QUOTE(Jjulie @ 2009 03 08, 15:09)
Lovyčių vaikiškų tai tikrai nesutampa, o daugiau ko man reikia vaikų kambariui tos pačios kainos, kas ir nustebino mane
o be to atsivežiau katalogą ir jame ta metalinė vaikiška lovytė išvis 249zl. kaina. Vat važiuosiu kovo 11 d. pirkt visko, paklausiu kodė nesutampa kainos.. galėsiu parašyt.
Bijau pameluot del sitos lovytes,bet kai pati buvau IKEA,tai daug kur ekspozicijoj yra kaina parasyta su grotelem ar net su ciuziniu,o kartais net su patalyne.Todel reikia atidziai skaityti prikabinta lapuka,kuriame viskas nurodyta mazesnem raidelem atskirai.
I panasia ilginancia lovyte mes pirkom groteles,sujungtas tokiom juostelem -virvelem,tai kol buvo trumpesne lovyte-pagaliukai visiskai susitumdavo,o dabar,kai pailginom-guli su tarpeliais.
QUOTE(Belty @ 2009 03 09, 10:34)
Dar klausimukas visoms-kaip manot, ar verta labiau patiems vaziuoti i Varsuva ir ten bludint, beieskant Ikea, ar uzsisakyt cia per tarpininkus, kurie atveza ir ima 15%
Jei norit daug baldu ir daiktu,verta pateims nuvaziuot,paciupinet ir tikrai nemazai sutaupyt.O jei norit tik vieno daiktelio,tai kam vargti?
Mes dabar pora baldeliu uzsisakem per baldasikeja.lt,ten mazesnis mokestis-labai patenkinti aptarnavimu