Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografas

QUOTE(giedrius_lt @ 2008 12 09, 23:13)
Kartais ir už 1000 Lt foto būna daug geresnės, nei kad tų, kurie dedasi neva profesionalai ir plėšia nerealias kainas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina.J @ 2008 12 11, 07:39)
Kokia jos kainyte? 4u.gif

kaina ten yra berods parasyta, bet jei ka tai- 1400 + kuro islaidos smile.gif manau kaina gan prieinama, o pazejus i foto jos tikrai neprastos... mano nuomone... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sherniukas @ 2008 12 11, 16:33)
kaina ten yra berods parasyta, bet jei ka tai- 1400 + kuro  islaidos smile.gif  manau kaina gan prieinama, o pazejus i foto jos tikrai neprastos... mano nuomone... 4u.gif

Kaina tikrai nesikandzioja ax.gif Siaip man labai patiko jos darbai rolleyes.gif tikrai susidomejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina.J @ 2008 12 12, 00:24)
Kaina tikrai nesikandzioja  ax.gif  Siaip man labai patiko jos darbai  rolleyes.gif tikrai susidomejau  4u.gif

as pastebejau , kad ji daro skirtingas fotosesijas, jei pastebejai keliatas tokiu lygtai fun variantu, o tas beveik paskutinis kur vien nespalvotos tai romatic tokios, noriu pasakyti kad ji, kaip as taip isivaizduoju daro pagal tai kaip tas foto pati tu isivaizduoji,kad turetu buti, dar man patiko, kad fotkina jau nuo pasiruosimo, kaip tave dazo ir rengia ir t.t... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sherniukas @ 2008 12 11, 22:42)
as pastebejau , kad ji daro skirtingas fotosesijas, jei pastebejai keliatas tokiu lygtai fun variantu, o tas beveik paskutinis kur vien nespalvotos tai romatic tokios, noriu pasakyti kad ji, kaip as taip  isivaizduoju daro pagal tai kaip tas foto pati tu isivaizduoji,kad turetu buti, dar man patiko, kad fotkina jau nuo pasiruosimo, kaip tave dazo ir rengia ir t.t... blush2.gif  4u.gif

Delto tai tikrai,man nepatinka,kad fotografai turi nusistate kazkoke tema ir pastoviai visas vestuves ta pati doh.gif 4u.gif Tad labai saunu,kai gali paprasyti iskirtionio kazko,ar bent jau visko po truputi (nu gal supratai blush2.gif ) As taipat galvojau apie pasiruosima,maniau,kad teks kokios drauges paprasyti,kad keleta nuotraukyciu padarytu ax.gif Bet jei pati fotografe atvyksta tai labai puiku bigsmile.gif + mano mamos ir busimojo teveliu namai netoliesi,jei suspesim gal ji galetu keleta nuotrauku padaryti ir jaunikio islidejima mirksiukas.gif
Na palauksim tavo vestuviu,tikiuosiparodysi nuotraukytes ir daugiau papasakosi apie sia fotografe drinks_cheers.gif (nes manosios dar toli) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilyte @ 2008 12 04, 17:04)
galbūt kas nors iš jūsų yra naudojęsį šitų fotografų www.verovika.lt
paslaugomis (turiu omeny - vestuvems, nes mes ieškomės fotografų Vilniuje, vestuvėms).
Benaršydama internetą atradau, nuotraukos visai neblogos atrodo, bet norėtųsi, kad kas nors ir pasidalintų patirtimi, ar nuomone.

4u.gif

Mes fotografavomės pas šiuos fotografus 4u.gif . Bet ne vestuvėm, o šeimos fotosesiją turėjom ax.gif .
Tai mums labai, labai patiko wub.gif . Patiko viskas: tiek nuotraukos, tiek pats fotografavimasis. Nes žmonės labai mieli ir dirba iš širdies thumbup.gif Net gaila pasidarė, kad jau viskas baigės ir reikėjo eit namo ax.gif .
Jei jum patinka jų nuotraukos, tai manau, kad ir vestuvių fotografavimas su jais, suteiktų daug gražių emocijų thumbup.gif 4u.gif . Kaip mum wub.gif
Atsakyti
sveikutes...paziurekite sito fotografo darbus....nzn...kol kas pats geriausias wink.gif blush2.gif

http://www.e-s.lt/pa...ype=4&list_go=0

Grazios sventes ir neisdildomu prisiminimu nuotraukose wink.gif
Atsakyti
O kaip jums www.paradoksas.lt ? g.gif
Atsakyti
visai nieko mane sudomino PARADOKSO foto,bet pas mergina Alma man jos grzesnes nei pas Aivara 4u.gif
skambinau jiems bet vis nerysio zonoj idomu kokia kaina??? verysad.gif
Atsakyti
tai va,vakar susitariau su PARADOKSO fotografo susitikti ir pasiziuretijo foto... 4u.gif parasysiu kaip sekesi bigsmile.gif
o del Aruno Svelnos kazkas cia klause tai mes buvome su juo susitare susitikti ir viska susiderinti iki galo pasirasyti sutartele ir pinigelius paduoti,taciau jis mums pranese,kad jis jau kitus prieeme,nors mes derinomes viska su juo iki smulkmenu smile.gif aceit jis ant kitu pamane,kad ten mes,labai panasus buvo-tai va,man buvo sokas sokelis, bet manau,kad viskas i gera mirksiukas.gif rasim kitus geresnius ir ne melagius drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kurią Leonardas www.sviesorastis.lt fotografavo? Kaina kaip ir nemaža, bet nuotraukos tame puslapyje tai labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2008 12 13, 09:41)
aceit jis ant kitu pamane,kad ten mes,labai panasus buvo-tai va,man buvo sokas sokelis, bet manau,kad viskas i gera  mirksiukas.gif rasim kitus geresnius ir ne melagius drinks_cheers.gif

oho, pasirodo dar ir taip buna biggrin.gif
Atsakyti