Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografas

QUOTE(Madona @ 2009 01 14, 23:17)
Ir kokia buvo kaina uz visa tai?

kaino 1500, uz tai gauni apie 600foto DVD, fotofilmas, ir vestuviu albumas arba fotoknyga smile.gif

va kaip tik minejai Lopata, pasiziurejau
http://www.lopata.lt/wedding.html
bet gaila del jo ligos, nieko ner svarbiau uz sveikata....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krikstole: 15 sausio 2009 - 11:50
Huhu:) visai nesenai pradejau dometis vestuviu fotografais. Ir buvau nustebinta kainu intervalu:) pradedan 1500, baigiant nnnnn Lt:) Bet kas keisciausia, kad pagal pateiktus pavyzdzius kartais nuotraukos nlb skirasi, taciau kaina buna skirtinga. Beje, man asmeniskai svarbus ir fotografo tipazas. Teko su vienu brangininku bendrauti - arogancijos bele kiek:) Is karto atkrito. Kita vertus, manau, kad grazios nuotraukos svarbios visoms nuotakoms:) Gaila, kad vyrukai ne visada tai supranta:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lovehim: 15 sausio 2009 - 12:28
kažkur mačiau kažkada čia buvo kalbėta apie kaip kiekvienas galetų pafotografuoti su savo muilinem beveik taip pat ir netgi geriau nei vestuvininkai brangininkai.

Kažin ar atsirastu nors viena pora imanti fotografa už dyka kuris dar nėra to daręs?Bet to tikrai norėtu, o tik fotografuoja savo malonumui kokius 3-4 metus. Ka manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedasg: 15 sausio 2009 - 13:11
QUOTE(gedasg @ 2009 01 15, 13:10)
tik fotografuoja savo malonumui kokius 3-4 metus. Ka manot?

Tu nepamirsk, kad kartais niekam nezinomi zmones fotografuojantys savo malonumui - tokiu nuotrauku padaro, kad net profesionalui toli iki jo cool.gif , tik deja dauguma ir lieka niekam nezinomais! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 01 15, 13:16)
Tu nepamirsk, kad kartais niekam nezinomi zmones fotografuojantys savo malonumui - tokiu nuotrauku padaro, kad net profesionalui toli iki jo cool.gif , tik deja dauguma ir lieka niekam nezinomais! mirksiukas.gif

Taigi jeigu kas planuoja mažo biudžeto vestuves arba nenori keletą tūkstančių išleisti fotografui, galėčiau pasistengti padaryti panašias nuotraukas. Kainuotu tik atvykimas iki Jūsų. Nuotraukas pakoreguočiau (nespalvotos, sepia ir kiti dalykai) stilius reportažinis. (nepatinka sustatyti veidai) taigi jeigu kas sugalvosit sutaupyt ;-)

gedas.girdvainis@gmail.com

kažką iš mano darbų pasižiūrėti galima:

http://www.flickr.com/photos/gedasg

ir greitu laiku:

http://www.gedasg.lt

Atsakyti
QUOTE(gedasg @ 2009 01 15, 13:48)
kažką iš mano darbų pasižiūrėti galima:
http://www.flickr.com/photos/gedasg

Jei ten visi tavo darbai, kai kurie tikrai verti demesio! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 01 15, 14:13)
Jei ten visi tavo darbai, kai kurie tikrai verti demesio! mirksiukas.gif

Taip visi darbai mano.
Atsakyti
Gedai, aš tau siūlyčiau vestuves kitas pabandyt padirbt antruoju fotografu. Šalia patyrusio žmogaus. Vestuvių fotografija su ypatinga specifika. Net jei turi akį ir ranką, gali pasijusti neturintis nei to nei to smile.gif Draugiškas patarimas tiesiog smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 01 15, 14:22)
Gedai, aš tau siūlyčiau vestuves kitas pabandyt padirbt antruoju fotografu. Šalia patyrusio žmogaus. Vestuvių fotografija su ypatinga specifika. Net jei turi akį ir ranką, gali pasijusti neturintis nei to nei to  smile.gif Draugiškas patarimas tiesiog smile.gif

Geras pasiulymas! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 01 15, 14:22)
Gedai, aš tau siūlyčiau vestuves kitas pabandyt padirbt antruoju fotografu. Šalia patyrusio žmogaus. Vestuvių fotografija su ypatinga specifika. Net jei turi akį ir ranką, gali pasijusti neturintis nei to nei to  smile.gif Draugiškas patarimas tiesiog smile.gif

Taip žinau tik sunku toki rast kuris priisimtu i kompanija.
Atsakyti
O bandei, Gedai? Nėra tai taip sunku, kaip tau atrodo. Su savim tavęs neimsiu, nes mes ir taip dirbam dviese. Bet jei tau tikrai tai įdomu, parašyk až, parekomenduosiu kur kreiptis. Ir praktikos taip įgauni, ir šventės niekam nesugadini ir nuotraukų savo portfolio pasidarai. Praeitas kelias, tad tai nėr tuščios kalbos. smile.gif
Atsakyti
Jei tiksliau, tai www.photostory.lt. Nebloga fotografė cool.gif

QUOTE(Boguze @ 2009 01 14, 22:06)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leo`: 15 sausio 2009 - 17:37