Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografas

QUOTE(she @ 2009 01 22, 20:07)
del asmenines nuomones, tai zinoma nieks nepriestarauja, bet del to kad neprofesionalu - tai negalima teigti taip. Jei veido odos spalva yra tamsesne uz fona, tuomet nuotrauka pavertus i nespalvota automatiskai veidas atrodys gan tamsus. Zinoma, visa tai galima koreguoti, taciau galima nugrybaut i nenaturaluma, kas gan ryskiai matysis.
Apie savo aparatura rasyti yra profesionalu, nes aparatas parodo fotografo galimybes, zinoma kaip jis jas isnaudoja, tai kitas klausimas ir joks asmeninis CV to nenupasakos geriau, nei darbu pavyzdziai

manau sio fotografo juodai baltos nuotraukos, jei jau kalbam apie kontrasta ir pilkus tonus, visiskai puikios, tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmuke81 @ 2009 01 23, 00:13)
Ne, nu cia jau finisas, atleiskit.

Ka tik gaunu nuo gerbiamo Denis Hagov asmenine zinute:
"Ir ne geda paciai( o gal paciam) nesomes rasyti>?"

Atsakau, kad man nenurodinetu, ka rasyt merginu forume, ir gaunu atsakyma:
"1. kas sake kad cia merginu forumas?
2. Kodel amn nurodat ka turiu daryt o ka ne>?
3. Kodel manot, galit nesamones varyt ant kitu zmoniu tokiais budai gadinti kitu zmoniu varda>? nei mes pazystami nei ka>? Uz tokius dalykus aplamai baudziamoji eina.
4. Idomu paziuret i jusu nuotraukas.

PS: priimu kritika bet nesmones tikrai ne."
Tai va. Dar karta noriu pasakyt jums, mielas fotografe, si karta viesai.
Prasau nerasineti man jokiu zinuciu ir isvis neskaityti mano postu, jeigu jie jums nepatinka, taciau nebandykit reguliuoti, kas ka gali cia rasyt. Eikit ir dirbkit, nes kaip pats minejot, turit labai itempta darbo grafika, o plepejima forumuose palikit merginoms.

Labai atsiprasau, jei aprasytas incidentas su begiojancia paskui jus nuotaka buvo isgalvotas "ubagu konkurentu", taciau sis jusu elgesys tikrai nedaro jums garbes.

Tegu merginos pacios sprendzia apie jusu profesionaluma ir zmogiskas savybes.

OI SAUNUOLE smile.gif)) Tikrai merginos issako tik savo nuomone ir patirti, o renkasi kiekvienas asmeniskai, taip kad cia ne jokiu Ubagu ismislas... o jei tai puolat, tai gal yra del ko? hmmm...?
Atsakyti
QUOTE(letenius @ 2009 01 23, 01:48)
OI SAUNUOLE smile.gif)) Tikrai merginos issako tik savo nuomone ir patirti, o renkasi kiekvienas asmeniskai, taip kad cia ne jokiu Ubagu ismislas... o jei tai puolat, tai gal yra del ko? hmmm...?

As, kaip mergina, tai as renkuosiu ne pagal gandus,ar kitu zmoniu nuomone, o pagal savo nuomone,man svarbu, kad man patiktu ir nuotraukos butu grazios wub.gif
Atsakyti
http://www.murrayphotography.com

va tai as vadinu nuostabiomis vestuviu nuotraukomis. deja... fotografai ne lietuvoje schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(shinshyla @ 2009 01 23, 01:09)

va tai as vadinu nuostabiomis vestuviu nuotraukomis. deja... fotografai ne lietuvoje schmoll.gif

pritariu
Atsakyti
QUOTE(shinshyla @ 2009 01 23, 02:09)

Grazios nuotraukytes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shinshyla @ 2009 01 23, 01:09)

joooo... thumbup.gif ir kainos aišku pas juos ne lietuviškos.

Kiek teko skaityti užsienio vestuvių fotografų puslapius (vokiečių daugiausia), tai jie net siūlo surengti jaunųjų asmeninę fotosesiją ne vestuvių dieną. Ta prasme su vestuviniais rūbais ir pan. Viskas tas pats, tik turbūt tos įtampos jau nebebūna cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2009 01 23, 10:32)

Kiek teko skaityti užsienio vestuvių fotografų puslapius (vokiečių daugiausia), tai jie net siūlo surengti jaunųjų asmeninę fotosesiją ne vestuvių dieną. Ta prasme su vestuviniais rūbais ir pan. Viskas tas pats, tik turbūt tos įtampos jau nebebūna  cool.gif

Zinot- visiems savo jauniesiems siulau vestuvine fotosesija ne vestuviu diena - tai kol kas turejau tik viena pora, kuri atejo fotografuotis kita diena. Tik ten buvo tiesiog studijine fotosesija. Visi kiti nori butent vestuviu dienos iamzinimo- nors butu isties smagu suorganizuoti vestuvine fotosesija be jaudulio ne vestuviu diena (Kalbu butent apie vestuvine, nes siaip tai yra dar pora papildomu - love story ir trash the dress fotosesiju, kurios bet kokiu atveju vyksta pries ir po vestuviu)
Atsakyti
Jauna , bet patyrusi dyzainieriu komanda siulo super paslauga!!! Jokios itampos, jokiu nervu vestuviu diena!!! Jus mums pristatot savo ir savo brangiausiojo nuotraukas anfas ir profiliu ir...viskas... Nuostabiausia Jusu vestuviu fotosesija garantuota!!! JUms belieka pasirinkti fona (siuo metu Havaju papludymiams nuolaida!!!) ir kunus, pvz jaunoji gali rinktis Angrlina Jolie ir Hallie Berry ( pastaraji rekomenduojam tik prisiekusiomis soliariumu lankytojoms, kad perdaug nuo veido nesiskirtu) Ypatinga nuolaida Pamelos Anderson kunui!!! Jaunikiams siulom D. Bekhemo, Brado Pito kunus.Jei jusu brangusis ideges galite pasirinkti Radzi...
Mes viska sumontuosime,graziai sudeliosime, kad drauges plystu is pavydo, gimines is nustebimo, o jus is pasididziavimo. Skubekite!!! Patrauklios vestuviu eee ... nuotraukos uz minimum piginu ir minimum rupesciu!!!
Atsakyti
Na, apreikšiu iš fotografo pusės biggrin.gif, o tai paprastams vestuvių dalyviui tie dalaykai kartais sunkiai nutuokiami.

