Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografas

QUOTE(laimuteeeg @ 2009 01 13, 19:45)
mum taip pat teko, fotografavo musu vestuves, zmogus bendraujantis, nors praktiskai ir nesikiso i vestuviu eiga, atsizvelge i visus musu pageidavimus, o  nuotraukos tikrai grazios. Mum subtiliai pakoregavo tikt tas fotkes kurios buvo skirtos albumui (juoda/balta, pakarpe kompoziciskai). Beja viso gavom virs 700 nuotrauku ir dideli albuma su 120 nuotraukyciu smile.gif

esat patenkinti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boguze @ 2009 01 13, 17:32)
gal kam teko susidurt su Donatu Zaščiurinsku? (www.dz-foto.lt) ?

Paciai neteko, bet kiek matau is jo psl, tai kokybe sakyciau prastoka. schmoll.gif

Bet, kita vertus, ir kaina nedidele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linksmuke81: 13 sausio 2009 - 18:00
QUOTE(Boguze @ 2009 01 13, 17:47)
esat patenkinti?  smile.gif

ax.gif tiesa sakant nuotraukos virsijo lukescius rolleyes.gif uz 1000lt geriau turbut ir nebutume rade, dabar jau kaina aukstesne nei praeitais metais. Bendradarbe rudeni tuokiasi tai prasniukstinejom ivairiu fotografu svetainiu internete bei skelbimus zurnaliuke santuoka. Tsakant sunku kazka padoraus rast, kainos labai jau uzkeltos uz nieka, o cia toks optimalus variantas nes nemazai kas iskaiciuota. Aisku butu galima rinktis meninenuotrauka.lt jei krizes metais kisenes butu pilnos unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(linksmuke81 @ 2009 01 13, 17:59)
Paciai neteko, bet kiek matau is jo psl, tai kokybe sakyciau prastoka.  schmoll.gif

Bet, kita vertus, ir kaina nedidele.

o ka jus vadinate kokybe? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laimuteeeg @ 2009 01 13, 19:14)
o ka jus vadinate kokybe?  unsure.gif

http://www.e-s.lt
http://www.meninenuotrauka.lt
http://bird.ph

Bet, pasikartosiu, cia visai skirtingi lygiai, ir kainos atitinkamos.
Uz pusantro tukstancio tai ner ko ir reikalaut.
Atsakyti
Sakyciau reiktu iskirti darbo pobudi kaip po kokybe ir produkto kaip materialios realizacijos kokybe...
Atsakyti
QUOTE(Boguze @ 2009 01 13, 17:32)
gal kam teko susidurt su Donatu Zaščiurinsku? (www.dz-foto.lt) ?

Asmeniskai man jo nuotraukos visai nepatiko
Atsakyti
QUOTE(Boguze @ 2009 01 13, 17:57)
na taip, bet jis sake, kad cia jaunieji norejo tu efektu smile.gif o kiek jum steko susidurt su ju? tik siaip buvo susitike ar kur nors teko fotografuotis pas ji?

buvom susitike.....

QUOTE(laimuteeeg @ 2009 01 13, 18:45)
mum taip pat teko, fotografavo musu vestuves, zmogus bendraujantis, nors praktiskai ir nesikiso i vestuviu eiga, atsizvelge i visus musu pageidavimus, o  nuotraukos tikrai grazios. Mum subtiliai pakoregavo tikt tas fotkes kurios buvo skirtos albumui (juoda/balta, pakarpe kompoziciskai). Beja viso gavom virs 700 nuotrauku ir dideli albuma su 120 nuotraukyciu smile.gif

o jums pridare tu efektu, kuriu nepraset? (remeliai, tie suliejimai, spalvos ir t.t. )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 20 sausio 2009 - 12:03
QUOTE(krikstole @ 2009 01 13, 19:37)
buvom susitike.....
buten cia kalbama www.dz-foto.lt, cia jo nuotraukas atnese? na nesisivaizduoju koks fotografas darytu efektus, jei ju visiskai neprasai.....
o jums pridare tu efektu, kuriu nepraset? (remeliai, tie suliejimai, spalvos ir t.t. )

