Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografas

QUOTE(Niduka @ 2008 12 12, 19:58)
sveikutes...paziurekite sito fotografo darbus....nzn...kol kas pats geriausias wink.gif blush2.gif

http://www.e-s.lt/pa...ype=4&list_go=0

Grazios sventes ir neisdildomu prisiminimu nuotraukose wink.gif

Aha, foto tikrai grazios, bet kaina dar grazesne doh.gif
Papildyta:
Mano vestuves fotografavo Marius Sargevicius. Likau tikrai patenkinta smile.gif
Taip pat siulau paziureti Inesos ir Lino puslapi.
Atsakyti
http://www.sargevicius.com/
Papildyta:
http://209.85.129.13...i...t=clnk&cd=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutėkk: 14 gruodžio 2008 - 16:08
QUOTE(Kristina.J @ 2008 12 12, 04:49)
Delto tai tikrai,man nepatinka,kad fotografai turi nusistate kazkoke tema ir pastoviai visas vestuves ta pati  doh.gif  4u.gif  Tad labai saunu,kai gali paprasyti iskirtionio kazko,ar bent jau visko po truputi (nu gal supratai  blush2.gif )  As taipat galvojau apie pasiruosima,maniau,kad teks kokios drauges paprasyti,kad keleta nuotraukyciu padarytu  ax.gif Bet jei pati fotografe atvyksta tai labai puiku  bigsmile.gif  + mano mamos ir busimojo teveliu namai netoliesi,jei suspesim gal ji galetu keleta nuotrauku padaryti ir jaunikio islidejima  mirksiukas.gif
Na palauksim tavo vestuviu,tikiuosiparodysi nuotraukytes ir daugiau papasakosi apie sia fotografe  drinks_cheers.gif (nes manosios dar toli)  4u.gif

kazkaip turejau tokia nuojauta del jos, tikiuosi ji(nuojauta ir fotografe zinoma) neapgaus... biggrin.gif
o ir bet kuriuo atveju parasysiu atsiliepima apie ja, gera ar bloga.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2008 12 13, 10:41)
tai va,vakar susitariau su PARADOKSO fotografo susitikti ir pasiziuretijo foto... 4u.gif parasysiu kaip sekesi bigsmile.gif
o del Aruno Svelnos kazkas cia klause tai mes buvome su juo susitare susitikti ir viska susiderinti iki galo pasirasyti sutartele ir pinigelius paduoti,taciau jis mums pranese,kad jis jau kitus prieeme,nors mes derinomes viska su juo iki smulkmenu smile.gif aceit jis ant kitu pamane,kad ten mes,labai panasus buvo-tai va,man buvo sokas sokelis, bet manau,kad viskas i gera  mirksiukas.gif rasim kitus geresnius ir ne melagius drinks_cheers.gif

....zinot ta pasakyma,kaip ten buna su tuo "traukinuku"??? smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2008 12 13, 10:41)
aceit jis ant kitu pamane,kad ten mes,labai panasus buvo-tai va,man buvo sokas sokelis, bet manau,kad viskas i gera  mirksiukas.gif rasim kitus geresnius ir ne melagius drinks_cheers.gif

Zinot, merginos, cia jau ne fotografas melagis, o matyt ilgai derinotes. Paprastai fotografas rezervuoja diena jums PO TO, kai pasirasoma sutartis. Nes besiteiraujanciu kas ir kaip isties nemazai ir jei kas tikrai nori, o ne tiesiog klausineja- savo pasirinkima patvirtina sumokedami avansa, o smulkmenas suderinti galima ir veliau.
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2008 12 15, 09:31)
Zinot, merginos, cia jau ne fotografas melagis, o matyt ilgai derinotes. Paprastai fotografas rezervuoja diena jums PO TO, kai pasirasoma sutartis. Nes besiteiraujanciu kas ir kaip isties nemazai ir jei kas tikrai nori, o ne tiesiog klausineja- savo pasirinkima patvirtina sumokedami avansa, o smulkmenas suderinti galima ir veliau.

kaip sakoma: geriau zvirblis rankoj, negu briedis lankoj biggrin.gif
Atsakyti
merginos, o gal zinot kads galetu pafotografuoti ceremonija kauno rotuseje + ten lauke siek tiek. uzimtu apie 1-1.5 val. kad kaina nebutu kosmine?
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2008 12 15, 10:31)

del sutarties sudarymo ir buvo kalbama, taremes, kad atvyksime, o sutarta atvykimo diena fotogrfas pareiske jus sumaisiau su kita pora, Jusu balsai buvo tokie panasus vardai tie patys tik tel.nr skiresi g.gif
bet mums tai isejo i gera radome kita dar geresni fotografa 4u.gif
i
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2008 12 15, 21:40)
del sutarties sudarymo ir buvo kalbama, taremes, kad atvyksime, o sutarta atvykimo diena fotogrfas pareiske jus sumaisiau su kita pora, Jusu balsai buvo tokie panasus vardai tie patys tik tel.nr skiresi g.gif
bet mums tai isejo i gera radome kita dar geresni fotografa 4u.gif
i

Va cia tai bent! tikrai neteko girdet tokio dalykelio... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skyler @ 2008 12 15, 16:19)
merginos, o gal zinot kads galetu pafotografuoti ceremonija kauno rotuseje + ten lauke siek tiek. uzimtu apie 1-1.5 val. kad kaina nebutu kosmine?

Skyler mano pazystamas fotografas, manau tikrai sutarsite, klausimas kada tavo vestuves, kad nebutu uzsiemes. Bandyk parasyti i meila mjfotografija@gmail.com arba tel-863804532 Sekmes
Atsakyti
Rekomenduoju
labai gerą fotografą
foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 16 gruodžio 2008 - 11:02
man is pavyzdziu patiko sis http://www.dz-foto.lt/, bet gal kas esat gyvai bendrave? kokie atsiliepimai?
Atsakyti