Na stai, pagaliau radau viena padoresniu instrukciju, kaip megzti tuos "garbanius" salikus. Kadangi pati niekaip neprisiruosiu prisesti fotkinti viso darbo proceso, o buvau pasizadejusi ne vienai tai padaryti , tai pamaniau, kad greiciau ir suprantamiau bus ikelti profesionalias instrukcijas . Tiesa, as pirma eile pradedu siek tiek kitaip, be to, galima pirma eile isnerti su vaseliu (taip gal netgi paprasciau, nors niekad nebandziau). Skirtingai nei parodyta paveiksleliuose, as pradedu ismegzti akis ant dvigubai sulenkto siulo, t.y. atmatuoju, kokio plocio noreciau saliko, sulenkiu dviguba siula, duriu virbala per abu siulus ir ismezgu geraja aki, virbala duriant i mezgamo siulo virsutine dali (na itariu, nelabai cia kas aisku ).
Tikiuosi, norincioms pavyks ismokti vadovaujantios siais paveiksleliais
Papildyta:
Pirmojo (1) pav virsuje pavaizduota geroji siulo puse, o apacioje - blogoji (atskirti nesunku).
(2) pav, parodyta, kaip uzmetamos akys ant virbalo, taciau kaip jau minejau, as tai darau beveik taip pat, tik per dvigubai sulenkta norimo plocio siula iskart ismezgant pirma eile akiu. Ismezgus viena aki (visa laika mezgama gerosiomis akimis, pirmoji nukeliama nemegzta), virbalas duriamas i siula, palikus mazdaug 2.5-3 cm tarpa (zr. 3 pav.). As mezgu 5 nr. virbalais, taciau galima megzti ir 4-4.5.
Papildyta:
O cia dar vienas man patikusio salio modelis (toks super spalvingas ir nuotaikingas)
Kiek cia pas jus visokiu grozybiu radau ,darbstuoles jus mergaites .Labai prasau jusu pagalbos,matot gavau dovanu labai nebloga salikeli ir jis man labai patinka bet nelabai suprantu kaip megsti,o taip noreciau skirtingos spalvos nusimegsti .Gal kas man pagelbes,labai prasau .
Papildyta:
Bet dar viena beda negaliu niekaip ikelti savo mezginio jums parodyti .Turbut kazka ne tai darau,gal kas ir del to galetu man pagelbeti ?
Papildyta:
Bet dar viena beda negaliu niekaip ikelti savo mezginio jums parodyti .Turbut kazka ne tai darau,gal kas ir del to galetu man pagelbeti ?
QUOTE(simoselis @ 2009 04 03, 21:55)
Super Bandysiu Tik nelb supratau tos pirmos schemos
Labai grazi O cia tas grozis nertas?
Labai grazi O cia tas grozis nertas?
aciu uz komplimentus taip, sitas grozis nertas labai greit neriasi sunkiausia turbut pirma eilute kol istoji i vezes, o paskui gali nert neziurint neriau pribegdama, dar vis siulu trukau, pirmas darbas toks didelis tai nezinojau kiek reikia, o tos spalvos taip ir gavosi kad taikem, nes pirmuju siulu ner, gal uz 3 men parves,antrieji is kito miesto pirkti, negi vien del ju vaziuosi, treti taip jau gavosi kad teko kazka panasaus pritaikyt visu sudetis tai 50% vilna 50% akrilanas,bet pats siulas tai labai skirias smagiausiai neres pirmieji
QUOTE(daivuze @ 2009 04 05, 01:32)
Kiek cia pas jus visokiu grozybiu radau ,darbstuoles jus mergaites .Labai prasau jusu pagalbos,matot gavau dovanu labai nebloga salikeli ir jis man labai patinka bet nelabai suprantu kaip megsti,o taip noreciau skirtingos spalvos nusimegsti .Gal kas man pagelbes,labai prasau .
Papildyta:
Papildyta:
Kaip įkelti paveikslėlius paieškok d.u.k.
Na nezinau kazka lyg ir atkapsciau su tu nuotrauku kelimu... bandau ziuresiu kaip man cia pasiseks
Papildyta:
Tai va merginos as labai noriu va toki salika nusimegsti,na man jis toks grazus gal kas supranta si rasta ,labai prasau pagalbos .
Hosted on Fotki
Papildyta:
Pavyko ,dabar su nekantrumu laukiu jusu atsiliepimu .
Papildyta:
Tai va merginos as labai noriu va toki salika nusimegsti,na man jis toks grazus gal kas supranta si rasta ,labai prasau pagalbos .
Hosted on Fotki
Papildyta:
QUOTE(daivuze @ 2009 04 06, 01:07)
Na nezinau kazka lyg ir atkapsciau su tu nuotrauku kelimu... bandau ziuresiu kaip man cia pasiseks
Papildyta:
Hosted on Fotki
Papildyta:
Papildyta:
Hosted on Fotki
Papildyta:
O man tai nieko nerodo
QUOTE(daivuze @ 2009 04 06, 01:07)
Papildyta:
Hosted on Fotki
Papildyta:
Papildyta:
Hosted on Fotki
Papildyta:
Man irgi nerodo
kaip suprasti ,nieko nerodo, ?ar jus paveikslelio nematot,ar mezginys nufotkintas nekokybiskai ?
ir man nerodo,pacios foto nerodo,kazkas netaip yra
Matai kaip ydomiai as tai matau ikelta nuotrauka ,kaip atsidarau forumo puslapi
Papildyta:
Gal dabar matot
Hosted on Fotki
Papildyta:
Gal dabar matot
Hosted on Fotki
dabar rodo grazu
Zinokit tikrai labai grazus is plonu siulu,man labai patinka kaip skraiste ant peciu.Gal kas nors is jusu yra ka nors panasaus mezge?Ar bent jau is paveikslelio suprantat rasto mezgima,buciau labai dekinga.Bandziau daug varijantu pati bet kazko ne taip gaunas ir viskas ...