Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografas

QUOTE(raige @ 2009 01 15, 16:59)
O bandei, Gedai? Nėra tai taip sunku, kaip tau atrodo. Su savim tavęs neimsiu, nes mes ir taip dirbam dviese. Bet jei tau tikrai tai įdomu, parašyk až, parekomenduosiu kur kreiptis. Ir praktikos taip įgauni, ir šventės niekam nesugadini ir nuotraukų savo portfolio pasidarai. Praeitas kelias, tad tai nėr tuščios kalbos.  smile.gif

Taip bandžiau su vietiniais fotografais, tik keista kad nesipuikuoja labai užimtumu. Pats esu iš žemaitijos tai pasivažinėt į sostinę truputi toloka (kuriantis portfolio). Taigi kolkas esu ieškojimo stadijose, jei kažkas ieškos "antro" brukštelkit mane.

Gedas
Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2009 01 15, 18:36)
Jei tiksliau, tai www.photostory.lt. Nebloga fotografė  cool.gif

drinks_cheers.gif saunu buvo pamatyti internetini puslapi.
Papildyta:
QUOTE(raige @ 2009 01 15, 15:22)
Gedai, aš tau siūlyčiau vestuves kitas pabandyt padirbt antruoju fotografu. Šalia patyrusio žmogaus. Vestuvių fotografija su ypatinga specifika. Net jei turi akį ir ranką, gali pasijusti neturintis nei to nei to  smile.gif Draugiškas patarimas tiesiog smile.gif

Butent. Dirbant antru ir atsakomybes maziau (bent jau neteks isgirsti kazkieno prakeiksmus del sugadinto prisiminimo - nesvarbu, kad nemokamo), ir yra galimybe pasimokyti is turincio daugiau patirties. O ir siaip - du visada geriau nei vienas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 15 sausio 2009 - 18:13
Nufotografuosiu vestuves nemokamai. Atvaziuosiu i bet kuri Lietuvos miesta. Papildoma salyga, reprezentuoti Jusu nuotraukas mano internetineje svetaineje. Fotografijoje nesu naujokas, fotografuoju keturis metus ir tiesiog noriu pereiti i vestuvine fotografija. Esu fotografaves kelias vestuves, tad daug pavyzdziu pateikti neturiu, bet kokybe garantuoju. "Jei skaito kolegos, tai mielai busiu ir antru fotografu (portfiliui)" smile.gif. Tad jaunieji, naudokites proga, jei neplanavote nuomotis fotografo, arba jeigu nenorite jam daug isleisti. As Jusu nenuvilsiu.
Fotografuoju reportaziniu stiliumi, nes nera nieko nuostabiau nei sustabdyta Jusu laimes akimirka!
Akcija vyksta iki 2009.03.31

Tel - 865158457
El.p. jaunujufoto@gmail.com
Kaunas
Atsakyti
QUOTE(foto.M @ 2009 01 15, 21:07)
Nufotografuosiu vestuves nemokamai. Atvaziuosiu i bet kuri Lietuvos miesta. Papildoma salyga, reprezentuoti Jusu nuotraukas mano internetineje svetaineje. Fotografijoje nesu naujokas, fotografuoju keturis metus ir tiesiog noriu pereiti i vestuvine  fotografija. Esu fotografaves kelias vestuves, tad daug pavyzdziu pateikti neturiu, bet kokybe garantuoju. "Jei skaito kolegos, tai mielai busiu ir antru fotografu (portfiliui)" smile.gif. Tad jaunieji, naudokites proga, jei neplanavote nuomotis fotografo, arba jeigu nenorite jam daug isleisti. As Jusu nenuvilsiu.
Fotografuoju reportaziniu stiliumi, nes nera nieko nuostabiau nei sustabdyta Jusu laimes akimirka!
Akcija vyksta iki 2009.03.31

Tel - 865158457
El.p.  jaunujufoto@gmail.com
Kaunas

pasipyle akciju lietus! ;-)
Atsakyti
[quote=gedasg,2009 01 15, 22:18]
[

Laikinai kolega smile.gif . Pavasari akciju neliks.
Atsakyti
Na tai galetumete patiksinti - kiek vestuviu fotografuosite nemokamai. Vienas, dvejas, ar visa sezona kiekviena savaitgali paskirsite tam? nes siaip pati ideja sveikintina, bet kartais tampa panasu i x marketingo mokyklos pagrindus biggrin.gif

Is kitos puses - visai dziugu, jei siame segmente atsiras daugiau dirbti mokanciu ir norinciu talentingu zmoniu, sugebanciu pateikti daugiau nei vidutini produkta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 15 sausio 2009 - 21:27
[quote=foto.M,2009 01 15, 21:20]
[quote=gedasg,2009 01 15, 22:18]
[

Laikinai kolega smile.gif . Pavasari akciju neliks.
[/quote]

ko taip kategoriskai ;]
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2009 01 15, 21:23)
Na tai galetumete patiksinti - kiek vestuviu fotografuosite nemokamai. Vienas, dvejas, ar visa sezona kiekviena savaitgali paskirsite tam? nes siaip pati ideja sveikintina, bet kartais tampa panasu i x marketingo mokyklos pagrindus  biggrin.gif

Is kitos puses - visai dziugu, jei siame segmente atsiras daugiau dirbti mokanciu ir norinciu talentingu zmoniu, sugebanciu pateikti daugiau nei vidutini produkta  4u.gif

Visai šaunu vieniems įžengt į ši malonų užsiemimą, o kitiems jau esantiems pasipyldyti portfolio.

Gedas
Atsakyti
4u.gif Jei jau akciju lietus- tai pasiulysiu ir as- konkurselis, kur galima laimeti nemokama Jusu meiles istorijos( love story) fotosesija. Iki Valentino dienos. Daugiau informacijos - http://menine-foto.blogspot.com/

Atsakyti
Mieli pradedantieji vestuvių fotografai,
Smagios ir viliojančios tos jūsų akcijos, tačiau mąstau mąstau, kaži ar verta tartis dabar dėl fotografavimo vestuvių, kurios vyks rugpjūčio mėnesį, nes sunku patikėti, kad iki tada dar vis aukosit savo savaitgalius nemokamam darbeliui smile.gif O gal klystu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ėtmė @ 2009 01 15, 23:45)
Smagios ir viliojančios tos jūsų akcijos, tačiau mąstau mąstau, kaži ar verta tartis dabar dėl fotografavimo vestuvių, kurios vyks rugpjūčio mėnesį, nes sunku patikėti, kad iki tada dar vis aukosit savo savaitgalius nemokamam darbeliui smile.gif O gal klystu? rolleyes.gif

Aš manau, kad kiekvienas pradedantysis fotografas laikysis žodžio, kaip čia dabar atrodys, nori fotografuoti, bet nutarė "apmulkinti" ? Jeigu tu pažadi tai kaip gali žmogu nuvilti? ar čia tik aš nesusidūręs su lietuviškuoju "pavedimu" ;-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedasg: 15 sausio 2009 - 23:52
QUOTE(ėtmė @ 2009 01 16, 00:45)

Nemokamai fotografuoju tik iki 2008.03.31.
Atsakyti