Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografas

QUOTE(Madona @ 2008 12 22, 00:23)
O,cia tikri meistrai,yra i ka pasiziureti.Ar jie jau nebemadingi???Paseno,kaip kompiuteriai??smile.gif

Jo, tikri meistrai, su tikrom kainom cool.gif
Jie gal ir nepaseno, tiesiog mano biudžetas tų meistrų įkainių jau senai nedasiveja doh.gif
Ir nebūtina klot 4-5Klt, kad gautum gražias nuotraukas.. Kiti ir pigiau sugeba neblogiau pafotografuot tongue.gif
Man asmeniškai reik nuotraukų tiesiog, o ne velniai žino ko.. Aš nežinau, ką tokio fotografas turėtų daryt, kad jam galėčiau paklot 4-5klt..
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2008 12 22, 09:05)
Jo, tikri meistrai, su tikrom kainom  cool.gif
Jie gal ir nepaseno, tiesiog mano biudžetas tų meistrų įkainių jau senai nedasiveja  doh.gif
Ir nebūtina klot 4-5Klt, kad gautum gražias nuotraukas.. Kiti ir pigiau sugeba neblogiau pafotografuot  tongue.gif
Man asmeniškai reik nuotraukų tiesiog, o ne velniai žino ko.. Aš nežinau, ką tokio fotografas turėtų daryt, kad jam galėčiau paklot 4-5klt..

Na, mes asmeniskai sumokejom uz savo nuotraukas 5000 lt cool.gif ir ne kiek nesigailiu g.gif gavusi jas netekau amo wub.gif thumbup.gif sumokeciau ir 10 000 uz toki atsidavima darbui, ir tokias profisionalias nuotraukas cool.gif

Ka fotografas dere kad tiek jam sumokejau? Ogi puikiai atidirbo 14 valandu, (beje atvaziavo is vln i klp) nesikisdamas i vestuviu eiga. pozuoti visiskai nereikejo mes tesiog linksminomes, buvom kartu ir dziaugemes savo diena! Dirbo du fotografai su keliais fotoaparatais, visa kita reikalinga iranga ir savo transportu. gavome tesiog pasakiska fotofilma kuris atskleidzia visa vestuviu eiga ir nuotaika. berods 40 didelio formato atspauzdintas nuotraukas, ir 3 dvd dezutes su isskirtiniu dizainu, kuriame buvo apie 800 nuotrauku perziurai, tiek pat spauzdinimui ir fotofilmas. 1 dvd liko mums, kitus du padovanojom teveliams. dar dvi dvd atsargines kopijas, ir atminties kortele 4gb (tiek sveria nuotraukos) kad nesunku butu pasiimt su savim pvz pas draugus thumbup.gif

Visos nuotraukos idealios, nera ne vienos neapdirbtos ir nesekmingos! kiekvienas kadras isskirtinis... wub.gif

Be to, kadangi nuotraukos nepozuotos jos dvelkia gyvumu ir naturalumu... Visi kas mate sias nuotraukas liko suzaveti wub.gif Todel as asmeniskai uz profesionalius meistrus cool.gif Kurie ismano savo darba, ir is kuriu zinau kad gausiu tokias nuotraukas, kad praejus ir daugeliui metu susizavejusi jas ziuresiu ir su pasididziavimu jas rodysiu aplinkiniams smile.gif
Atsakyti
www.turskas.lt - truputi atsinaujino puslapi. ax.gif mane idejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2008 12 22, 18:57)
Na, mes asmeniskai sumokejom uz savo nuotraukas 5000 lt  cool.gif  ir ne kiek nesigailiu  g.gif gavusi jas netekau amo  wub.gif  thumbup.gif sumokeciau ir 10 000 uz toki atsidavima darbui, ir tokias profisionalias nuotraukas  cool.gif

Aš ir sumokėčiau kad ir 100kLT, jei tik algą atatinkamą gaučiau dirol.gif
Bet.. Kai per mėnesį negauni, tiek, kiek reikia fotografui mokėt (už kelių dienų darbą (čia įskaičiuokim ir tą laiką, kai jis pluša prie foto)), tai man kaip tai nepagoda tokias babkes mokėt doh.gif
Ir nepamirškim, kad vestuvėse reikia mokėt ne tik fotografam, taip kad gaunas nemaža suma viską kartu sudėjus..
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2008 12 23, 08:13)
Aš ir sumokėčiau kad ir 100kLT, jei tik algą atatinkamą gaučiau dirol.gif
Bet.. Kai per mėnesį negauni, tiek, kiek reikia fotografui mokėt (už kelių dienų darbą (čia įskaičiuokim ir tą laiką, kai jis pluša prie foto)), tai man kaip tai nepagoda tokias babkes mokėt  doh.gif
Ir nepamirškim, kad vestuvėse reikia mokėt ne tik fotografam, taip kad gaunas nemaža suma viską kartu sudėjus..

drinks_cheers.gif na del sito tai visiskaai su tavimi sutinku... jei netureciau is ko sumoketi, tai zinoma rinkciausi is to, kas yra g.gif
Vestuves yra nepigus malonumas unsure.gif mums kad galetumem pasisamdyti siuos fotografus teko atsisakyt filmuotoju, vedeo, muzikantu ir dar daug ko... blush2.gif
(zinoma gerai, kad turime nuostabia seima kuri pereme visas tas pareigas thumbup.gif sesuo pravede visa rengini, mama dare puokste man sales papuosimus, gelytes i atlapus bei visa kita, o pusbrolis dirbo uz dj biggrin.gif ) turint tokia nuostabia seima, mums pavyko gana neblogai sutaupyti, todel ir galejom sau leisti nusisamdyti siuos fotografus smile.gif
tesiog atsakiau i klausima, ka fotografas padare uz tuos 5000 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwtania: 23 gruodžio 2008 - 08:38
QUOTE(wwwtania @ 2008 12 23, 08:35)
Vestuves yra nepigus malonumas  unsure.gif mums kad galetumem pasisamdyti siuos fotografus teko atsisakyt filmuotoju, vedeo, muzikantu ir dar daug ko... blush2.gif

turint tokia nuostabia seima, mums pavyko gana neblogai sutaupyti, todel ir galejom sau leisti nusisamdyti siuos fotografus  smile.gif

tesiog atsakiau i klausima, ka fotografas padare uz tuos 5000  mirksiukas.gif

Vat vat.. mum ko gero filmuotojo irgi teks atsisakyt..

