Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografas

QUOTE(patricijaj @ 2009 01 25, 01:59)
Graudu ...smile.gif

Sutinku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(niurzga123 @ 2009 01 28, 12:25)
Nu, atsiprasau, bet jei mano vestuvines nuotraukas fotografas taip su fotoshopu "koreguotu" tai nusisauciau...sudarkymas cia kazkoks.. doh.gif

Na prieš samdydama fotografą susitari kokiu nuotraukų nori g.gif , jei nenori "koreguotų" tai ir negausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2009 01 28, 15:58)
Na prieš samdydama fotografą susitari kokiu nuotraukų nori g.gif , jei nenori "koreguotų" tai ir negausi  ax.gif

Taip , susitari smile.gif be to, kai nuotraukas truputy pakoreguoja, tai gal ir nieko, bet kai čia akivaizdžiai pripiešta visko..tas nurodytas fotografas/e is pateiktu pavyzdziu matos, tik su fotoshopu ir dirba... doh.gif toki meną gali ir pats namie pasidaryti..

Papildyta:
QUOTE(Vilmute7 @ 2009 01 28, 14:00)
Labas, ziuriu Tau iki vestuviu liko labai nedaug laiko  smile.gif  Tai gal galetum pasidalinti savo patirtimi su fotografais  smile.gif  Visgi manau, kad nemazai kuriems skambinai ir zinai daugmaz ju kainas  ax.gif

Oj, nedaug, jau i paniką puolu fear.gif
As jau atrodo minėjau, kad kai vestuvės žiemą ir dar ta vadinama "krizė", tai visi tik ir siūlo savo paslaugas, nuo oficialiai skelbiamos kainos visi fotografai, su kuriais teko bendrauti, siūlė tikrai nemažą nuolaidėlę.. mirksiukas.gif (beje, tas pat ir su kitom paslaugom).. na mes issirinkom fotografa pagal nuotraukas, o tik paskui dėl kainytės jau derėjomės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niurzga123: 28 sausio 2009 - 15:23
Oj, nedaug, jau i paniką puolu fear.gif
As jau atrodo minėjau, kad kai vestuvės žiemą ir dar ta vadinama "krizė", tai visi tik ir siūlo savo paslaugas, nuo oficialiai skelbiamos kainos visi fotografai, su kuriais teko bendrauti, siūlė tikrai nemažą nuolaidėlę.. mirksiukas.gif (beje, tas pat ir su kitom paslaugom).. na mes issirinkom fotografa pagal nuotraukas, o tik paskui dėl kainytės jau derėjomės g.gif
[/quote]

O koki fotografa pasirinkot ir uz kokia kaina, jei ne paslaptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niurzga123 @ 2009 01 28, 14:25)
Nu, atsiprasau, bet jei mano vestuvines nuotraukas fotografas taip su fotoshopu "koreguotu" tai nusisauciau...sudarkymas cia kazkoks.. doh.gif

Bet jus paneles idomios taigi galite pasakiti savo nuomone , pvz mano vestuves fotografas klause ka tikisi ? as ir pasakiau svarbios man dienos uzfiksavimo be pagrazinimo , nu ne bent koks netiketas spogas islis . taip ir buvo reportazas kurio esu patenkinta . zmogus gal daro visko o jus nei nepaklausiat
Atsakyti
QUOTE(zinka @ 2009 01 28, 17:28)
zmogus gal daro visko o jus nei nepaklausiat

Pamaciusi tokia beskonybe, neturiu jokio noro toliau ko nors klausti. Stebuklu nebuna.
Atsakyti
QUOTE(Liucifija @ 2009 01 27, 16:37)
O gal ka girdejote apie Rimanta is Kauno? www.fotor.lt nes vaziuosim susitikti, pakalbeti.

jo tas tai meistras , idomu kokios kainos ... turbut ne menkos
Atsakyti
[quote=Vilmute7,2009 01 28, 16:27]
[/quote]
O koki fotografa pasirinkot ir uz kokia kaina, jei ne paslaptis 4u.gif
[/quote]

Kai praeis mano diena, tada jei bus geros foto, tai parekomenduosiu 4u.gif laikausi tokios nuomones, kad kol neisbandziau, nei negiriu nei nerekomenduoju smile.gif Siaip kaina nera tikrai is tu, kur 5000 kainuoja..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif na as ir noreciau pasidalint info su jumis. Kadangi vestuves planuoju ir as, bet dar datos tikslios nenustatem, bet fotografo jau pradejau ieskot, zinot paskui veliau kaip buna doh.gif doh.gif Mano drauges vestuvese buvo labai fainas fotografas, nuotraukos man asmeniskai tai labai patiko, tokios meniskos subtilios su mintim,gerai pagauti kadrai, kaip cia issireiskus blush2.gif o kaina fotografavimo berods apie 700 lt o filmavimo apie 800 lt, jei gerai nepamenu, tai manau tikrai nedaug. Tai va po kiek laiko reiks man dar jam asmeniskai pasiskambint ir pasiklaust kas kur kaip, nes zadu pati uzsisakyt 4u.gif thumbup.gif jei kam idomu zinute parasykit, surasiu numeriuka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabbyx: 28 sausio 2009 - 22:18
QUOTE(Liucifija @ 2009 01 27, 14:37)
O gal ka girdejote apie Rimanta is Kauno? www.fotor.lt nes vaziuosim susitikti, pakalbeti.

sveikutes 4u.gif uzsukau ir as cia pasiskaitineti ir pamaciau zinoma varda smile.gif sitas fotografas fotkino mano pusseseres vestuves,tai zinokit kad ir jaunas,bet patirties jau tikrai turi ir darbai labai labai patiko 4u.gif puske liko patenkinta ziauriai ir rezultatu ir kaina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2009 01 28, 16:58)
Na prieš samdydama fotografą susitari kokiu nuotraukų nori g.gif , jei nenori "koreguotų" tai ir negausi  ax.gif

palaikau , teisingaisakai
Atsakyti
QUOTE(zinka @ 2009 01 28, 03:14)
esu cia siaip naujoke bet galiu patarti , drauge neseniai dare vestuves tai fotografu liko patenkinta . su jo lig tai galima koregoti viska ar su photoshopu ar be ,kad gauditu jus, ar pozotos nuotraukos . ir kainos kai pasake neaukstos . jos nuotraukas kelis ira jos adresiuke www.ina.moifoto.ru

aisku as cia biski ne tema blink.gif blink.gif bet nebesusilaikiau.....kai as pamatau tokias "menines" foto is kart suvokiu - tai tikrai bus "zvaigzde".... Superstilius isigijo konkurenta censored2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 29 sausio 2009 - 02:13