Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografas

QUOTE(mermelade @ 2009 01 06, 14:00)
As irgi tik uz naturalia fotografija, reportazini stiliu ir nevaidintas emocijas, esu begalo patenkinta savo fotografais.
be to, kaina yra salyginis dalykas. kai fotografas nurodo kaina, reikia ziureti kas ieina i jo paslaugu paketa, nes galbut pasirenkant norimus papildomus dalykus kaina isaugs kelis kartus, nei buvo "reklamuota".
Bet merginos, kaip grazu vestuvines foto paveikslas ant drobes  wub.gif  ypac abstrakcijos, nerealus interjero dekoro elementas  thumbup.gif

Butent. Vieni fotografai nurodydami kaina itraukia tik pati fotografavima, o kiti beveik viska, kas galetu ieit i ju paslaugas. Del drobes sutinku, atrodo lyg nuotrauka butu piesta. Tik kainos turbut jau labai aukstos? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mermelade @ 2009 01 06, 15:00)
Bet merginos, kaip grazu vestuvines foto paveikslas ant drobes  wub.gif  ypac abstrakcijos, nerealus interjero dekoro elementas  thumbup.gif

Svarstom apie tai, gal gali rekomenduoti kur gerai ir kokybiskai daro
Atsakyti
QUOTE(laimuteeeg @ 2009 01 06, 18:39)
Butent. Vieni fotografai nurodydami kaina itraukia tik pati fotografavima, o kiti beveik viska, kas galetu ieit i ju paslaugas. Del drobes sutinku, atrodo lyg nuotrauka butu piesta. Tik kainos turbut jau labai aukstos?  blink.gif

galimi ivairus formatai, kainos visur skirtingos labai, nes visi kitoki antkaini uzsideda, as dariau 40x60cm - 120lt

QUOTE(alio-nka @ 2009 01 07, 02:07)
Svarstom apie tai, gal gali rekomenduoti kur gerai ir kokybiskai daro

SL studija siulo tokia paslauga, beje, i ju vestuviu fotografavimo paslaugu paketa ieina paveikslas ant drobes
Atsakyti
sweikutes, gal kuri zinote fotografe eligija kustinskiene? is www.elima.lt wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrytukas21: 08 sausio 2009 - 16:32
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 08, 16:31)
sweikutes, gal kuri zinote fotografe eligija kustinskiene? is www.elima.lt  wink.gif

Kokybiškos nuotraukos už patrauklią kainą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2009 01 08, 20:57)
Kokybiškos nuotraukos už patrauklią kainą  mirksiukas.gif

mama mia doh.gif
as ne fotografe, todel nekomentuosiu. Paklauskit fotografu nuomones apie "kokybe" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2009 01 09, 09:53)
mama mia  doh.gif
as ne fotografe, todel nekomentuosiu. Paklauskit fotografu nuomones apie "kokybe"  ax.gif

aš kalbu apie kainos ir kokybės santykį ax.gif
Atsakyti
Tai... kad.... kokia ta kaina bebūtų... tas santykis vis tiek kainos naudai šiuo atveju g.gif
Atsakyti
Aš ten kainų nemačiau, gal nemoku ieškot ax.gif
Bet man asmeniškai net kaina nelabai svarbi. Vestuvinėse foto reportažų nematau, šypsenos dirbtinės, kadravimas nekoks, kompozicijos irgi.
Neprofesionalia akim matau, kad žmogus apie fotografiją nedaug nusimano. Čia plačiau fotografai galėtų komentuot. Tai apie kokybę čia nėr ko kalbėt.
Na ir skonis...Man ten kai kurie aktai, tai ameno.... doh.gif
Atsakyti
tai pasiulykit gerus fotografus , kur kokybiskos nuotraukos ? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2009 01 09, 13:58)
Aš ten kainų nemačiau, gal nemoku ieškot  ax.gif
Bet man asmeniškai net kaina nelabai svarbi. Vestuvinėse foto reportažų nematau, šypsenos dirbtinės, kadravimas nekoks, kompozicijos irgi.
Neprofesionalia akim matau, kad žmogus apie fotografiją nedaug nusimano. Čia plačiau fotografai galėtų komentuot. Tai apie kokybę čia nėr ko kalbėt.
Na ir skonis...Man ten kai kurie aktai, tai ameno.... doh.gif

Pritariu spurgittai.. vos pradejus ziureti nuotraukas, nekilo upo versti toliau sekancius puslapius. asmeniskai nenoreciau gauti tokias nuotraukas, nesvarbu ar kaina mazesne ar didesne
Papildyta:
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 09, 14:26)
tai pasiulykit gerus fotografus , kur kokybiskos nuotraukos ? wink.gif

Kiek esu ziurejusi tinklapiu, man patiko sie:

www.foto-jurate.lt
www.loretafoto.lt
www.meninenuotrauka.lt
Atsakyti
aciu labiausiai patiko sitie www.meninenuotrauka.lt rolleyes.gif smile.gif na bet kaina 2009 sezonui tai .... ohmy.gif sad.gif
Atsakyti