nedare tokiu dalyku, nes ir per pokalbi issaiskino koks skonis mums patinka, koks ne, ka fotografuoti , ko nefotografuoti, bei kaip pateikti nuotraukas. Mes praseme tik kad butu bent siek tiek nespalvotu ir, kad oda paretusuotu (kur reikia). Manau niekas nedarys tokiu nuotrauku kurios jaunavedziams nepatiktu. Skonio reikalas, vienem gerai cepelinai , kitiems salotos, kiekvienas renkasi ir gauna tai ko patys nori. Sioje temoje netgi ne vienas komentaras buvo kad nepatinka meninenuotrauka.lt, o patinka koks nors nuotraukatau.lt smile.gif manau ir fotografai stengiasi prisaitaikyti prie zmoniu poreikiu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
meninenuotrauka.lt gali nepatikti tik kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos!

Galiu rekomenduoti superini vestuviu fotografa! Dirbu su juo jau daugiau nei 3 metus... Atlieku makiazus nuotakoms. Jis turi savo individualu fotografavimo stiliu bei puiku skoni, nedaro banaliu nuotrauku...
Siulau pasiziureti jo darbus svetaineje www.e-s.lt
Man tai jo foto begalo patinka... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kazlė @ 2009 01 13, 16:38)
Musu graziausia gyvenimo svente iamzino emotions.lt  Ju darbu esame labai patenkinti, ir ne tik darbu, bet ir bendravimu, demesiu, nuotaikomis 4u.gif
P.s. ten tame puslapelyje ir musu vestuviu nuotraukos yra (Jurgita ir Dainius) blush2.gif Beje, ju internetiniame puslapyje sudetos visos tik spalvotos nuotraukos (nezinau kodel), o mes gavome visokiu, kai kurios nespalvotos mums dar grazesnes ax.gif Be to fotografai patys atsirinko, kurias musu vestuviu nuotraukas deti  i internetini puslapi, bet, tiesa pasakius, man musu cd buvo dar grazesniu blush2.gif  ax.gif  4u.gif

siaip nuotraukos paliko nebloga ispudi 4u.gif nuotaka pati labai grazute ir labai fotogeniska wub.gif wub.gif ir suknyte patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Carolina049 @ 2009 01 14, 18:54)
Sveikos!

Galiu rekomenduoti superini vestuviu fotografa! Dirbu su juo jau daugiau nei 3 metus... Atlieku makiazus nuotakoms. Jis turi savo individualu fotografavimo stiliu bei puiku skoni, nedaro banaliu nuotrauku...
Siulau pasiziureti jo darbus svetaineje www.e-s.lt
Man tai jo foto begalo patinka... smile.gif

Nemanau, kad kas nors dar nezino jo darbu - jie tikrai be galo grazus wub.gif (mes patys ji "emem" biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(kazlė @ 2009 01 13, 15:38)
Musu graziausia gyvenimo svente iamzino emotions.lt  Ju darbu esame labai patenkinti, ir ne tik darbu, bet ir bendravimu, demesiu, nuotaikomis 4u.gif
P.s. ten tame puslapelyje ir musu vestuviu nuotraukos yra (Jurgita ir Dainius) blush2.gif Beje, ju internetiniame puslapyje sudetos visos tik spalvotos nuotraukos (nezinau kodel), o mes gavome visokiu, kai kurios nespalvotos mums dar grazesnes ax.gif Be to fotografai patys atsirinko, kurias musu vestuviu nuotraukas deti  i internetini puslapi, bet, tiesa pasakius, man musu cd buvo dar grazesniu blush2.gif  ax.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif patiko man jusu nuotraukos, tikrai grazios drinks_cheers.gif
man toks stilius labai patinka, kiek supratau sis psl. atsirado neseniai?! g.gif kazkaip anksciu nebuvau macius.
Na fotografai deda savo nuoziura nuotraukas i svetaine, as pirmiau svetainei savo foto pamaciau... ir buvau siek tiek suglumus jas pamacius ... bet kai gavau visas tai man buvo taip pat daug grazesniu nei tos kurios svetaineje... manau fotografai nuotrauku grozi vertina kiek kitaip nei mes biggrin.gif jie ziuri kokybe, spalvas ir pan. o mes kaip mes atrodom lotuliukas.gif na bet juk tai naturalu wub.gif bet kuriuo atveju be galo grazias foto turit ir esat labai grazi pora thumbup.gif laimes jums kuo didziausios! mirksiukas.gif
Atsakyti