Įkraunama...
Įkraunama...

šaliai,skraistės ir skaros

QUOTE(nekava @ 2009 01 07, 16:03)
Patarkit is kokiu siulu man nerti sali  doh.gif  mohera mane labai duria negaliu nesioti, mazu zinot kokius gerus dar siuliukus kas  g.gif

O tu tokią "vaikišką" moherą bandei (kid mohair)? Ją įvairių firmų reikia pabandyt (patartina skirtingose parduotuvese), būna visai visai neduriančios. Aišku, ji ir brangi, lyginant su įprastine. Bet verta smile.gif
Pvz., "Casa Lanoj" pardavinėjama duria, o va "gerose akyse" ir neduriančios radau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amanita: 07 sausio 2009 - 22:03
Mano salis
user posted image user posted image user posted image blush2.gif
Siulai Kid Mohair 78%mohair ir 22%nailonas,sumegzta 4 matkiukai po 25g(225m)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimusia: 09 sausio 2009 - 12:15
Sveikos, merginos, gal žinote kartais, kaip toks grožis mezgamas?.. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2009 01 10, 19:26)
Ačiū, bandysiu ieškot  smile.gif

kad nereiktu kuistis, prasom mueles 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif 4u.gif Stai schema :
user posted image user posted image user posted image
Krasto schemoj yra klaida cool.gif 9,11,13,15 eilese priespaskutines 2 akys sumezgamos kartu smile.gif
Atsakyti
Labukas.Gal kas turite aprasyma sios skraistes? 4u.gif
user posted image
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(saulemeile @ 2009 01 11, 00:21)
Labukas.Gal kas turite aprasyma sios skraistes? 4u.gif

as mezgiau tokia skraiste smile.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Laba rytą,jau kartelį klausiau bet niekas neatsakė, tai dar kartą klausiu ax.gif gal man galėtu kas nors paaiškint kai numegst skarą, nuo kurio galo ji pradedama ir kaip seka tas mezgimas, kas kiek akių pridėt, na viską, noriu mamai skarą numegst bet nelabai įsivaizduoju kaip ją pradėt, ačiū
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2009 01 11, 14:03)
Laba rytą,jau kartelį klausiau bet niekas neatsakė, tai dar kartą klausiu  ax.gif  gal man galėtu kas nors paaiškint kai numegst skarą, nuo kurio galo ji pradedama ir kaip seka tas mezgimas, kas kiek akių pridėt, na viską, noriu mamai skarą numegst bet nelabai įsivaizduoju kaip ją pradėt, ačiū

aš turiu skaros schemą . kiek suprantu ji nerta vašeliu jei pagelbės prašom mirksiukas.gif ,
user posted image
aš skarą nėriau tik barbei pradėjau nuo viršaus nuo plačiausios vietos ir kiekvienoj eilutėj mažinau po vieną bangelę kol liko tik viena ir viskas ir pririšau šonuose kutus ax.gif galim irgi pasirodyti blush2.gif jei draugauji su vašeliu tai pirmyn o jei su virbalais tai gal dar kuri iš mamyčių gali pagelbėt g.gif sėkmės
user posted image
Atsakyti
Ankstesnioje temoje buvau paaiskinus kaip megzti savo skara, pasiieskok biggrin.gif
http://www.public.fo...le/img1392.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimusia: 11 sausio 2009 - 15:05
sveikos mezgėjėlės. jūsų darbeliai nuostabūs. ir aš vis laisvalaikiu pabandau panarplioti kokį šalikėlį. bet patekau į bėdą.... niekaip nesugebu iššifruoti šio rašto http://www.knitty.co...laceribbon.html
gal kuri galėtų padėti išsiaiškinti kaip jis mezgamas, nes užsienio kalbos nemoku, o svarbiausia nesuprantu ir nemoku išmegsti akių, kurios parodytos tuščiais langeliais.... iš anksto ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loresta @ 2009 01 11, 17:18)
sveikos mezgėjėlės. jūsų darbeliai nuostabūs. ir aš vis laisvalaikiu pabandau panarplioti kokį šalikėlį. bet patekau į bėdą.... niekaip nesugebu iššifruoti šio rašto http://www.knitty.co...laceribbon.html 
gal kuri galėtų padėti išsiaiškinti kaip jis mezgamas, nes užsienio kalbos nemoku, o svarbiausia nesuprantu ir nemoku išmegsti akių, kurios parodytos tuščiais langeliais.... iš anksto ačiū už pagalbą  4u.gif

baltas tuščias langelis -- geroji akis;
pilkas tuščias langelis -- išvirkščioji akis;
/ -- dvi sumegztos į dešinę
\ -- dvi sumegztos į kairę
o -- užmetimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amanita: 11 sausio 2009 - 18:22