Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

pyktelejau verysad.gif perziurek admine visa tema .... ne vienas yra toks pasiulymas.... kodel jei gerai kokybiskai paslauga vyras atlieka ir mamos dziaugias mane reik isbanint is cia ??? tiesioginio kontakto tai neduodu.
pakoreguot galejot pasakyt kas blogai kad pataisyt, kur ten reklama jusu akimis tai buvo galima pataisyt...

Aciu uz demesi smile.gif Jei reiks IKEA baldu kreipkites.
Atsakyti
QUOTE(jurgute24 @ 2009 02 16, 11:36)
pyktelejau  verysad.gif  perziurek admine visa tema .... ne vienas yra toks pasiulymas.... kodel jei gerai kokybiskai paslauga vyras atlieka ir mamos dziaugias mane reik isbanint is cia ???  tiesioginio kontakto tai neduodu.
pakoreguot galejot pasakyt kas blogai kad pataisyt, kur ten reklama jusu akimis tai buvo galima pataisyt...

Aciu uz demesi smile.gif Jei reiks IKEA baldu kreipkites.

Šiaip tai teisingai adminė daro. Tema yra apie IKEA baldus, ar jie geri, ir nesivadina KAS VEŽA IDEA BALDUS. Aš pvz. čia mėginau rast info apie baldų kokybę, o vežėjų info man visai neįdomi, tam yra atitinkamos SM temos, skelbimo lentos. Konkrečiai jūs labai aršiai čia kišat tą savo vyrą, tai daug kam visai neįdomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Junda: 16 vasario 2009 - 14:43
QUOTE(Junda @ 2009 02 16, 15:40)
Šiaip tai teisingai adminė daro. Tema yra apie IKEA baldus, ar jie geri, ir nesivadina KAS VEŽA IDEA BALDUS. Aš pvz. čia mėginau rast info apie baldų kokybę, o vežėjų info man visai neįdomi, tam yra atitinkamos SM temos, skelbimo lentos. Konkrečiai jūs labai aršiai čia kišat tą savo vyrą, tai daug kam visai neįdomu.

o kodel tik mano istryne tada pasiulyma ? smile.gif
na ok cia ne apie tai.

visi viska zinot biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 02 16, 15:40)

Apie kokybe labai daug yra diskutuojame temoje namai arba statome nama. Kiek zmoniu vaziavo, visi sako ta pati, reikia nuvaziuoti ir paciupineti, nes kaip pvz. viena virtuve laaabai kokybiska, kita visiskas SSS. Bet kainos tikrai zimiai geresnes negu LT. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 02 15, 22:04)
Ačiū, kad perspėjot, tokių veikėjų paslaugom nesinaudosim smile.gif Nieko sau sutarties punktas... Belieka pasidžiaugti, kad iki teismų nepriėjote...

prasom 4u.gif , tam ir forumas mirksiukas.gif , niekam nelinkeciau tokios patirties verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute24 @ 2009 02 16, 15:16)
o kodel tik mano istryne tada pasiulyma ? smile.gif
na ok cia ne apie tai.

Gal jūsų reklamos daugiausiai?

QUOTE(Iriska @ 2009 02 16, 15:20)
Apie kokybe labai daug yra diskutuojame temoje namai arba statome nama. Kiek zmoniu vaziavo, visi sako ta pati, reikia nuvaziuoti ir paciupineti, nes kaip pvz. viena virtuve laaabai kokybiska, kita visiskas SSS. Bet kainos tikrai zimiai geresnes negu LT.  4u.gif

Ačiū už patarimą, eisiu skaityt ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2009 02 16, 17:20)
Apie kokybe labai daug yra diskutuojame temoje namai arba statome nama. Kiek zmoniu vaziavo, visi sako ta pati, reikia nuvaziuoti ir paciupineti, nes kaip pvz. viena virtuve laaabai kokybiska, kita visiskas SSS. Bet kainos tikrai zimiai geresnes negu LT.  4u.gif

