klausykit,paneles,kaip jus mezgat saliu krastus?..........as kaip tik numezgu koki sali,apneriu vaseliu jo sonus ir jis man kazkaip istysta,........apacios plociai nunerus nebuna vienodi,.....na,jus gal kai uzdedat akis pirma eilia kazkaip mezgat,kad neistystu?.........
Aš žinau du variantus: tiek paskutinę, tiek pirmą akis išmegzti blogai arba paskutinę nukelti, o pirmą išmegzti blogai.
Sveikos, darbstuoles Labai reikia pagalbos nusimezgiau toki daikta (1 foto) ir siek tiek uzstrigau su apmezgimu. Labai noreciau tokiu kvarbatkiuku kaip antroj foto (gal savinininke nesupyks kad idejau nuotraukele ). gal galite patarti kaip tokiu padaryti kad pasiraitytu? arba gal turit kitokiu pasiulymu kaip graziai sonus apmegzti ar apnerti labai aciu
QUOTE(vaivusikas @ 2009 04 13, 23:28)
sveikutes
seku jūsų grožius ir neatsispyriau pati norui panarplioti, tik susiduriau su problemele-gal kas pagelbetu?
šalio pradžia gavos banguota dėl rašto, o kaip reiktu pabaigt,kad irgi būtų banguotas?gaunas tik tiesi linija..
seku jūsų grožius ir neatsispyriau pati norui panarplioti, tik susiduriau su problemele-gal kas pagelbetu?
šalio pradžia gavos banguota dėl rašto, o kaip reiktu pabaigt,kad irgi būtų banguotas?gaunas tik tiesi linija..
Jeigu nori kad abu krastai butu vienodi,tai mezgasi is dveju vienodu daliu,veliau reikia susiuti.
QUOTE(Rendi @ 2009 04 16, 20:35)
Sveikos, darbstuoles Labai reikia pagalbos nusimezgiau toki daikta (1 foto) ir siek tiek uzstrigau su apmezgimu. Labai noreciau tokiu kvarbatkiuku kaip antroj foto (gal savinininke nesupyks kad idejau nuotraukele ). gal galite patarti kaip tokiu padaryti kad pasiraitytu? arba gal turit kitokiu pasiulymu kaip graziai sonus apmegzti ar apnerti labai aciu
Reikia surinkti krašto akis ir vienoje arba keliose eilėse po kažkiek pridėti, pvz., kas trečią ar ketvirtą akį.
Arba galima tokį pat kraštą numegzti atskirai ir prisiūti. Reikia pasiskaičiuoti, kiek akių uždėti, išmegzti 2-4 eiles, o tada pridėti.
Geriausia pabandyti pradžiai nusimegzt pavyzduką iš kokių 20 akių ir žiūrėt, kiek reikia pridėti, kad gražiai garbanotųsi.
Aš asmeniškai šalių kraštams dažniausiai nieko nedarau (nebent nešiotoja pageidauja kitaip). Jie vis tiek mezgami kiauraraščiu ir niekada nesiraito.
Galima dar nunerti kokį kraštelį arba numegzti, nors man visai gražus tas pasigarbanojimas, kaip originale.
QUOTE(vaivusikas @ 2009 04 13, 22:28)
sveikutes
truputi laisviau uzbaik. o poto velio zingsniuku apnerk, kuo tankiasni zyngsniuka darysi, tuo labiau apsgarbanos... bent jau mano salyje taip gavosi:
mano salis
Sveikutes,
kazkada buvau ikelusi va toki sali is plonu siuliuku
tai va, tuo paciu rastu buvau mezgusi is storesniu siuliuku, ti kad foto dabar pavyko padaryti, o vaizdas va toks
tai va, tuo paciu rastu buvau mezgusi is storesniu siuliuku, ti kad foto dabar pavyko padaryti, o vaizdas va toks
QUOTE(Jūros akmenėlis @ 2009 04 17, 10:33)
Sveikutes,
labai gražu
QUOTE(Rzivilele @ 2009 04 17, 13:31)
labai gražu
aciu darbo prie ju nemazai, nes mezgasi rastas is abieju pusiu, bet rzultatas to darbo vertas
QUOTE(laurema @ 2009 04 17, 13:39)
gaila, as tokiu groziu nemaku:(
o tu tik pabandyk
manau tik noro reikia ir viską galima išmokt (savo kailiu išbandžiau)
QUOTE(Rzivilele @ 2009 04 17, 13:41)
o tu tik pabandyk
sutinku visu 100% viskas ismokstama, tik noro reikia