Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(kappa13 @ 2009 01 26, 12:56)
Sveiki p. Ruta,
Labai dekojame Jums uz puikia reklama mums. Gaila, bet teisybes jame mazokai, bet zinoma prisiimame sau kalte, kad nepraneseme Jums apie nesamus parduotuveje baldus, o veliau ju nepatikrinome ar yra atsirade.

Tai vercia mus tobuleti, o klientu atsiliepimai- pasitempti.

Tai grazinti pinigus siandien ar pasiimsite uzsakytus daiktus?

Pagarbiai
Vilmantas Ausra



Sveiki, p. Vilmantai,



O, kaip puikiai suveike skundas! Net stebiuosi …

Patikekit, laukiau labai ilgai, kol pagaliau ryzausi net pagalvoti apie teisma.

Reikejo tik atsakineti I laiskus ir ne nebuciau Jumis suabejojusi, bet …..

Tai kokius daiktus turite? Nes paskutiniais duomenimis – turite tik mano KOMPLIMENT skersini.

O parasiau visa tiesa, absoliuciai. Privertete mane tai padaryti. Kur sumelavau bent zodi?

Ir dar – as butinai ten pat atsiprasysiu ir parasysiu, jog saziningai atsiskaitet, jeigu taip ir bus.

Tai jeigu turite mano daiktus – visus juos pasiimsim, zinoma, juk laukiame ju 3 ilgus menesius …... Ko “negavote” – pasiimsim pinigais.

pagarbiai,

Ruta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 16 vasario 2009 - 00:14
Taigi, pranesu, kad po vieso situacijos paskelbimo, registruoto Pranesimo apie ketinima spresti ginca LR nustatyta istatymu tvarka ir beveik 4 menesiu laukimo (sutarti pasirasem 2008 10 15) p. Vilmantas siandien grazino pinigus uz nepristatytas prekes (bet ne transportavimo paslauga, kaip kad numatyta sutartyje (nuostolis ~200 lt + moraline zala del taip reikalingu daiktu ir baldu ....).
Taigi - galite drasiai naudotis jo paslaugomis.
biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

Papasakosiu savo istorija ir as mirksiukas.gif . Kadangi pati Ikea-oje nesu buvusi, bet tautieciai vis traukia i Lenkija apsipirkti, nusprendziau ir as paprasyti bendradarbio parvezti keleta dalykeliu vaiko kambariui.
Atspausdinau kiekvienam daiktui po lapa su visa info: nuotraukom, kodais, aprasymais ir t.t. Reziume - turim visai ne tai ko norejom bigsmile.gif Pasirodo ten viena raide ar skaicius jau nepamenu, kitas ir viskas - vietoj naturalaus medzio lentynu zaislu dezems - dazyto medzio ir kitu ismatavimu. verysad.gif Siaip tai viskas butu neblogai, bet mums nu visiskai netinka prie interjero, tai ir dulka net neispakuota kampe.
Jei kam butu idomu, galim perleisti bigsmile.gif Tik musu dezes ne raudonos, bet berniukiskos - melynos, zalios ir baltos, ivairiu dydziu.
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benukas: 29 sausio 2009 - 22:51
Baldus is IKEA veza visi kas netingi, tik paieskokit per google smile.gif. Bus is ko pasirinkti wink.gif ir normaliom kainom, ir gerom salygom.
Atsakyti
Labai atsiprasau uz toky viesuliny ysiverzima rolleyes.gif Ziurejau Ikea virtuvinius baldus ir prie virtuviniu komplektu kainos buvo dar nurodyta kaina ir po jos /mies. ,tai va labai ydomu ka tai reiskia? mastau.gif Isanksto dekoju notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naujakurė: 08 vasario 2009 - 22:36
QUOTE(Naujakurė @ 2009 02 08, 23:20)
Labai atsiprasau uz toky viesuliny ysiverzima rolleyes.gif  Ziurejau Ikea virtuvinius baldus ir prie virtuviniu komplektu kainos buvo dar nurodyta kaina ir po jos /mies. ,tai va labai ydomu ka tai reiskia?  mastau.gif Isanksto dekoju notworthy.gif

