Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografas

QUOTE(-Anna- @ 2009 01 05, 13:17)
kaip nemegstu va tokiu panasiu dalykeliu  schmoll.gif
http://nuotraukatau....SVETAINE/F7.jpg

nieko gero nuotraukatau.lt sirdutes, zvaigdzutes..cia kaip 90 metu stiliukas. Siulyciau rinktis fotografa kuris atiduoda ir originalus prie apdirbtu nuotrauku. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vidmantec @ 2009 01 05, 13:35)
http://www.nuotraukatau.lt/
tik nežinau ar bus aktyvi.

O Dieve mano doh.gif doh.gif doh.gif

Sitas net geresnis negu kadaise Superstilius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snieguolecesn @ 2009 01 05, 21:49)
O man tai labai patiko stilius, matosi, kad žmogus moka ne tik mygtuką nuspausti, bet ir daugiau.

tai dar karta patvirtina kad ir skoniai, ir poreikiai skirias, ir reikia rinktis ne pagal 'madas', o pagal asmeninius poreikius ir galimybes... 4u.gif

as tiesa pasakius kiek kitaip isivaizdavau ka galetu reiksti "žmogus moka ne tik mygtuką nuspausti, bet ir daugiau".. lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snieguolecesn @ 2009 01 05, 20:49)

Tap kitko 90 metų stiliukas labai madoj, juk sugrįžo viso nespalvotos ir sepia nuotraukos.  drinks_cheers.gif
O jus kaip supratau fotografavo ir negavot originalų???????

nespalvotos nuotraukos klasika, joms sugryzti nei nereikia smile.gif
norejau paklaust, ka reiskia "originalai'?
Atsakyti
maciau, kad zilinskas taip pat fotografuoja vestuves. gal kas zino kokia kaina?
Atsakyti
Google davė bent keturis fotografus Žilinskus jau pirmam rezultatų puslapyje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Zoom-: 05 sausio 2009 - 23:18
as apie gedimina zilinska http://www.zilinskas.net/ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglexxx @ 2009 01 05, 23:44)
maciau, kad zilinskas taip pat fotografuoja vestuves. gal kas zino kokia kaina?

Jei kalbate apie zinoma mados fotografa Gedimina Zilinska, tai bent pries kelis menesius jis minejo ~3500-4000 lt kaina. Tai be abejo, auksciausios prabos profesionalas, bet vestuviniai darbai gan stipriai skiriasi nuo to, ka matome zurnalu puslapiuose - fotografuoja grynai reportaziniu stiliumi kelias valandas - t.y. ceremonija max iki banketo. Foto atiduoda DVD diske neredaguotas, ir kazkiek koreguotu atspaustu 4u.gif
Atsakyti
reportazinis stilius man patinka, bet kaina nera maza g.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2009 01 05, 22:40)
nespalvotos nuotraukos klasika, joms sugryzti nei nereikia smile.gif
norejau paklaust, ka reiskia "originalai'?

mes gavome ir originalus (netaisytos foto) ir atskirai subtiliai retusuotas bei paruostas perziurejimui (sumazintas) nuotraukas be jokiu specialiu vaizdo efektu ir griozdisku remu klijavimo. Juoda/balta, siek tiek spalvu korekcijos. Bet cia kur prasideda ivairus kosminiai doh.gif montazai, nuotakos klijavimas ant kazkokiu tai objektu ir atvirksciai, tai nezinau mergaites, gal cia ir skonio reikalas g.gif

dar beja, pati fotografo svetaine, jos stilius, isdestymas manau irgi daug ka pasako. cia temai griztant prie ka tik pamineto ir tikriausiai legendinio superstilius.aiva.lt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(snieguolecesn @ 2009 01 05, 20:49)
O man tai labai patiko stilius, matosi, kad žmogus moka ne tik mygtuką nuspausti, bet ir daugiau.
Papildyta:
Tap kitko 90 metų stiliukas labai madoj, juk sugrįžo viso nespalvotos ir sepia nuotraukos.  drinks_cheers.gif
O jus kaip supratau fotografavo ir negavot originalų???????

Nemaisykim skirtingu dalyku nespalvota ir sepija yra klasika. O 90m stiliu as turejau omeny kaip paisyma ant nuotraukos, jaunuju karpyma, ir klijavima prie ivairiu vaizdu.Tais laikais apie kompiuterini apdirbima dar turbut nelabai kas ir svajojo, bet rezultatas sitoj svetainei primena tuos laikus. Zinoma, del skonio nesigincijama drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jeigu leisite įsiterpti....
Neveltui rusai sako "na vkus i cvet druzej net " mirksiukas.gif Kiek merginų, tiek ir nuomonių ir skonių. Man pvz. nepatinka visokie balandėliai, bangos ir dirbtinės šypsenos, bet kažkam gi patinka. Todėl ir visokių fotografų yra ir visokių reikia ax.gif
Svarbiausia teisingai pasirinkti tarp tokios galybės pavyzdžių ir kainų cool.gif
Rekomenduoju va. Kiek žinau, vestuvinėm foto visos nuotakos buvo be galo patenkintos. O čia ir jos dar ne visos mirksiukas.gif
Sėkmės renkantis būsimoms nuotakoms thumbup.gif
Atsakyti
As irgi tik uz naturalia fotografija, reportazini stiliu ir nevaidintas emocijas, esu begalo patenkinta savo fotografais.
be to, kaina yra salyginis dalykas. kai fotografas nurodo kaina, reikia ziureti kas ieina i jo paslaugu paketa, nes galbut pasirenkant norimus papildomus dalykus kaina isaugs kelis kartus, nei buvo "reklamuota".
Bet merginos, kaip grazu vestuvines foto paveikslas ant drobes wub.gif ypac abstrakcijos, nerealus interjero dekoro elementas thumbup.gif
Atsakyti