Nu super thumbup.gif

Supratau 4u.gif
Atsakyti
As taip pat geriau imciau gera fotografa, kurio darytos nuotraukos mane dziugins visa gyvenima, nei paserciau 70 zmoniu sudarancia gimine..kuri net aciu neislemens...bet kas kam prioritetas...
Fotografas (bent man buvo) svarbiausias dalykas vestuvese...jau geriau numazinciau biudzeta nuo pacio baliaus, nei nuo vestuviu...mano nuomone, kad mano fotografai dar per mazai ima uz savo darba, nes panasaus formato daromos kitu foto kainuoja dvigubai daugiau...ir tai nereiskia, kad grazesnes foto ax.gif
Jei buciau turejus milijona, buciau juos atidavus savo fotografams, uz nuosirduma, atsidavima ir gera darba wub.gif
Tikrai gaila is savo aplinkos merginu, kuriu paklausius dejoniu, tik po vestuviu suprato, kad maziausiai reikia taupyti ant fotografo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 12 22, 09:45)
pasisakai visai ne i tema....
As nezinau ka tu nori is saves cia islauzti pasisakyda...pirmas dalykas MES ne vilnieciai ir toli grazu nesiruosiam jais tapti....ir tuo labiau nesivaikom kainos....ir nepuolam imti scinku, garlu ir kudirku.... schmoll.gif
o tu cia gal kokia firma atstovauji, kad  "pas mus" galima ir uz tiek ir uz tiek rasti...?

...pas "mus" tai Kaune,skaitykite idemiau,panele.
Papildyta:
QUOTE(Perseida @ 2008 12 23, 14:40)
As taip pat geriau imciau gera fotografa, kurio darytos nuotraukos mane dziugins visa gyvenima, nei paserciau 70 zmoniu sudarancia gimine..kuri net aciu neislemens...bet kas kam prioritetas...
Fotografas (bent man buvo) svarbiausias dalykas vestuvese...jau geriau numazinciau biudzeta nuo pacio baliaus, nei nuo vestuviu...mano nuomone, kad mano fotografai dar per mazai ima uz savo darba, nes panasaus formato daromos kitu foto kainuoja dvigubai daugiau...ir tai nereiskia, kad grazesnes foto  ax.gif
Jei buciau turejus milijona, buciau juos atidavus savo fotografams, uz nuosirduma, atsidavima ir gera darba  wub.gif 
Tikrai gaila is savo aplinkos merginu, kuriu paklausius dejoniu, tik po vestuviu suprato, kad maziausiai reikia taupyti ant fotografo unsure.gif

...ir apie tai jau kalbama nuo neatmenamu laiku,bet visos tai supranta tik po fakto,kaip buna per velu...smile.gif
Atsakyti
Mano nuomone smile.gif Na gal ir nepritaupysi ant fotografo, bet tuscias pinigu svaistymas irgi nepateisinamas... Manau cia labai priklauso nuo jaunuju, kokia ju nuotaika ir kaip jauciasi ta diena. Kai gera nuotaika ir puikios emocijos - nuotraukos visa tai bet kuriuo atveju atspindes, ir cia jau ne tukstanciuose klausimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Madona @ 2008 12 23, 18:45)
...pas "mus" tai Kaune,skaitykite idemiau,panele.

atleiskit, neįdėmiai skaičiau, o jei ką, mes taipogi iš Kauno... smile.gif
būtų įdomu sužinoti, kokie, anot Jūsų, verti atsižvelgiant į kainos ir kokybės santykį.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Perseida @ 2008 12 23, 13:40)
Fotografas (bent man buvo) svarbiausias dalykas vestuvese...jau geriau numazinciau biudzeta nuo pacio baliaus, nei nuo vestuviu...mano nuomone, kad mano fotografai dar per mazai ima uz savo darba, nes panasaus formato daromos kitu foto kainuoja dvigubai daugiau...ir tai nereiskia, kad grazesnes foto  ax.gif
Jei buciau turejus milijona, buciau juos atidavus savo fotografams, uz nuosirduma, atsidavima ir gera darba  wub.gif 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif va, butent! sutinku su tavimi visu 100 procentu, kadangi ir man paciai vestuvese buvo svarbiausiai nuotraukos! pasimirsta ir pati svente, po kiek metu, ir aplinka, ir ka valgei.... lieka nuotraukos! ir pati ne is vieno esu girdejusi daug priekaistu kad imam per brangius fotografus doh.gif kad be reikalo ir pan. bet kai gavom nuotraukas, isgirdau visai kitu kalbu smile.gif ir kad fotografai nera tokie brangus, ir kad dirbo jie is pieties ir t.t. tai kad manau tikrai verta siek tiek nukirpt nuo sventes, bet tureti idealius prisiminimus wub.gif nei paskui grauzt nagus kad per svente buvo viskas idealu, o nuotraukos tuo neatskleidzia g.gif na zinoma tai tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
wwwtania, o kas jus fotografavo? mirksiukas.gif
Atsakyti