Na noreciau ir as pasidalinti savo patirtimi ir parekomenduoti fotografa Lina Vasky (www.fotojums.lt) - rezultatas pranoko lukescius - gyvos ir kokybiskos nuotraukos, matosi, jog zmogus isties dirba nuosirdziai ir ismano, ka daro
sveikos mergaites
apie fotografus ir as galiu parasyti
pazistu viena mergina kuri labai kokybiskai ir nebrangiai fotografuoja vestuves, krikstynas ir pan. graziai apdoroja nuotraukas tikrai labai menisko, bet svarbiausia labai nebrangiai!!! jei kas susidomejote tai rasykit duosiu kontaktus
Papildyta:
teko matyti kaip ji dirba ir rekvizita turi, smagios nuotraukos buna, iskart tas rekvizitas nuotaika sveciams pakelia
pazistu viena mergina kuri labai kokybiskai ir nebrangiai fotografuoja vestuves, krikstynas ir pan. graziai apdoroja nuotraukas tikrai labai menisko, bet svarbiausia labai nebrangiai!!! jei kas susidomejote tai rasykit duosiu kontaktus
Papildyta:
QUOTE(ma-dama @ 2009 01 27, 19:36)
sveikos mergaites
teko matyti kaip ji dirba ir rekvizita turi, smagios nuotraukos buna, iskart tas rekvizitas nuotaika sveciams pakelia
QUOTE(ma-dama @ 2009 01 27, 18:39)
sveikos mergaites
Papildyta:
Papildyta:
Laukiu i az kontaktu
QUOTE(ma-dama @ 2009 01 27, 17:39)
sveikos mergaites
Papildyta:
Papildyta:
Aš ir norėčiau kontaktų
QUOTE(Zivilyte @ 2008 12 04, 17:04)
galbūt kas nors iš jūsų yra naudojęsį šitų fotografų www.verovika.lt
paslaugomis (turiu omeny - vestuvems, nes mes ieškomės fotografų Vilniuje, vestuvėms).
Benaršydama internetą atradau, nuotraukos visai neblogos atrodo, bet norėtųsi, kad kas nors ir pasidalintų patirtimi, ar nuomone.
paslaugomis (turiu omeny - vestuvems, nes mes ieškomės fotografų Vilniuje, vestuvėms).
Benaršydama internetą atradau, nuotraukos visai neblogos atrodo, bet norėtųsi, kad kas nors ir pasidalintų patirtimi, ar nuomone.
esu cia siaip naujoke bet galiu patarti , drauge neseniai dare vestuves tai fotografu liko patenkinta . su jo lig tai galima koregoti viska ar su photoshopu ar be ,kad gauditu jus, ar pozotos nuotraukos . ir kainos kai pasake neaukstos . jos nuotraukas kelis ira jos adresiuke www.ina.moifoto.ru
QUOTE(Ievuliuks @ 2008 12 16, 17:29)
Laba diena,
registruojuos kaip busima nuotaka
siek tiek perziurejus nuotrauku nusprendziau kad visos jos grazios, gal zinot Vilniuje koki nebrangininka? zinau kad toki sunku rasti kadangi nedarysim dideliu vestuviu, tai bent jau nuotrauku graziu norisi
registruojuos kaip busima nuotaka
siek tiek perziurejus nuotrauku nusprendziau kad visos jos grazios, gal zinot Vilniuje koki nebrangininka? zinau kad toki sunku rasti kadangi nedarysim dideliu vestuviu, tai bent jau nuotrauku graziu norisi
paziurek gal patiks o jau su ja galesi susikalbet koki stiliu parinksit labai maloni pana www.ina.moifoto.ru mum patiko
QUOTE(Boguze @ 2008 12 17, 17:51)
sveikos. mes vakar buvom susitike su Ricaru Navicku.jo darbai visai nieko,patiko. nemazai ieina visko i jo darba. kaina - 2500. bet pasimeciau ir nzn ka daryt db.. atrodo viskas brangu ir gaila man tu 2500..be to, tai tik pirmas fotografas su kuriuo buvom susitike, su kitais bendravom laiskais. gal galit kas apie ji papasakot? esu skaicius ankstesnese temose apie ji, bet gal kas nauju atsiliepimu turit? noreciau rast fotografa apie 2000lt. kazin, ar tai imanoma?
bet pasiulimu daug inai tu ir albuma sukomponuoja superiniai susisek nepagailiesi arba paziurek cia bet cia jos seni darbai www.ina.moifoto.ru atrodo 1300 lt atrodo
QUOTE(zinka @ 2009 01 28, 03:14)
esu cia siaip naujoke bet galiu patarti , drauge neseniai dare vestuves tai fotografu liko patenkinta . su jo lig tai galima koregoti viska ar su photoshopu ar be ,kad gauditu jus, ar pozotos nuotraukos . ir kainos kai pasake neaukstos . jos nuotraukas kelis ira jos adresiuke www.ina.moifoto.ru
Atleiskit, bet čia fotošopu tik sudarkoma, o ne koreguojama...
QUOTE(Pelly @ 2009 01 27, 17:47)
Na noreciau ir as pasidalinti savo patirtimi ir parekomenduoti fotografa Lina Vasky (www.fotojums.lt) - rezultatas pranoko lukescius - gyvos ir kokybiskos nuotraukos, matosi, jog zmogus isties dirba nuosirdziai ir ismano, ka daro
asmeniškai man kai kurios renginių fotkės geresnės už vestuvines. kažkaip man ten vestuvinėse fotkėse kadravimas nelabai
Papildyta:
QUOTE(zinka @ 2009 01 28, 03:49)
bet pasiulimu daug inai tu ir albuma sukomponuoja superiniai susisek nepagailiesi arba paziurek cia bet cia jos seni darbai www.ina.moifoto.ru atrodo 1300 lt atrodo
jeigu ir nauji darbai tokie patys, tai nieko gero (čia tik mano nuomonė-aš prieš tokius "menus")
QUOTE(zinka @ 2009 01 28, 03:14)
Nu, atsiprasau, bet jei mano vestuvines nuotraukas fotografas taip su fotoshopu "koreguotu" tai nusisauciau...sudarkymas cia kazkoks..
QUOTE(niurzga123 @ 2009 01 28, 13:25)
Nu, atsiprasau, bet jei mano vestuvines nuotraukas fotografas taip su fotoshopu "koreguotu" tai nusisauciau...sudarkymas cia kazkoks..
Labas, ziuriu Tau iki vestuviu liko labai nedaug laiko Tai gal galetum pasidalinti savo patirtimi su fotografais Visgi manau, kad nemazai kuriems skambinai ir zinai daugmaz ju kainas
QUOTE(Tanite @ 2009 01 27, 15:57)
QUOTE(Liucifija @ 2009 01 27, 15:37)
O gal ka girdejote apie Rimanta is Kauno? www.fotor.lt nes vaziuosim susitikti, pakalbeti.
buvome su juo susitike, tai susidariau nebloga nuomone. tik tiek, kad norejosi labiau patyrusio zmogaus. bet siaip nieko pries ji bei jo darbus neturiu.manau, kad ateityje jis bus graibstomas vestuviu fotografas
Na mes kazko panasaus ir ieskome, nenorime tam isleisti per daug, nes daznai tie su patirtimi uzsiplesia kaina visai nepelnytai.