Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografas

QUOTE(wwwtania @ 2008 12 24, 03:00)
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  va, butent! sutinku su tavimi visu 100 procentu, kadangi ir man paciai vestuvese buvo svarbiausiai nuotraukos! pasimirsta ir pati svente, po kiek metu, ir aplinka, ir ka valgei.... lieka nuotraukos! ir pati ne is vieno esu girdejusi daug priekaistu kad imam per brangius fotografus  doh.gif kad be reikalo ir pan. bet kai gavom nuotraukas, isgirdau visai kitu kalbu  smile.gif ir kad fotografai nera tokie brangus, ir kad dirbo jie is pieties ir t.t. tai kad manau tikrai verta siek tiek nukirpt nuo sventes, bet tureti idealius prisiminimus  wub.gif  nei paskui grauzt nagus kad per svente buvo viskas idealu, o nuotraukos tuo neatskleidzia  g.gif na zinoma tai tik mano nuomone  4u.gif

Tai aisku....na zinoma mes ne maziau skyrem demesio ir paciai sventei ir t.t bet kai idejus tarkim tiek laiko ir sirdies...sventei buvus pasakiskai..nuotraukas gauni su blizganciais veidais ir susiliejusiais siluetais...kazkoks kosmaras doh.gif kas is to 500lt sutaupymo, kai cia tik 1 porai pakvietus tiek isleidi blink.gif
na sakau mes biski lietuviai turim kitus prioritetus...o kas istikruju svarbiausia paliekama..."na jei bus gera nuotaika tai ir iamzins gerai"...netiesa, oj kokia netiesa schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2008 12 24, 02:00)
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  va, butent! sutinku su tavimi visu 100 procentu, kadangi ir man paciai vestuvese buvo svarbiausiai nuotraukos! pasimirsta ir pati svente, po kiek metu, ir aplinka, ir ka valgei.... lieka nuotraukos! ir pati ne is vieno esu girdejusi daug priekaistu kad imam per brangius fotografus  doh.gif kad be reikalo ir pan. bet kai gavom nuotraukas, isgirdau visai kitu kalbu  smile.gif ir kad fotografai nera tokie brangus, ir kad dirbo jie is pieties ir t.t. tai kad manau tikrai verta siek tiek nukirpt nuo sventes, bet tureti idealius prisiminimus  wub.gif  nei paskui grauzt nagus kad per svente buvo viskas idealu, o nuotraukos tuo neatskleidzia  g.gif na zinoma tai tik mano nuomone  4u.gif

va va, mes irgi is pradziu net nesakem kiek mokesim uz fotografo paslaugas, nes kam pasakem - buvo sokiruoti. Tiesa, veliau, kai pamate foto, negalejo atsigauti (tikrai neperdedu, zmones sake, kad nera mate grazesniu foto. Vienok, as galvoju, kad jie net negalejo pagalvoti, kad vestuvines nuostraukos gali buti menines, o ne vien pozuotos issirikiavus prie medzio ar ant kokiu laiptu, galbut del to ir buvo nustebinti rezultato). Anyway, ko jau ko, bet foto saskaita taupyti neverta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Perseida @ 2008 12 24, 09:33)
..."na jei bus gera nuotaika tai ir iamzins gerai"...netiesa, oj kokia netiesa  schmoll.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 12 24, 08:07)
wwwtania, o kas jus fotografavo? mirksiukas.gif

meninenuotrauka.lt
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2008 12 24, 12:14)
meninenuotrauka.lt

va del siu zmoniu tai pritariu, jie tikrai profesionalai...nes yra daug tik garsiai kalbanciu, bet jau siemet kaina iseiu iki 12 val nakties jau ne 5000lt kaip matau doh.gif
na mus fotografuos ne profesionalas (jis bent savęs taip nevadina -mėgėjas) bet man jo nuotraukos patinka ir tikiu, kad visa mano svente, nuotaika ir jausmai atsispindės nuotraukose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 12 24, 11:53)
va del siu zmoniu tai pritariu, jie tikrai profesionalai...nes  yra daug tik garsiai kalbanciu, bet jau siemet kaina iseiu iki 12 val nakties jau ne 5000lt kaip matau  doh.gif
na mus fotografuos ne profesionalas (jis bent savęs taip nevadina -mėgėjas) bet man jo nuotraukos patinka ir tikiu, kad visa mano svente, nuotaika ir jausmai atsispindės nuotraukose smile.gif

taip ir yra! Profesionalai, is didziosios raides thumbup.gif
na taip, laiku spejom mes biggrin.gif kai pamaciau ant kiek pakilo kainos tai ohoho... unsure.gif bet kiek zinau dabar pas visu pakilo g.gif tai kad skirtumas tarp ju ir kitu lieka tas pats g.gif