Manau postai turetu atitikti temos pavadinima. As irgi atejusi i tema tikejausi pamatyti mazdaug taip - konkretus daiktas ir ji pirkusio/turincio zmogaus komentarai. Nuvaziuoti ir pamatyti tikrai reiktu ir galima, bet turiu dukriukui lova, kuri tikrai vien pamacius ja Ikejoje mane labai nuvyle. Bet paskui pamaciau sios serijos baldus sustatytus Juodkanijos nuomojamose vilose. nutariau surizikuoti. labai patenkinta likau. Jei kazkas suteikia tokia paslauga, kaip atvezimas, tai turetu reklamuotis kitur. Pagaliau, jei jau kazkas praso atsiliepti galincius parvezti, tai galima susirasyti per az, o ne skelbtis cia.
Dabar net nezinau, ar kelti cia daikciukus, kuriuos mes turime ir pakomentuoti, ar ne. Gal cia tik mano tokia nuomone apie tai, kas turi buti rasoma temoje? g.gif
Jurgute, nepykite, tikrai nebandau jusu asmeniskai pulti, tiesiog turiu tokia nuomone, ir ja pasakau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 16 vasario 2009 - 20:16
mes esam prisipirke is Ikea ir nemazai, viskas mums gerai tarnuja, patinka... vis norisi i ten sugrizti ir nauju ideju pasisemti smile.gif
Atsakyti
Labai ydomu ka pirkote?Labai grazus atrodo virtuves komplektai,bet as neysivaizduoju kaip reiketu surinkt visa....Na,nebent jei atitinka ismatavimus,bet jei susirinkt paciam,tai....
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 02 16, 20:54)
Jei kazkas suteikia tokia paslauga, kaip atvezimas, tai turetu reklamuotis kitur. Pagaliau, jei jau kazkas praso atsiliepti galincius parvezti, tai galima susirasyti per az, o ne skelbtis cia.

Jurgute, nepykite, tikrai nebandau jusu asmeniskai pulti, tiesiog turiu tokia nuomone, ir ja pasakau mirksiukas.gif

niekas ir nepyksta 4u.gif mirksiukas.gif tiesiog, kadangi nesu profas supermamos forumuose ir radau tema apie ikea, tai nusprendziau parasyti cia blush2.gif verysad.gif bandysiu ieskot kitur kur butu galima pranest apie teikiamas paslaugas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Naujakurė @ 2009 02 16, 21:59)
Labai ydomu ka pirkote?Labai grazus atrodo virtuves komplektai,bet as neysivaizduoju kaip reiketu surinkt visa....Na,nebent jei atitinka ismatavimus,bet jei susirinkt paciam,tai....

mes patys turime virtuves stala su kedem ir vaikui patalyne visa su uzvalkaliukais, tai esam lb patenkinti thumbup.gif ir esu surinkinejus koridoriaus komodele tokia, tai buvo ka paveikt, nes varztu varzteliu pilna doh.gif bet instrukcijose viskas lb puikiai paaiskinta, todel nera sudedinga patiem susirinkt good.gif
Atsakyti
Kaip atskirus baldus tai viskas suprantama,kad nera dideliu problemu.
Ir vat su kokybe kaip neapsisaut....Patyrusios ir turincios daikteliu atsiliepkit!!!
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2009 02 16, 22:46)
Kaip atskirus baldus tai viskas suprantama,kad nera dideliu problemu.
    Ir vat su kokybe kaip neapsisaut....Patyrusios ir turincios daikteliu atsiliepkit!!!

pazystamas vilniuj visus namus apsistates ikea baldais. odines sofos superiniskai patogios, miegamojo spinta lb grazi, miegamojo lovos ciuziniai tik va dvigubi - jie toki nera stori kaip kad musu lietuviski g.gif aisku daiktai dar nauji, tai apie tai kiek jie tarnaus, dar lb drasiai nediskutuociau. bent jau is pirmo zvilgsnio, tai baldai tikrai grazus ir atrodo kokybiski. taciau jisai pats vaziavo i ikea ir rinkosi. o kas garantuos, kad lietuvoje nusipirkes baldus su kokybe neapsisausi? g.gif jei turit galimybes, tai siulyciau bent karta nuvykti i ikea (artimiausia varsuvoj) ir apsidairyt kaip ten viskas atrodo mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti