del Inesos ir Lino foto as pritariu merginoms: foto fantastiskos, bet kaina as manau per didele va man kaip zmogus ir kaip fotografas labai patiko Albert Pocej
QUOTE(laimuteeeg @ 2009 01 12, 19:21)
pacios nuotraukos gal ir nieko, kokybiskos. Bet tie efektai visi galvos kaip kiausiniai ir pan. Kartais zmones isijaute, truputi persistengia Matosi, kad fotografas linkes i statytine fotografija. Geras pasirinkimas prijauciantiems tokiai fotografijai
skonio reikalas bet matosi jog "tipo" ismanai darba fotografu
QUOTE(laimuteeeg @ 2009 01 12, 18:21)
pacios nuotraukos gal ir nieko, kokybiskos. Bet tie efektai visi galvos kaip kiausiniai ir pan. Kartais zmones isijaute, truputi persistengia Matosi, kad fotografas linkes i statytine fotografija. Geras pasirinkimas prijauciantiems tokiai fotografijai
ten pigūs kičiniai efektai. o kur galvos Tau kaip kiaušiniai atrodo, čia ne efektai, čia plačiakampis objektyvas. Bet čia tik fotografai ir žmonės prie meno supras, kad nieko tame blogo nėra
QUOTE(Spurgitta @ 2009 01 13, 08:48)
ten pigūs kičiniai efektai. o kur galvos Tau kaip kiaušiniai atrodo, čia ne efektai, čia plačiakampis objektyvas. Bet čia tik fotografai ir žmonės prie meno supras, kad nieko tame blogo nėra
kazin ar ten plataus kampo objektyvo padariniai, kai medziai i astuoneta susivynioje
QUOTE(laimuteeeg @ 2009 01 13, 11:21)
kazin ar ten plataus kampo objektyvo padariniai, kai medziai i astuoneta susivynioje
na jeigu kalbam apie tas pačias foto, tai plataus
Musu graziausia gyvenimo svente iamzino emotions.lt Ju darbu esame labai patenkinti, ir ne tik darbu, bet ir bendravimu, demesiu, nuotaikomis
P.s. ten tame puslapelyje ir musu vestuviu nuotraukos yra (Jurgita ir Dainius) Beje, ju internetiniame puslapyje sudetos visos tik spalvotos nuotraukos (nezinau kodel), o mes gavome visokiu, kai kurios nespalvotos mums dar grazesnes Be to fotografai patys atsirinko, kurias musu vestuviu nuotraukas deti i internetini puslapi, bet, tiesa pasakius, man musu cd buvo dar grazesniu
P.s. ten tame puslapelyje ir musu vestuviu nuotraukos yra (Jurgita ir Dainius) Beje, ju internetiniame puslapyje sudetos visos tik spalvotos nuotraukos (nezinau kodel), o mes gavome visokiu, kai kurios nespalvotos mums dar grazesnes Be to fotografai patys atsirinko, kurias musu vestuviu nuotraukas deti i internetini puslapi, bet, tiesa pasakius, man musu cd buvo dar grazesniu
gal kam teko susidurt su Donatu Zaščiurinsku? (www.dz-foto.lt) ?
QUOTE(kazlė @ 2009 01 13, 16:38)
Musu graziausia gyvenimo svente iamzino emotions.lt Ju darbu esame labai patenkinti, ir ne tik darbu, bet ir bendravimu, demesiu, nuotaikomis
aš mačiau
Laaabai gražiai atrodai visose nuotraukose dideliausi komplimentai
QUOTE(Boguze @ 2009 01 13, 17:32)
mums teko, mano jo fotkes patiko..aisku kalbant apie tas be ivairiu efektu...nes ten jau skonio reikalas.....
QUOTE(Spurgitta @ 2009 01 13, 17:45)
Turi omeny visas matei? Aciu labai uz pagyrimus
QUOTE(krikstole @ 2009 01 13, 18:47)
mums teko, mano jo fotkes patiko..aisku kalbant apie tas be ivairiu efektu...nes ten jau skonio reikalas.....
na taip, bet jis sake, kad cia jaunieji norejo tu efektu o kiek jum steko susidurt su ju? tik siaip buvo susitike ar kur nors teko fotografuotis pas ji?
QUOTE(Boguze @ 2009 01 13, 16:32)
mum taip pat teko, fotografavo musu vestuves, zmogus bendraujantis, nors praktiskai ir nesikiso i vestuviu eiga, atsizvelge i visus musu pageidavimus, o nuotraukos tikrai grazios. Mum subtiliai pakoregavo tikt tas fotkes kurios buvo skirtos albumui (juoda/balta, pakarpe kompoziciskai). Beja viso gavom virs 700 nuotrauku ir dideli albuma su 120 nuotraukyciu