čia maniškis
O čia mano mažas darbelis
QUOTE(Moksliukė @ 2009 03 19, 12:13)
Koks šaunus
Papildyta:
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Mama/My%20Documents/My%20Pictures/mezgimas/47083278.jpg Gal žinote, kaip tokį nusimegzti
Papildyta:
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Mama/My%20Documents/My%20Pictures/mezgimas/47083278.jpg Gal žinote, kaip tokį nusimegzti
Bandyk įkelti per http://www.radikal.ru/ arba http://keep4u.ru/, jei nemoki mano paraše yra nuoroda, kur paaiškintas įkėlimas. Sėkmės
mano melynas pukuotukas
QUOTE(Jūros akmenėlis @ 2009 03 19, 16:31)
labai graziai atrodo ,gal galima butu resteli
QUOTE(Viliuteee @ 2009 03 19, 22:07)
Nuostabus pavasarinis šalis
o kiek darbo čia įdėta....
Tikra šaunuolė
QUOTE(kristen @ 2009 03 19, 22:56)
Sveikos, labai grazus jusu darbeliai . Gal galit kas paaiskint, kaip mezgat "museliu" rasta... niekaip nesuprantu pagal schema
aš sumezgu 5 akis ir išmezgu iš jų vėl penkias, tada penkios geros, ir vėl penkias sumezgi ir išmezgi 5 ir t.t. Tada po 6 eilučių kartoju raštą, tik jau sumezgu tas, kurios buvo dar nesumegztos, kad gautųsi muselės visur. nežinau, ar aiškiai parašiau
jei saziningai, tai nelabai . jei galima, tai gal galima po zingsniuka . uzmetam akis ir pirma eile ismezgame gerosiomis. o kaip antroje eileje? kada tas akis sumegzti ir kur ju uzsideti (cia is vienos akies reikia 5 padaryt - jei gerai supratau, tai reikia viena ismegzti, uzsideti, vel is tos pacios akies viena ismegzti, vel uzsideti ir vel ismegzti). o kaip megzti is blogosios puses - gerosiomis akimis? ir kiek mazdaug akiu reikia uzsimesti saliui?
esu biski ziopla
esu biski ziopla
QUOTE(kristen @ 2009 03 20, 10:42)
jei saziningai, tai nelabai . jei galima, tai gal galima po zingsniuka . uzmetam akis ir pirma eile ismezgame gerosiomis. o kaip antroje eileje? kada tas akis sumegzti ir kur ju uzsideti (cia is vienos akies reikia 5 padaryt - jei gerai supratau, tai reikia viena ismegzti, uzsideti, vel is tos pacios akies viena ismegzti, vel uzsideti ir vel ismegzti). o kaip megzti is blogosios puses - gerosiomis akimis? ir kiek mazdaug akiu reikia uzsimesti saliui?
esu biski ziopla
esu biski ziopla
Kai išmezgi vieną eilę gerosiomis ir grįži atgal, gad megstumei gerojoj pusėj. Tada iš karto sumezgi penkias akis (kabini virbalą iš karto per penkias akis) ir iš karto išmezgi tiek pat akių (penkias sukabini ir penkias iš karto išmezgi. Aš išmegzdama mezgu vieną gerą kitą blogą vėl gerą vėl blogą ir vėl gerą. Iš pradžių virbalai ne labai klausė, nes tai iš vienos pusės siūlą kabinti, tai iš kitos, bet op kelių eilių priprasi...
Sėkmės