Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografas

QUOTE(patricijaj @ 2009 01 25, 00:59)
Graudu ...smile.gif

ojetau tikrai baisu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
tokia foto ir namie su photoshopu galima patiem pasidaryt rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(patricijaj @ 2009 01 25, 00:59)
Graudu ...smile.gif

Kam graudu, o kai kam labai patinka, čia yra tik skonio reikalas, ir galit ginčytis iki išprotėjimo. Mano fotografė padarė tai, ko aš pati ir norėjau (kalbu apie stilių), o gal negaliu turėti savo norų, nes jums jie nepriimtini. Jei negražu, tai ir nežiūrėkit, kam gi namie dar daryti tokias nuotraukas, jei taip baisu...
Atsakyti
Sveikos, ieškau ir aš vestuvėm paveiksluotojo http://www.fotopro.lt/fotografai/ čia nemažai radau, bandysiu išsirinkti...
Atsakyti
[quote=inme,2009 01 24, 17:51]
Na galiu cia tikrai papriestarauti, jam mokami pinigai uz tai kad jis imazintu pacias svarbiausias jaunuju akimirkas, o jei jis nesugeba ju pagauti vien del to kad kazkas jam uzlenda uz akiu, tai cia jau jo neprofesionalumas!!! jei fotografas nesugeba susiorganizuoti savo darbo tai jau geriau jo ir nesiima!!
Papildyta:

Mano nuomone, reikia gerbti ir vertinti zmogaus darba ax.gif , o netrugdyti jam dirbti, nes jei jums kazkas trugdytu dirbti savo darba,turbut butu nelabai malonus jausmas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 25, 12:15)
tokia foto ir namie su photoshopu galima patiem pasidaryt rolleyes.gif  biggrin.gif

ta pati mintis i galva sove drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kuri esate ka nors girdejusi apie si fotografa-filmuotoja? Cia jo svetaine http://www.jusu-sventei.lt/
Kiek su juo pabendravau, tai sako, kad ta svetaine nepabaigta dar kurti, kad ten nera daug foto ir, kad jei noreciau, atsiustu viska man i emaila, arba susitikus parodytu savo darbus ax.gif
Siaip, ten ideti pavyzdziai man nelabai patiko, bet sakau, gal kuri yra ka nors girdejusi apie si zmogu g.gif
Atsakyti
o kodel jus domites fotografais kurie nepatinka? o ne tais kurie jau svetaineje suzavi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2009 01 27, 13:09)
o kodel jus domites fotografais kurie nepatinka? o ne tais kurie jau svetaineje suzavi?  4u.gif

Pirmiausia, as jo zinojau tik emeila, nes viename vestuviu planavimo portale radau smile.gif tuomet turedama tik numeri telefono ir emeilo adresiuka, nusprendziau parasyti, gavau atsakyma, kur buvo nurodyta kaina, internetinis adresas ir tai, koki paslaugu paketa jis siulo g.gif taip pat, parase jis, kad nuotraukos ne visos ten, kad gali atsiusti daugiau pavyzdziu...
Tai vat, todel ir domina info apie ji ax.gif
Juk gal kas samde, kazkam gal patiko, vadinasi vertetu tokiu atveju pratesti bendravima su tuo zmogumi ax.gif
Atsakyti
O gal ka girdejote apie Rimanta is Kauno? www.fotor.lt nes vaziuosim susitikti, pakalbeti.
Atsakyti
QUOTE(Liucifija @ 2009 01 27, 15:37)
O gal ka girdejote apie Rimanta is Kauno? www.fotor.lt nes vaziuosim susitikti, pakalbeti.

buvome su juo susitike, tai susidariau nebloga nuomone. tik tiek, kad norejosi labiau patyrusio zmogaus. bet siaip nieko pries ji bei jo darbus neturiu.manau, kad ateityje jis bus graibstomas vestuviu fotografas
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2009 01 27, 14:57)
buvome su juo susitike, tai susidariau nebloga nuomone. tik tiek, kad norejosi labiau patyrusio zmogaus. bet siaip nieko pries ji bei jo darbus neturiu.manau, kad ateityje jis bus graibstomas vestuviu fotografas

drinks_cheers.gif Aš tą patį galiu pasakyt drinks_cheers.gif
Atsakyti