Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(Naujakurė @ 2009 02 17, 12:16)
Vau,kiek info,teskite,teskite  aciuks.gif
Papildyta:
lovyte

Gal kas turit sitokia lovyte,kazi kaip ji paciupinejus?

Sita lovytė superinė smile.gif ruošiuos pirkti savo dukrytei. Tik dėja jos tikra kaina (mačiau kovo 3 d.) 499zl. Kitos vaikiškos lovytės irgi pabrangusios..

Ir šiaip iš patikimų šaltinių girdėjau, kad brangs viskas IKEAoje...
Atsakyti
QUOTE(Jjulie @ 2009 03 07, 19:15)
Sita lovytė superinė smile.gif ruošiuos pirkti savo dukrytei. Tik dėja jos tikra kaina (mačiau kovo 3 d.) 499zl. Kitos vaikiškos lovytės irgi pabrangusios..

Ir šiaip iš patikimų šaltinių girdėjau, kad brangs viskas IKEAoje...

unsure.gif
norit pasakyt kad kainos ju puslapyje nesutampa su realiomis parduotuveje? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 03 07, 20:22)
unsure.gif
norit pasakyt kad kainos ju puslapyje nesutampa su realiomis parduotuveje?  unsure.gif

Lovyčių vaikiškų tai tikrai nesutampa, o daugiau ko man reikia vaikų kambariui tos pačios kainos, kas ir nustebino mane blink.gif o be to atsivežiau katalogą ir jame ta metalinė vaikiška lovytė išvis 249zl. kaina. Vat važiuosiu kovo 11 d. pirkt visko, paklausiu kodė nesutampa kainos.. galėsiu parašyt.

Va žiūrėkyt http://www.ikea.com/...ducts/S89829082 šita lovytė čia kainuoja 384zl.
O va čia mano fotkinta vyrui parodyt lovytes smile.gif nelabai gerai,bet galima įžiūrėt kainą 529zl. user posted image

Ir ta pati istorija su kitom lovytėm.... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jjulie: 08 kovo 2009 - 14:19
Nu nieko sau g.gif . Vaziuoji i lenkija suplanaves vienokias islaidas, o gaunasi kitokios schmoll.gif . Nu negerai jie cia daro.
Sakykit ar kas nors turit sita daikta? http://www.ikea.com/...oducts/80100251
O gal esat manet gyvai? Kaip jo kokybe?
Sorry, nemoku foto ikelti, todel dedu nuoroda blush2.gif .
Atsakyti
gal kartais ta kaina su grotelemis ir ciuziniu? g.gif
Atsakyti
Sakykit, gal kas tokia lovyte esat isigije? Domintu kokybe, patvarumas, dekui atsakiusiems 4u.gif Nes na labai jau man ji krito i aki ax.gif
kaina raso 749
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 03 08, 17:10)
Sakykit, gal kas tokia lovyte esat isigije? Domintu kokybe, patvarumas, dekui atsakiusiems  4u.gif  Nes na labai jau man ji krito i aki  ax.gif
kaina raso 749
user posted image

As irgi sita nusiziurejusi esu. Vis planuojam pavaziuot iki lenkijos. Gal greitu laiku prisiruosim.
Atsakyti
Man patiko kad ji apacioj kaip ir dvigule, jei tektu salia vaiko prigulti, na jei serga ar ka.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2009 03 08, 15:34)
Nu nieko sau  g.gif . Vaziuoji i lenkija suplanaves vienokias islaidas, o gaunasi kitokios  schmoll.gif . Nu negerai jie cia daro.
Sakykit ar kas nors turit sita daikta? http://www.ikea.com/...oducts/80100251
O gal esat manet gyvai? Kaip jo kokybe?
Sorry, nemoku foto ikelti, todel dedu nuoroda  blush2.gif .

Šitas daiktas labai fainas smile.gif tikrai smagu vaikučiui turėtų būti žaist, slėptis smile.gif ir nemažas vaikutis tilptų. Mačiau gyvai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2009 03 08, 15:42)
gal kartais ta kaina su grotelemis ir ciuziniu?  g.gif

Be čiužinio tai tikrai. Vat dėl grotelių kažkaip net nesusimasčiau.. g.gif kažkaip galvojau, kad turėtų būt abi kainos su grotelėm, nes ten ji gi ilginasi-trumpinasi, negali būt be grotelių.. Man atrodo jos ten įmontuotos kažkaip. žodžiu apie lovytes parašysiu 4dienį viską tiksliai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Belty @ 2009 03 08, 17:10)
Sakykit, gal kas tokia lovyte esat isigije? Domintu kokybe, patvarumas, dekui atsakiusiems  4u.gif  Nes na labai jau man ji krito i aki  ax.gif
kaina raso 749
user posted image

Mačiau šitą lovą gyvai smile.gif atrodo tikrai patvari, nes metalinė.
Atsakyti
QUOTE(Jjulie @ 2009 03 08, 15:09)
Lovyčių vaikiškų tai tikrai nesutampa, o daugiau ko man reikia vaikų kambariui tos pačios kainos, kas ir nustebino mane  blink.gif o be to atsivežiau katalogą ir jame ta metalinė vaikiška lovytė išvis 249zl. kaina. Vat važiuosiu kovo 11 d. pirkt visko, paklausiu kodė nesutampa kainos.. galėsiu parašyt.

Va žiūrėkyt http://www.ikea.com/...ducts/S89829082 šita lovytė čia kainuoja 384zl.
O va čia mano fotkinta vyrui parodyt lovytes smile.gif nelabai gerai,bet galima įžiūrėt kainą 529zl. user posted image

Ir ta pati istorija su kitom lovytėm.... sad.gif

Turiu katalogą Ikejos po ranka, tai jame ta lovytė 349,95zlotai ( be grotelių ir čiužinio) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jjulie @ 2009 03 08, 21:06)
Papildyta:
Mačiau šitą lovą gyvai smile.gif atrodo tikrai patvari, nes metalinė.

4u.gif Aciu
Dar klausimukas visoms-kaip manot, ar verta labiau patiems vaziuoti i Varsuva ir ten bludint, beieskant Ikea, ar uzsisakyt cia per tarpininkus, kurie atveza ir ima 15% ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 03 09, 10:34)
4u.gif Aciu
Dar klausimukas visoms-kaip manot, ar verta labiau patiems vaziuoti i Varsuva ir ten bludint, beieskant Ikea, ar uzsisakyt cia per tarpininkus, kurie atveza ir ima 15%  ax.gif

manau, nors karta tikrai verta paciam nuvaziuot apsiziuret ir pamatyt kaip ten viskas smile.gif o tada sprest, ar kitu kartu imt per tarpininkus, ar vaziuot patiem vel apsipirkt wink.gif tuo labiau, kad lenkijoj viskas pigiau, tai prie tos pacios keliones, galima ir kokio maisto ar pampiu prigriebt wink.gif thumbup.gif o bludint, tikrai nereikia beieskant ikea - yra adresas puslapy nurodytas, tai tik zemelapy paziuri ir siausi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgute24: 09 kovo 2009 - 10:25