Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografas

QUOTE(letenius @ 2009 01 21, 20:56)
sveikos, gal kas gali parasyti komentara apie fotografa Igna Gramba.
Ka manot apie jo darba www.ignasgramba.lt Svarbios visos nuomones  wink.gif

Ziurint kokia kaina jo, bet siaip foto visai nieko... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 01 21, 23:23)
Ziurint kokia kaina jo, bet siaip foto visai nieko... ax.gif

kaina 2200lt, bet gal dar nusideresim smile.gif...aciu uz nuomone...man tiesa sakant irgi foto fainos, bet vestuvines tai hmmm nelabai...
Atsakyti
QUOTE(letenius @ 2009 01 21, 22:43)
kaina 2200lt, bet gal dar nusideresim smile.gif...aciu uz nuomone...man tiesa sakant irgi foto fainos, bet vestuvines tai hmmm nelabai...

na jei dar susideret eis, tai liuks! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(letenius @ 2009 01 21, 21:43)

o meginai www.evafoto.lt ? man asmeniskai jos foto vertesnes 2000lt ( mes tiek sutarem), nei sio fotografo neaiskos vesuviu fotografijos uz 2200 g.gif
Atsakyti
QUOTE(letenius @ 2009 01 21, 21:56)

na skonio reikalas... bet man prie sirdies reportazinis stilius + keleta skoningu portretu smile.gif
Atsakyti
Gera nuoroda kokiais kriterijais reiktu vadovautis renkantis fotografa vestuvems.

Verta pamatyti

Patariama issiaiskinti ar suderetas fotografas pasiruoses fotkinti blogu oru g.gif ir kas ieina i kaina. Kartais vienas uz 1000 lt atiduoda idealiai sutvarkytas nuotraukas, o tuo tarpu kitas uz 2000 lt-visiska slamsta. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2009 01 22, 00:23)
o meginai www.evafoto.lt ? man asmeniskai jos foto vertesnes 2000lt ( mes tiek sutarem), nei sio fotografo neaiskos vesuviu fotografijos uz 2200 g.gif

evafoto ir man patiko, bet ji man parase el.pastu 3000lt...daugoka... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(letenius @ 2009 01 22, 00:25)
evafoto ir man patiko, bet ji man parase el.pastu 3000lt...daugoka... sad.gif

Na 3000 uz jos nuotraukas tikrai daugoka! g.gif
Atsakyti

o pries kiek laiko ji fotografavo jusu vestuves? gal reiketu susitikti ir paderinti kainyte. Is kokio ji miesto?
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 01 22, 01:31)
Na 3000 uz jos nuotraukas tikrai daugoka! g.gif

musu vestuves irgi fotografavo Evelina, ir esam laaabai patenkinti. manau, kad vestuvese fotografui taupyti neverta (aisku sveiko proto ribose), ir Evelina savo darba padare 100 proc. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(summersun @ 2009 01 22, 07:55)
musu vestuves irgi fotografavo Evelina, ir esam laaabai patenkinti. manau, kad vestuvese fotografui taupyti neverta (aisku sveiko proto ribose), ir Evelina savo darba padare 100 proc.  thumbup.gif  thumbup.gif

As taip pat uzsisakiau Evelina, tik mums jos paslaugos kainuos daugiau nei 3000 lt. Taciau maciau jos fotografuotu vestuviu albumus wub.gif jos darbas, mano nuomone, vertas tokiu pinigu smile.gif
teko susitikti su fotografais, kurie uz savo fotografavimo paslaugas praso dar didesnes sumos, taciau pavarciu ju atsinestus albumus, vis kazkas nepatikdavo iki galo... schmoll.gif
Dar labai labai patiko inesos ir lino foto, bet jie buvo uzimti mano vestuviu diena.
Esu laiminga, issirinkusi Evelina, o daugiau pakomentuoti galesiu po vestuviu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 01 21, 22:36)
as idejau foto, kurios man grazios, daug yra ir be spec efektu.

aš ir nesakiau,kad visos su spec efektais mirksiukas.gif Skonio gi reikalas, nesiginčysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(letenius @ 2009 01 21, 21:56)

man gražu. nuotraukos šiltos tokios ax.gif kai kurios net labai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(laimita @ 2009 01 21, 22:06)
asmeniskai man patiko dauguma darbu isskyrus vestuvines foto, man jose nera profesionalumo ( jei taip galima pavadinti). O gal tiksliau nera pacios sventes isreikstumo g.gif

įdomu, ką Jūs vadinate profesionalumu? lotuliukas.gif kad tokį drąsų komentarą parašyt, reikia būti susipažinus su fotografavimo menu mirksiukas.gif
Žmogus tikrai moka fotografuot, ir apie tai nusimano. Matosi iš nuotraukų.
O šventė ten labai puikiai išreikšta, mano nuomone. Ir jaunikis, ir jaunoji, ir nuotaika išskirtinė. Ko dar reikia? Ar pagal Jus reiktų, kad būtų nuotraukos iš zakso ir nuo vestuvinio stalo? cool.gif
Papildyta:

šitam puslapy mačiau daugiau batų, kojų, rankų ir žiedų, negu žmonių rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurgitta: 22 sausio 2009 - 08:52