Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografas

QUOTE(Edita0319 @ 2009 01 17, 15:18)

nu kaip galima jauniesiems duoti tokią nuotrauką, kur jaunosios sėdynė atrodo kaip kluono vartai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ICJ @ 2009 01 18, 20:53)
Va, pasiskaitykit. Trumpai cia rasoma, kad vidutiniski fotografai ima 2-3 tukstancius uz sesija, na o tikri profesionalai 5 tukstancius ir daugiau. Manau, kad tai tikra tiesa, na o zemiausio lygio nuo 1iki 2 tukstanciu. Tad gerbiamieji fotografai, pasakykite, kaip tapti tuo profesionalu......tik daug ir kantriai dirbant ir kopiant laipteliais vis aukstyn. Kaip ir betkurioje kitoje srityje.

http://www.15min.lt/.../mada/36/15723/

Nemanau, kad kaina 100 proc. atspindi fotografo profesionalumą ir nuotraukų kokybę. Šitoje temoje -n pavyzdžių buvo, kurie tą paneigia.
Be to, brangieji, nepamirškit, kokia dabar šalyje ekonominė situacija. Manau, kad žmonės tikrai ieškos kokybiško varianto už prieinamą kainą.
Atsakyti
Na jo, nemanau,kad kaina visada atspindi darba. Esu maciusi labai ne kokiu nuotrauku, del kuriu jaunieji buvo labai nusivyle,o kaina buvo nezmoniska g.gif bigsmile.gif

O gal esate kas nors ka nors girdeje apie Gedimina Tamulyna? 4u.gif
Atsakyti
O be to, kaina, kuria fotografas viesai skelbia, nevisada yra tokia, kokia jis paims uz vestuves.. reikia moket ir tartis..pvz, musu vestuves ziema, tai rysium su tuo, kad ne sezonas ir dar krize, ir bla bla bla..mes is savo fotografo gavom beveik 30 proc nuolaida..Taigi, derekimes, mielosios biggrin.gif
Atsakyti
Mes savo vestuvems buvome pasisamde fotografavą Irmantą, jo darbus galite paziureti www.fotoland.lt Nuotraukos mums patiko, thumbup.gif fotoalbimą turime su 70 labai graziomis nuotraukomis. Teko kalbeti su sveciais, tai jo darbas labai visiems patiko, o svarbiausia mes likom nenusivylę. wub.gif ... dar ir kaina nesikandzioja!
Atsakyti
QUOTE(inbere @ 2009 01 19, 13:40)
Mes savo vestuvems buvome pasisamde fotografavą  Irmantą, jo darbus galite paziureti www.fotoland.lt  Nuotraukos mums patiko,  thumbup.gif  fotoalbimą turime su 70 labai graziomis nuotraukomis. Teko kalbeti su sveciais, tai jo darbas labai visiems patiko, o svarbiausia mes likom nenusivylę.  wub.gif  ... dar ir kaina nesikandzioja!

lyg ir matyta jau, tik nepamenu, ar kainą kas nors skelbė g.gif gal prasitartumėt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2009 01 19, 14:00)
lyg ir matyta jau, tik nepamenu, ar kainą kas nors skelbė  g.gif gal prasitartumėt?  rolleyes.gif

na reikia skambintis ir tartis, shiaip kaina priklauso nuo to ko nori jaunavedziai, nuo darbo trukmes...tikrai sukalbamas zmogus
Atsakyti
QUOTE(inbere @ 2009 01 19, 14:14)
na reikia skambintis ir tartis, shiaip kaina priklauso nuo to ko nori jaunavedziai, nuo darbo trukmes...tikrai sukalbamas zmogus

na man tiesiog įdomu, nes nuotraukos tai tokios vidutiniškos ax.gif čia tik mano asmeninė nuomonė rolleyes.gif
Atsakyti
Klaipedietem ir netik joms rekomenduociau ruta doksiene,puslapiukas www.rstilius.net smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almukass83 @ 2009 01 19, 17:40)
Klaipedietem ir netik joms rekomenduociau ruta doksiene,puslapiukas www.rstilius.net  smile.gif

kokia kaina jos?
Atsakyti
QUOTE(inme @ 2009 01 18, 21:44)
Man idomu, koks profesionalas fotografas noretu prisiimti sau i draugija pradedanti fotografa..? nes visa tai ka matys pradedantysis,- bendravimas su zmonem, fotografavimo stilius, kitos svarbios detales sioj srity, priims tai kaip galima ir busima savo darbo pobudi ir stiliu.. koks fotografas noretu kad ji kopijuotu??

Tai nebutinai pasiimti to fotografo stiliu. Mano manymu kai busiu kaip antras fotografas tai fotografuosiu savo kampu kaip man atrodo, tik gerai iš tos pusės, kad atsakomybė jau ne ant tavo pečių.

Gedas
Atsakyti
QUOTE(gedasg @ 2009 01 19, 21:22)
Tai nebutinai pasiimti to fotografo stiliu. Mano manymu kai busiu kaip antras fotografas tai fotografuosiu savo kampu kaip man atrodo, tik gerai iš tos pusės, kad atsakomybė jau ne ant tavo pečių.

Gedas

patariu tau pasiklausinėti savo draugų rate, gal kam reikia pafotkint vestuves,daug kas nuo to pradeda. nereiks ieškoti svetimo žmogaus, prie kurio galėtum prisiplakt.
Atsakyti
taip, manau, kad profesionalai mielai pasiima pradedanciuosius.
kiek zinau, taip dirba dauguma.
Atsakyti