Tikiuosi kad liksite laba patenkinti nuotraukomis thumbup.gif wub.gif ir turesit taip pat kaip ir mes nuostabius prisiminimus mirksiukas.gif

drisiu patarti, blush2.gif nesistenkit daug pozuoti, elkites naturaliai, dziaukites savo diena ir tada kai gausite nuotraukas busite suzaveti tuo jog jos spinduliuoja naturalumu mirksiukas.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2008 12 24, 13:00)
drisiu patarti,  blush2.gif nesistenkit daug pozuoti, elkites naturaliai, dziaukites savo diena ir tada kai gausite nuotraukas busite suzaveti tuo jog jos spinduliuoja naturalumu  mirksiukas.gif  wub.gif  wub.gif

musu didziausias noras ir yra, kad nereiktu nei prie medelio nei prie akmenelio stovet.....del to ir mastom, kad nereikia filmuotojo, nes ten tai jau labai daug vaidybos reikia doh.gif norisi ta diena skirti demesi tik vienas kitam, o ne kartoti kadrus ir panasiai.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponchik @ 2008 12 18, 19:33)
Issirinkau viduriuka - jauna, bet jau patyrusi fotografa, kuris dar nespejo isgarseti tiek, kad prasytu 3000 Lt wink.gif bet nuortaukos man patiko.

Jei ne paslaptis, koks jo vardas ir pavarde?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesna: 28 gruodžio 2008 - 18:53
Paprieštarausiu tom, kurios visiškai nenori per savo vestuves stovėti nei prie akmenėlio, nei prie medelio, tik nori labai gražių neeilinių ir dar meninių nuotraukų, o juk reportažas tai lengviausias stilius, tai kam tada mokėti tokius didelius pinigus? Be to ar dėsite reportažinę nuotrauką į rėmelį, turbūt tada praverstų ir pozuota ar meninė nuotrauka?
Mano supratimu vestuvės yra dviejų žmonių šventė, tai kodėl nuotraukose dažnai matosi tik vienas, o kitas liejasi - suprantu kad tai menas, tik ne prie altoriaus tokias nuotraukas daryti ir iš viso ta mergina kur čia labai išgyrė savo vestuvių nuotraukas - man tai ten yra daug bereikšmių, susiliejusių kadrų.
Džiaugiuosi, žinoma, kad jums patiko jūsų nuotraukos, nes tai ir buvo svarbiausia, kad jums patiktų, bet nereikia perdėtai girti, nes tikrai ne visų nuomonė yra vienoda.
P.S. Mano vyro bendradarbis jau keli mėnesiai ieško kas galėtų dabar sutvarkyti "labai gerai" nufotografuotas jo vestuves, nes iš gautų 1000 nuotraukų DVD niekaip negali išsirinkti. Tad gal geriau būtų 300 nuotraukų, bet gerai sutvarkytos ir nereikėtų patiems atsirinkinėti.
Mes per savo vestuves labai daug pozavome ir aš esu labai patenkinta savo nuotraukom, jos labai patiko ir mūsų svečiams, bet iš to džiaugsmo dar tikrai niekas nenumirė... ir sumokėjom tik 1000 lt., o kokybė tikrai nenusileidžia brangesniems fotografams. Beto tikrą kokybę galima pamatyti tik padarius nuotrauką ant popieriaus...
Ir nemanau, kad kainoj atsispindi kokybė (čia jums ne maisto prekės, aišku aš nekalbu apie fotografus už 300 lt.), bet ar mokat 2000 ar 4000, tai skirtumo tikrai namatau, svarbu, kad fotografas tiksliai suprastų jūsų norus ir juos įgyvendintų tiksliai ir kokybiškai.
Sėkmės visiems, besiruošiantiems vestuvėms, išsirinkti SAVO fotografą!
Atsakyti
labai noreciau pacituoti vidmantec zinute ir atsakyti i ja!
(kazkaip itariu butent man labiausiai ji adresavo sia zinute)

o juk reportažas tai lengviausias stilius, tai kam tada mokėti tokius didelius pinigus?

