Sveikos paneles esu naujoke pas Jus...........Noreciau pasiklausti Jusu,sakykit,kazin kokie siulai naudoti mezgant sia skraiste? Is Jusu pasisakymu supratau,kad tai museliu rastas,a vat kokie siulai naudoti................ Is paveikslelio aisku,kad naudoti dveji siulai
......................idomu kokie...............
Aš į tokį šalį jau seniai žiūriu ir niekaip nesumąstau, kaip jį megzt. kaip aš suprantu, ten yra viena eilė muselių, kita eilė blizgiu siūlu. Bet tai juk siūlas lieka kitam gale? Gal reik abiejuose šonuose turėt po kamuoliuką ir tokio, tokio siūlo? Kažin, ar aš čia aiškiai?
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 03 10, 19:35)
mochera plonute ir kazkokie blizgus as tokius irgi gaminu pasziurek parasiuke, kei kuris idomus bus papasakosiu is kokiu siulu dariau
Oi aciu aciu...... noriu toki nusimegzti,man jis labai grazus,.......o sakyk,tai tie ryskesni balti siuliukai irgi tie patys,kaip ir viduriukai tu gelyciu,nes man atrodo,kad ten imegztas ne tik blizgus siuliukas,bet dar kazkoks................? (nezinau ar aiskiai paklausiau..............
QUOTE(lauralauralaura @ 2009 03 10, 20:35)
Oi aciu aciu...... noriu toki nusimegzti,man jis labai grazus,.......o sakyk,tai tie ryskesni balti siuliukai irgi tie patys,kaip ir viduriukai tu gelyciu,nes man atrodo,kad ten imegztas ne tik blizgus siuliukas,bet dar kazkoks................? (nezinau ar aiskiai paklausiau..............
antras siulas imezgamas kas 3 eile. tik geliyciu krastuose
va cia gal vaizdas aiskesnis
pirmoji nuotrauka abu siuliukai sampaniniai
o antroji vienas smelinis - kitas margutis cai manau aiskiausiai matosi
Aš irgi šio rašto gerbėja, jau gal kokį 7 tokiu raštuku narplioju.
stai siandien baigtas mocherinis salis is tu paciu musyciu tik siulas cia storesnis
o mochera reikia rinktis pagal salio paskirti - jei reikia kasdienai tai geriau ne pacai ploniausia, o pvz tokia kokia sitam saliui naudota jei reikia iseigai ir bus nesiojama retai tai geriau plona - bus puosnesne, bet ji greiciau susidevi...
aciu LauraLauraLaura uz tokius grazius zodzius apie mano darbelius
o mochera reikia rinktis pagal salio paskirti - jei reikia kasdienai tai geriau ne pacai ploniausia, o pvz tokia kokia sitam saliui naudota jei reikia iseigai ir bus nesiojama retai tai geriau plona - bus puosnesne, bet ji greiciau susidevi...
aciu LauraLauraLaura uz tokius grazius zodzius apie mano darbelius
labai persiprasau mamytes, kad dedu jos nuotrauka neatsiklausus leidimi, bet gal kas nors turite sio rasto schema
http://public.fotki....icture651a.html
QUOTE(lauralauralaura @ 2009 03 11, 15:55)
O kazin kokio storio virbalais reikia megzti? O machera kazin kokia geriausiai tiktu?..........
Aš kaip tik bandau šitą raštelį. Tai bus mano pirmas mezginys. Kol kas sekasi neblogai Virbalai 12 numerio, moherą pirkau storesnę. Tik megzti daug sunkiau, nei iš pradžių tikėjausi, nes virbalai 36 cm, o pats šalis 50 cm, tad reikia labai ant virbalų jį suspausti. Na bet tikiuosi kad pavyks
QUOTE(pikkolo @ 2009 03 12, 09:37)
Aš kaip tik bandau šitą raštelį. Tai bus mano pirmas mezginys. Kol kas sekasi neblogai Virbalai 12 numerio, moherą pirkau storesnę. Tik megzti daug sunkiau, nei iš pradžių tikėjausi, nes virbalai 36 cm, o pats šalis 50 cm, tad reikia labai ant virbalų jį suspausti. Na bet tikiuosi kad pavyks
merginos, virbalus galite imti betkokius net ir 2-3 nr as butent su 3 nr mezgu. tieisog akis istempkite dirbtinai ilgesnes ir viskas - tikrai su plonesniais greiciau mezgasi
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 03 12, 08:52)
merginos, virbalus galite imti betkokius net ir 2-3 nr as butent su 3 nr mezgu. tieisog akis istempkite dirbtinai ilgesnes ir viskas - tikrai su plonesniais greiciau mezgasi
Kadangi man niekada nesisekdavo vienodai numegzti, dažniausiai per daug sutraukdavau ir tai ne vienodai, vienur daugiau, kitur mažiau. Tad tokiu atveju geriau stori virbalai, bent jau nereikia žiūrėti ar vienodai ištempta. Gal kai bus daugiau patirties tada ir su 3 numeriu virbalais viskas pavyks.
Aciu aciu visoms visoms uz patarimus..........nesu dar tokia patyrusi sioje srityje,taigi reikes turbut paimti storesnius virbalus..........o kazin kokia geriausia machera?Noreciau tokios,kuri minimaliai pukuoja rubus,nes esu mezgusi is mecheros ilgu paluku-tai kosmaras kazkoks.............
žiūriu,ne aš viena susidomėjau šiuo raštelio grožiu...............ačiū nuoširdžiausiai visoms už pagalbą kaip ir loretaloreta nesu dar sioje srityje profesionalė,taigi ir man turbūt geriau paimti storesnius virbaliukus........
Papildyta:
kazka panasaus radau........gal to raštelio ieškai.......
Papildyta:
sory,kazkaip per didele nuotraukyte idejau..........istampiau visa foruma........kita kart geriau nuoroda idesiu............
Papildyta:
QUOTE(mamkaa @ 2009 03 12, 09:02)
labai persiprasau mamytes, kad dedu jos nuotrauka neatsiklausus leidimi, bet gal kas nors turite sio rasto schema
kazka panasaus radau........gal to raštelio ieškai.......
Papildyta:
sory,kazkaip per didele nuotraukyte idejau..........istampiau visa foruma........kita kart geriau nuoroda idesiu............