Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografas

pasirinkom klasikini, uz vidutine kaina, mum taip pasirode geriausia. g.gif
Papildyta:
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 09, 17:01)
man irgi patiko, ten jo el pasto adresas teisingas? neturetu buti gmail.com ?  g.gif ir jei nepaslaptis kokia kainyte sutaret? blush2.gif

uzsisakem klasikini, uz vidutine kaina, mum taip pasorode geriausia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 09, 20:30)
geriausia butu is kauno smile.gif

kaune yr labai sunus ir tikras savo darbo profas vladas dobrovolskis www.fotik.lt
zino savo darba thumbup.gif dirba super. labai kokybiskos nuotraukos thumbup.gif . jis taip pat ir filmuoja super vestuviu video thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sonyyte @ 2009 01 10, 22:44)
kaune yr labai sunus ir tikras savo darbo profas vladas dobrovolskis www.fotik.lt                                         
zino savo darba thumbup.gif dirba super. labai kokybiskos nuotraukos thumbup.gif . jis taip pat ir filmuoja  super vestuviu video thumbup.gif

O mus Kaune fotkino R. Steponavicius www.fotor.lt , likome labai labai patenkinti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful_Disaster @ 2009 01 11, 00:04)
O mus Kaune fotkino R. Steponavicius www.fotor.lt , likome labai labai patenkinti thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Teko matyti R.Steponaviciaus darbus,tikrai faini.
Atsakyti
QUOTE(Beautiful_Disaster @ 2009 01 11, 01:04)
O mus Kaune fotkino R. Steponavicius www.fotor.lt , likome labai labai patenkinti thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

man kazkodel ispudzio nepaliko, na pamacius nuotraukas neistariau "vau" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sonyyte @ 2009 01 10, 22:44)
zino savo darba thumbup.gif dirba super. labai kokybiskos nuotraukos thumbup.gif . jis taip pat ir filmuoja  super vestuviu video thumbup.gif

Prajuokino biggrin.gif tai kad su filmavimo kamera cia fotkina,ar su muiline visiska.Cia visiskas savo darbo nezinojimas ir negerbimas ... Ar cia savireklama buvo? www.fotor.lt visai patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyra10: 11 sausio 2009 - 12:38
QUOTE(lyra10 @ 2009 01 11, 14:33)
Prajuokino  biggrin.gif  tai kad  su filmavimo kamera cia fotkina,ar su muiline visiska.Cia visiskas savo darbo nezinojimas ir negerbimas ...  Ar cia savireklama buvo?  www.fotor.lt  visai patiko

nemaciau niekad muilines jo rankose blink.gif .as ji tikrai pazistu ir cia visai ne reklama smile.gif .jei ziurejei tik svetaineje, tai senos nuotraukos jau ten cool.gif . ir jei butum buvus atidi, tai ten yra perziureti nuorodos cia ir cia cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(laimuteeeg @ 2009 01 09, 18:19)
man kazkaip nelabai, nera vieningo stiliaus tarp nuotrauku, matosi, kad dar pradedantis fotografas ir metosi nuo vieno stiliaus prie kito, bei nuotrauku subjektas nera pakankamai gerai akcentuotas (fonas lipa i akis). Cia mano pastebejimas. Nors kita vertus jo svetaineje pateiktos nuotraukos tik is dvieju vestuviu. Bet kuriuo atveju, per daug pozuojamos fotografijos. Nors cia velgi, skonio ir jusu poreikiu reikalas drinks_cheers.gif

va va, aš irgi tą patį pagalvojau, pamačius fotkes. Silpnas, netgi labai silpnas. Aš tokio nesirinkčiau. schmoll.gif
Atsakyti
mes pasiemem anatoliju samoleinko www.fotolangas.lt man jo foto labai patko ir dziaugiuosi kad jis musu vestuves fotografuos
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2009 01 12, 12:39)
mes pasiemem anatoliju samoleinko www.fotolangas.lt man jo foto labai patko ir dziaugiuosi kad jis musu vestuves fotografuos

Ten kur nėra kičo, visai nieko fotkės.
Jei ne paslaptis už kiek susitarėt ir kiek laiko fotkins?
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2009 01 12, 13:53)
Ten kur nėra kičo, visai nieko fotkės.
Jei ne paslaptis už kiek susitarėt ir kiek laiko fotkins?

pas ji yra keli variantai is kuriu gali rinktis smile.gif mes mokama 2300lt fotkins nuo ryto iki vidurnakcio dviliktos valandos. aisq vialaik galima pasideret su juo
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2009 01 12, 11:39)

pacios nuotraukos gal ir nieko, kokybiskos. Bet tie efektai visi schmoll.gif galvos kaip kiausiniai ir pan. Kartais zmones isijaute, truputi persistengia smile.gif Matosi, kad fotografas linkes i statytine fotografija. Geras pasirinkimas prijauciantiems tokiai fotografijai smile.gif
Atsakyti