Na reportazas reportazui nelygu... Galiu pasigincyti del to jog tai lengviausias stilius ... na pastatyt kaip reikia ir nupyskint yra lengva ( na neskaitant fotografo sugebejimu graziai pastatyt) bet pagauti toki kadra kuris atspindetu visus ta minute patirtus jausmus, manau ne kiekvienas galetu...
Ziuredama savo reportazines nuotraukas isgyvenau daugiau emociju nei per pacias vestuves wub.gif nes pastebejau tai, i ka gyvenime nekreipiau demesio, o fotografas butent tai pastebejo. tai kokiu zvilgsniu as ziuriu i ji, kaip jis ziuri i mane kiek svelnumo ir nuosirdumo buciniuose ( to nepastebi, o kadrai tai atskleidzia) Be to musu nuotraukose tikros emocijos ir jausmai!!! Man tai patinka daug labiau nei suakmeneje veidai bei isspaustos sypsenos!

Dar api reportaza siek tiek ... jei jau toks lengvas sis stilius, tai pasakysiu jum stai ka. Turiu 3 metuku vaikeli, na zinoma labai daug ji fotografuoju, noriu tureti labai grazias jo nuotraukytes... bet! albume geriausios nuotraukos tik tos, kurias darant buvo kalbama ''Maksimai paziurek cia!'' ''Pasijuok'' ''Padaryk taip, ar anaip'' tikru jo emociju bei veiksmu pagaut negaliu ... arba vaizdas susilieja arba rakursas nekoks.... Bet butent is vestuviu fotografo gavau idealias savo vaiko foto! jam pavyko iamzinti tai, ko siekiau istisus 3 metus. Jis puikiai pagavo mano vaiko buda ir parode ji nuotraukuose (Tarp kitko kelios pozuotos yra, bet jos man patinka maziausiai, kadangi matau nenaturaluma)

Be to ar dėsite reportažinę nuotrauką į rėmelį, turbūt tada praverstų ir pozuota ar meninė nuotrauka?

jau minejau kad reportazas reportazui nelygu. Turiu be galo daug portretiniu-reportaziniu nuotrauku, kurias deciau i remelius, beda ta, jog niekaip neina atsirinkt nes kokias 100 deciau i remelius, tik kad vietos tiek nera! va mastau gal kelias ant drobes padaryt g.gif arba padaryt didelio formato ir ant sienos kaip paveiksla...
Mano supratimu vestuvės yra dviejų žmonių šventė, tai kodėl nuotraukose dažnai matosi tik vienas, o kitas liejasi - suprantu kad tai menas, tik ne prie altoriaus tokias nuotraukas daryti ir iš viso ta mergina kur čia labai išgyrė savo vestuvių nuotraukas - man tai ten yra daug bereikšmių, susiliejusių kadrų.

manau tai akmenelis i mano darza biggrin.gif siaip, tai ne susilieje kadrai, tai yra fokusas. beje pati mokinuosi taip fotografuoti, deja mano muiline netempia taip. tai taipogi tokia fotografavimo saka kuri atskleidzia butent viena tuo metu esanti momenta, ar minti... (na nelabai graziai as moku paaiskint ) butent sakykim kai as fokuse o vyras ne, arba atvirksciai. Sakykim zagse turim ir bendro fokuso nuotraukas, bet turim ir va tokiu kadru... zinoma ne jum suprast, bet man pvz. labai nerealiai atrodo ... tuo metu kai manes CMB klause ar tekesiu uz SB tai as fokuse ir visos mano emocijos tuometines net persiduoda, ir paskui toks pat kadras kai vyro klause tuo paties tai jis fokuse o as ne wub.gif na man pvz labai saunu!!! Matai visa veido israiska, visas mintis kuriuos buvo tavo galvoje pries pasakant ''TAIP'' jei abu butumem fokuse ta nuotrauka nebutu tokia, demesi blaskytu kazkas kitas, o kai fokuse tik as, ar MV tai tos emocijos net verziasi is foto
Kas liecia kitus kadrus tai labai gerai tas fokusas, butent del to jog ne vienoj foto nera bereikalingu zmoniu, dazniausiai kaip buna, oj super kadras bet uz nugaros kas nors susiviepes ar pan. doh.gif tai su fotoshopu paskui bandai palieti ar apkarpyti.
o taip, lyg ir yra kazkas bet fokusas sutelktas tik tam ka fotografas norejo parodyt, o ne kam kitam !
Džiaugiuosi, žinoma, kad jums patiko jūsų nuotraukos, nes tai ir buvo svarbiausia, kad jums patiktų, bet nereikia perdėtai girti, nes tikrai ne visų nuomonė yra vienoda.