ten lenkijos pilieciam issimoketinai parduoda tai uz men tokia kaina reik moket.
Atsakyti
QUOTE(jurgute24 @ 2009 01 26, 19:11)
mano vyras veza baldus is ikea. pristatymas tiesiai i namus wink.gif galima pazeti puslapy www.baldasikeja.lt
rasyti galite man i az arba tiesiogiai jam - el. pastas ir telefono nr yra nurodyti puslapuky  mirksiukas.gif


thumbup.gif thumbup.gif Labai patiko bendravimas!!!! Beliko tik komoda surinkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2009 02 09, 10:51)
thumbup.gif  thumbup.gif  Labai patiko bendravimas!!!! Beliko tik komoda surinkti  doh.gif


aciu aciu blush2.gif dziugu, kad viskas tiko ir patiko mirksiukas.gif o komodai tai turesit skirt truputuka laiko pakol surinksit biggrin.gif pati esu rinkus viena spintele koridoriuj, tai buvo ka paveikt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute24 @ 2009 02 06, 20:10)
aciu aciu  blush2.gif  dziugu, kad viskas tiko, patiko ir esate patenkinta  4u.gif  thumbup.gif

Jurgute24, sakykit, ar pas jus tik "1kg parvežimas iš Varšuvos parduotuvių kainuoja apie 2,5 ltl.", ar dar yra kažkokie papildomi procentukai? blush2.gif
Ir ar vežat smulkius daiktus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2008 12 29, 11:23)
Papasakokit kaip baldų kokybė? Gal kas turi sieninę spinta ar virtuvės baldus? Mums reikėtų sieninės spintos, tik klausimas ar verta važiuoti, nes jei atsilaupelios ji po pusmečio tai gal geriau gamintis Lietuvoj? Kaip manot?  g.gif Ar sunku patiems susimontuot?



QUOTE(KristinaP12 @ 2009 01 19, 08:23)
Labukas visoms, o gal kuri kartu su baldais ir parsivežėte kokia vyryklę, gartraukį, šaldytuvą ar indaplovę iš IKEA???? Kaip jų kokybė????


Sveiki, mes pries metus nusipirkom virtuvini komplekta su visa buitine technika, ji pas juos Wirpool. Pakolkas esam labai patenkinti ir funkcionalumu ir kokybe. Vyras surinko pats vienas, labai aiskiai yra viskas paaiskinta thumbup.gif . Zinoma yra ivairios kokybes ploksciu nuo paciu pigiausiu iki naturalaus medzio, taigi kiekvienas gali pasirinkti pagal norus ir finansus.
Atsakyti
QUOTE(Rutata @ 2009 01 29, 15:26)
Taigi, pranesu, kad po vieso situacijos paskelbimo, registruoto Pranesimo apie ketinima spresti ginca LR nustatyta istatymu tvarka ir beveik 4 menesiu laukimo (sutarti pasirasem 2008 10 15) p. Vilmantas siandien grazino pinigus uz nepristatytas prekes (bet ne transportavimo paslauga, kaip kad numatyta sutartyje (nuostolis ~200 lt + moraline zala del taip reikalingu daiktu ir baldu ....).
Taigi - galite drasiai naudotis jo paslaugomis.
biggrin.gif


Ačiū, kad perspėjot, tokių veikėjų paslaugom nesinaudosim smile.gif Nieko sau sutarties punktas... Belieka pasidžiaugti, kad iki teismų nepriėjote...

Ketiname pasistatyt vonioj šitas lentynėles, gal kas turit, kaip laiko?
http://www.ikea.com/...oducts/70049687
Atsakyti

 ! 
Komerciniai pasiūlymai temoje draudžiami
Atsakyti