QUOTE(Lemona` @ 2008 12 22, 09:05)
Jo, tikri meistrai, su tikrom kainom
Jie gal ir nepaseno, tiesiog mano biudžetas tų meistrų įkainių jau senai nedasiveja
Ir nebūtina klot 4-5Klt, kad gautum gražias nuotraukas.. Kiti ir pigiau sugeba neblogiau pafotografuot
Man asmeniškai reik nuotraukų tiesiog, o ne velniai žino ko.. Aš nežinau, ką tokio fotografas turėtų daryt, kad jam galėčiau paklot 4-5klt..
Na, mes asmeniskai sumokejom uz savo nuotraukas 5000 lt
ir ne kiek nesigailiu
gavusi jas netekau amo
sumokeciau ir 10 000 uz toki atsidavima darbui, ir tokias profisionalias nuotraukas
Ka fotografas dere kad tiek jam sumokejau? Ogi puikiai atidirbo 14 valandu, (beje atvaziavo is vln i klp) nesikisdamas i vestuviu eiga. pozuoti visiskai nereikejo mes tesiog linksminomes, buvom kartu ir dziaugemes savo diena! Dirbo du fotografai su keliais fotoaparatais, visa kita reikalinga iranga ir savo transportu. gavome tesiog pasakiska fotofilma kuris atskleidzia visa vestuviu eiga ir nuotaika. berods 40 didelio formato atspauzdintas nuotraukas, ir 3 dvd dezutes su isskirtiniu dizainu, kuriame buvo apie 800 nuotrauku perziurai, tiek pat spauzdinimui ir fotofilmas. 1 dvd liko mums, kitus du padovanojom teveliams. dar dvi dvd atsargines kopijas, ir atminties kortele 4gb (tiek sveria nuotraukos) kad nesunku butu pasiimt su savim pvz pas draugus
Visos nuotraukos idealios, nera ne vienos neapdirbtos ir nesekmingos! kiekvienas kadras isskirtinis...
Be to, kadangi nuotraukos nepozuotos jos dvelkia gyvumu ir naturalumu... Visi kas mate sias nuotraukas liko suzaveti
Todel as asmeniskai uz profesionalius meistrus
Kurie ismano savo darba, ir is kuriu zinau kad gausiu tokias nuotraukas, kad praejus ir daugeliui metu susizavejusi jas ziuresiu ir su pasididziavimu jas rodysiu aplinkiniams