Na, tada kokio velnio reikia fotografo, jį rinktis ir t.t., jam mokėti ir dejuoti, koks jis brangus, jei visokie tėveliai sveteliai stos jam skersai kelio, trukdys dirbti ir gadins rezultatą? Labai jau ten kadre reikia prieš fotografą išbėgusių pleškintojų nugarų, kai pamato, kaip fotografas fotografuos? Oi, aš irgi nufotkinsiu tokį kadrą savo pirdaliuku, dzin tas fotografas, aš gi svečias! O gal dar oi koks artimas draugas ir giminė... aš gi jauniesiems foto duosiu lygiai ar net geresnę nei fotografas! nemokamai!! Tik vat tuoj įkišiu savo pasturgalį į jo kadrą, dzin, ... juk fotografas nesikiša, tai tegu ir žino savo vietą! Va, dar ir kiti geradėjai atbėga... o fotografas tegu ieškosi, galvoja, ką daryt... Juk mes svečiai, o jis fotografas...

Nieko prieš neturiu, kad tėvai ar svečiai nusifotografuotų - ir fotografuojasi, kada ir kaip nori, BET - kai JIE fotografuoja, aš nešoku jiems Į KADRĄ, oi, aš čia fotografas, mane samdė, aš jums užtat subinę atsuksiu, kadrą padarysiu ir jums jį sugadinsiu. Jau užtenka, kad su operatoriumi reikia būt susigrojus ir atidžiai žiūrėt, ką kuris daro, kad vienas kitam nesipainiot kadre ir negadint rezultato.

Dėl tokių aš lito neprasiu, bet jauniesiems foto ir rezultatą gadins. Taigi doh.gif

Turi būt kažkokia elementari pagarba ir fotografui, jo darbui, galų gale nebūt tokiems kvailiems ir negadint jauniesiems foto tyčia lendant į kadrą.

O kas paskui kaltas? Fotografas!

Dar džiaugsmeliai būna, kai tave samdo dėl reportažo, o atsiranda tūlų lietuvaičių ar kitų, kuriuos vat imk fotografuok, juk čia vestuvės, suprask, pozuojama fotosesija visiems pageidaujantiems doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Užtat su malonumu ir džiaugsmu atsimenu jaunuosius, kurie nusamdę fotografą ir stengiasi, kad jis galėtų dirbti taip, kaip jam reikia, kad gautų rezultatą, dėl kurio patys jį ir samdė, o ne ką nors kitą.

QUOTE(linksmuke81 @ 2009 01 22, 20:08)
Profesionalas tuo ir skiriasi nuo megejo, kad sugeba efektyviai dirbti bet kokiomis salygomis ir prisitaikyti prie besikeicianciu aplinkybiu. Jaunuju tevai turi pilna teise fotografuoti vaikus "su savo aparaciukais", kadangi tai yra ir ju svente, ir nesuprantu, kodel kazkos pasamdytas pasalinis gali jiems uzdrausti svesti taip, kaip jie nori. Profesionalas isvis turi buti nepastebimas sventeje, o jau tokie bajeriai, kaip "kai jus visi isfotografuos ir reikes mano darbo paskambinkite o as vaziuoju namo" - nu be zodziu. Kodel as, nuotaka, per savo didziaja diena turiu begioti paskui toki atseit "jautrios sielos menininka" ir prasyti pasilikti, o savo tevams turiu aiskinti, kad manes nefotografuotu?  g.gif

Atsakyti
Leo', manau konfliktas čia ne dėl tėvelių, į kadrą įlindusių - tokiu visad buvo ir visad bus, teks jau mūsų darbas - numatyt tokias situacijas ir jas apeit. Konfliktas dėl fotografo neadekvačios reakcijos į įprastinius darbo keblumus. Vistik šis darbas tiesiogiai susijęs su bendravimu su žmonėmis, reikėtų nepamiršti takto ir nepasiduot emocijoms dėl smulkių nesklandumų.
Atsakyti
Iš tiesų tai ir liko neaišku, kas ten tiksliai, kaip ir kodėl... na, reakcija, tai kas be ko, atrodo pakankamai konfliktiška ir jai nepritariu, nors norėčiau tiksliai žinoti, kas gi ten buvo.

QUOTE(-Zoom- @ 2009 01 23, 11:47)
Leo', manau konfliktas čia ne dėl tėvelių, į kadrą įlindusių - tokiu visad buvo ir visad bus, teks jau mūsų darbas - numatyt tokias situacijas ir jas apeit. Konfliktas dėl fotografo neadekvačios reakcijos į įprastinius darbo keblumus. Vistik šis darbas tiesiogiai susijęs su bendravimu su žmonėmis, reikėtų nepamiršti takto ir nepasiduot emocijoms dėl smulkių nesklandumų.

Atsakyti