Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografas

QUOTE(tekmega @ 2008 12 07, 23:53)
dzews - cia visur nuotraukos darytos vieno zmogaus???toks truputi skirtingas stiliuks 1 spust ir 2 spust:))) labai patiko 2 spust . cia vieno zmogaus nuotraukos?

Niu taip:vestuvinės foto nėra pagrindinis jo pragyvenimo šaltinis.

SPUST 3
Atsakyti
QUOTE(dzews @ 2008 12 07, 23:00)
Niu taip:vestuvinės foto nėra pagrindinis jo pragyvenimo šaltinis.

SPUST 3

bet spust 1 nelabai patiko, nebent aisku patys jaunieji tokiu foto norejo ... blush2.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif tai va, va, del to ir klausiau ar cia tas pats zmogelis dare. jaunieji tai labai grazus, fotogeniski, tik truputi "neatskleide"ju . bet visumoje liuks, spust 2 labai patiko 4u.gif

man labai patinka www.meninenuotrauka.lt, berods taip...ir www.lines.lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tekmega @ 2008 12 08, 15:36)
4u.gif  4u.gif tai va, va, del to ir klausiau ar cia tas pats zmogelis dare. jaunieji tai labai grazus, fotogeniski, tik truputi "neatskleide"ju . bet visumoje liuks, spust 2 labai patiko  4u.gif

man labai patinka www.meninenuotrauka.lt, berods taip...ir www.lines.lt thumbup.gif

nu jie visi be galo nuostabus, tik kad kainos kosmines..... doh.gif
Atsakyti
Labai atsiprasau, bet nelabai turiu laiko perskaityti visas temeles apie fotografus blush2.gif bet gal kas galetu pasakyti kokiu nors atsiliepimu apie fotografa Aruna Svelna 4u.gif
Atsakyti
4u.gif merginos, kokia kaina Jums atrodo normali vestuvems, krikstynoms, fotose4sijoms??? kas yra daug kas yra mazai???
Atsakyti
QUOTE(gazas @ 2008 12 09, 14:06)
4u.gif merginos, kokia kaina Jums atrodo normali vestuvems, krikstynoms, fotose4sijoms??? kas yra daug kas yra mazai???

man mazai iki 1000, daug virsh 2500.. ax.gif
Atsakyti
4u.gif sutinku...2500 kaina uz labai geras nuotraukas kaip ir normalu. ir 2000 yra gera kaina uz labai geras nuotraukas
Atsakyti
QUOTE(tekmega @ 2008 12 09, 22:30)
4u.gif sutinku...2500 kaina uz labai geras nuotraukas kaip ir normalu. ir 2000 yra gera kaina uz labai geras nuotraukas

Mes mokėjome 1500 Lt ir manau tikrai nėra daug, nes esam tikrai patenkinti fotografo darbu smile.gif Dar ir dabar visiem rekomenduojam jei kas ruošiasi fotografų paieškoms.

Kartais ir už 1000 Lt foto būna daug geresnės, nei kad tų, kurie dedasi neva profesionalai ir plėšia nerealias kainas. Mum teko garbės susidurt su tokiu "Ale profesionalu" filmuotoju...net nesinori savo vestuvių video žiūrėt...tai visi jei paprašo, mieliau rodome nuotraukų slide show smile.gif
Atsakyti
4u.gif As parasysiu jums apie savo liudna patirti. Vestuviu proga naudojausi w w w.videostudija.lt filmavimo paslaugomis. Ir tikrai likome labai nepatenkinti. Kalbu ne tik apie savo seima, bet ir svecius. Pats filmavimas vyko kaip ir sklandziai. Bet kai pamaciau sumontuota video medziaga tai issigandau. Is pradziu galvojau gal tai pokstas ir kitas diskas bus geriau padarytas, bet... teko nusivilti. Filmuotojas kartu ir fotografavo tam tikrus momentus, kad veliau ideti i montaza. Apie jo darytas nuotraukas tai aplamai tylet norisi, nes apsiverksiu. Tas pats kaip mam su muiline butu nufotkinus... Jokios kokybes, nekalbant apie koki tai meniskuma. Aciu Dievui turejome kita fotografa.
Ju internetiniame puslapyje vien tik geri atsiliepimai. Parasiau as mandagu, bet ne girianti atsiliepima. Jis kaip tai nebuvo patalpintas thumbup.gif
Labai dziaugiuosi, kad pavyko atsiimti is ju nemontuota medziaga, kuria galesiu patiketi profesionalams, kurie padarys normalu vestuviu filmuka.
Atsakyti
na as radau fotografe, www.nabija.lt.... man patiko ji... smile.gif na ja uzsisakeme... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sherniukas @ 2008 12 11, 00:58)
na as radau fotografe, www.nabija.lt.... man patiko ji...  smile.gif na ja uzsisakeme...  rolleyes.gif

Kokia jos kainyte? 4u.gif
Atsakyti