukas.gif
mes jau pusmetį naudojamės virtuve iš IKEA (korpusai lietuviški, durelės medinės kiniškos, furnitūra austriška), tik sugalvojom, kad norime ir baro dalį su spintelėmis pasidaryt, vien dėl kelių spintelių nevažiuosi, o jei pvz korpusus tuos pačius galima ir vietoj susiveikt už padorią kainą, tai kodėl gi ne, tuomet beliktų tik dureles ir furnitūra pasisiųst, kas ten tikrai besąlygiškai yra pigiau.

Taip taip, prajuokino ir mane tas pareiškimas dėl stalviršio ir durelių biggrin.gif
O furnitūra, kas be ko, tikrai pigiau, juolab, kad tai blumai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 03 18, 11:17)
Taip taip, prajuokino ir mane tas pareiškimas dėl stalviršio ir durelių biggrin.gif
O furnitūra, kas be ko, tikrai pigiau, juolab, kad tai blumai smile.gif

na, furnitūra tai tikrai thumbup.gif , bet ir visa kita kol kas puikiausi tik atsiliepimai, žiūrėsim, kaip naudisis toliau. mes pirkom iš brangiausių Ikėjinių, bet tikrai žymiai pigiau už medinius baldus, nei būtume suploję lietuvoj, o ir montavimas nekainavo nieko, tik malonumą, vyras džiaugėsi, kaiop viską taip galima numatyti ir apgalvotai pagaminti, kaip vaikišką konstruktorių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 18, 11:55)
na, furnitūra tai tikrai  thumbup.gif , bet ir visa kita kol kas puikiausi tik atsiliepimai, žiūrėsim, kaip naudisis toliau. mes pirkom iš brangiausių Ikėjinių, bet tikrai žymiai pigiau už medinius baldus, nei būtume suploję lietuvoj, o ir montavimas nekainavo nieko, tik malonumą, vyras džiaugėsi, kaiop viską taip galima numatyti ir apgalvotai pagaminti, kaip vaikišką konstruktorių smile.gif

Mes irgi pirkom smile.gif
Kas svarbiausia, kad aš prieš perkant nusiunčiau kelioms firmelėms savo projektą, surašiau tiksliai, kas iš ko ir kaip (žodžių ikejini variantą), gavau paskaičiavimus biggrin.gif doh.gif Nebekilo abejonių, kur pirkti cool.gif
O kad rinkti malonumas, tai faktas thumbup.gif
Atsakyti
As buvau susigundzius pirkt virtuve Ikejoj. Pradejau projekuot toj ju programoj susinervinau pasedejus pusvaladi prie jos ir isjungiau. doh.gif O kaip jus jas projektavot? ax.gif
Atsakyti