QUOTE(-Zoom- @ 2009 01 09, 13:14)
Įdomią mintį šiandien perskaičiau vienam žymiam vakariečių forume - pigaus fotografo dažniausiai ieško ne tie, kas negali daugiau mokėt, o tie, kas nepakankamai vertina nuotraukas. Ir bent jau vakariečiai yra pastebėję, kad tokie biudžetiniai klientai yra gerokai priekabesni.
Kadangi mano fotografų sąrašas jau nebeveikia, tai jei nesupyksit - paminėsiu keletą senokai čia minėtų, bet tikrai vertų dėmesio fotografų:
www.vgfoto.lt
www.pocej.com
www.menine-foto.com
www.fotografas.info
www.sviesorastis.lt
www.herkusfoto.lt
www.rstilius.net
www.sargevicius.com
www.photostory.lt
www.daiva-foto.com
www.elenafoto.lt
Čia kiek greit prisiminiau - gal ką ir praleidau
o kartais zoom buvo ne tas pats kas sviesorastis.lt ? Tik dar norejau pastebeti, kad pigu tai nebutinai reiskia - nekokybiska.
Papildyta:
QUOTE(avilet @ 2009 01 09, 14:42)
Uzsisakem fotografa Mindauga is Kauno, nors mes vilnieciai, jis vazineja visur kur reikia kaip sake. Labai patiko jo nuotraukytes
. O ir kainu per daug neuzsipleses
ir siaip pabendravus pasirode malonus zmogus
. siulau paziuret puslapiuka www.fotovizija.lt, manau vertas demesio fotografas.
man kazkaip nelabai, nera vieningo stiliaus tarp nuotrauku, matosi, kad dar pradedantis fotografas ir metosi nuo vieno stiliaus prie kito, bei nuotrauku subjektas nera pakankamai gerai akcentuotas (fonas lipa i akis). Cia mano pastebejimas. Nors kita vertus jo svetaineje pateiktos nuotraukos tik is dvieju vestuviu. Bet kuriuo atveju, per daug pozuojamos fotografijos. Nors cia velgi, skonio ir jusu poreikiu reikalas