Na mes visi esame laisvi, gyvename laisvoje salyje. jei as manau kad jos idealios tai girsiuos jomis visiems is eiles. O jei jos ne visiems patink, tai valio! Kiekvienas turi savo nuomone ir as ne kiek del to nesiparinu biggrin.gif Jums atrodo beprasmiai kadrai? na ir kas?! issaket savo nuomone kuria gerbiu! Bet girtis vien del jusu nuomones net nesiruosiu nustot tongue.gif As manau visai neperdetai giriu jas!!!
P.S. Mano vyro bendradarbis jau keli mėnesiai ieško kas galėtų dabar sutvarkyti "labai gerai" nufotografuotas jo vestuves, nes iš gautų 1000 nuotraukų DVD niekaip negali išsirinkti. Tad gal geriau būtų 300 nuotraukų, bet gerai sutvarkytos ir nereikėtų patiems atsirinkinėti.

Na nezinau kaip ten ''labai gerai'' nufotografotos foto, bet pati pritariu tam kad geriau butu 300 foto!!! nes man asmeniskai norisi atspauzdint visas 800!!! doh.gif o man mama sako kad 8 vestuviu fotoalbumai absurdas... va kaip ma dabar is idealaus 1000 bent 300 atrinkt?!!!

Mes per savo vestuves labai daug pozavome ir aš esu labai patenkinta savo nuotraukom, jos labai patiko ir mūsų svečiams, bet iš to džiaugsmo dar tikrai niekas nenumirė... ir sumokėjom tik 1000 lt., o kokybė tikrai nenusileidžia brangesniems fotografams. Beto tikrą kokybę galima pamatyti tik padarius nuotrauką ant popieriaus...

thumbup.gif puiku kad jums patiko jusu foto! Tai yra bene svarbiausias dalykas g.gif nesupratau kas ten del numirimo is dziaugsmo blink.gif as tikrai nemirstu lotuliukas.gif man viskas tvarkoj! O jus taip norejot pasigirt savo nuotraukomis uz 1000 lt kad net specialiai uzsiregistravot kad tai parasytumet biggrin.gif
tai gal ir albuma parodykit, mes visi pagirsime ir jei jos tikrai tokios geros ateiciai paprasysim jusu fotografo kontaktu mirksiukas.gif
Kas del kokybes as turiu ir atspauzdintas nuotraukas! ir jos atrodo daug geriau nei ziurint jas per kompa... tuo labiau visi monitoriai skirtingi, tiek spalvos tiek formatas skiriasi, atspauzdintos nuotraukos labai geros, todel ir noriu visas atspauzdinti.

Ir nemanau, kad kainoj atsispindi kokybė (čia jums ne maisto prekės, aišku aš nekalbu apie fotografus už 300 lt.), bet ar mokat 2000 ar 4000, tai skirtumo tikrai namatau, svarbu, kad fotografas tiksliai suprastų jūsų norus ir juos įgyvendintų tiksliai ir kokybiškai.
Sėkmės visiems, besiruošiantiems vestuvėms, išsirinkti SAVO fotografą

drinks_cheers.gif del sito tai pritariu!!! svarbiausia musu norai, o jie kaip matau visu skirtingi. man patinka reportazas jums pozotuos nuotraukos bet visumoj tai abi esam laimingos thumbup.gif tai kad balioncikas jums 4u.gif
ir sorry uz toki ilga posta blush2.gif tesiog vyras juroj, vaikas darzelyje o man pasisneket, bei pasigincyt nera su kuo lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vidmantec @ 2008 12 29, 15:37)
Paprieštarausiu tom, kurios visiškai nenori per savo vestuves stovėti nei prie akmenėlio, nei prie medelio, tik nori labai gražių neeilinių ir dar meninių nuotraukų, o juk reportažas tai lengviausias stilius, tai kam tada mokėti tokius didelius pinigus? Be to ar dėsite reportažinę nuotrauką į rėmelį, turbūt tada praverstų ir pozuota ar meninė nuotrauka?
Sėkmės visiems, besiruošiantiems vestuvėms, išsirinkti SAVO fotografą!

as sutinku, kad kiekvieno nuomone sava, bet gal galetum pasidalint savo nuotraukomis - labai jau smalsu jas pamatyt 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif Norejau pklausti ka manote apie KUDIRKAS ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vidmantec @ 2008 12 29, 15:37)
Mes per savo vestuves labai daug pozavome ir aš esu labai patenkinta savo nuotraukom, jos labai patiko ir mūsų svečiams, bet iš to džiaugsmo dar tikrai niekas nenumirė... ir sumokėjom tik 1000 lt., o kokybė tikrai nenusileidžia brangesniems fotografams.

o kas jus fotografavo?
Atsakyti