o tokio kaip tavo (su peiliuku?) is viso niekur nera, bent jau nenurodyta, kur turi
QUOTE(sobieska @ 2008 12 08, 11:12)
Rokoko as taip pagalvojau, o tavo egliu sakos dar su spygliais nenukris, jei pajudinsi (schutka) vis dar nera progos ju panaudot, ania
visko gali but nejudinau dar
sudetos eglisakes plastikiniame maise, lauke po stogu.
na jei ka, miskas uz keliu simtu metru, viens du - bus nauju saku.
QUOTE(kasiopeja @ 2008 12 08, 12:17)
Rokoko, papasakok, kaip tu savo obuolių mumijas nuo medžių nudaužei? Mano kriaušių mumijos niekaip nepasiduoda. Pagalys neima, grėbliu bandžiau užkabinti ir žemyn nutraukti, bet pačios viršūnės nepasiekiu. To prietaiso, kuris vaisiams skini iš aukštaoi, niekur neužtinku pirkti. KĄ DARYT???
uoj, dar dauzysiu laukiu, kol nukris ju daugiau.
Reik ir man ta spec.pagali susirast kazkur turi but...
palaipiosiu medziais, jei ka man patinka...
QUOTE(kasiopeja @ 2008 12 08, 13:07)
o tokio kaip tavo (su peiliuku?) is viso niekur nera, bent jau nenurodyta, kur turi
laikinai nėra, reiktų pasikapstyt, kas Wolf Garten įrankius importuoja į LT
( Būčiau arčiau, paskolinčiau kartu su kotu )
Kaimyne mane prigasdino, kad abrikosai pas mus isaugs gigantais atseit per didelis medis salia kitu sodint pirma karta girdziu, kaip cia yra
QUOTE(Tina* @ 2008 12 08, 12:38)
Kaimyne mane prigasdino, kad abrikosai pas mus isaugs gigantais atseit per didelis medis salia kitu sodint pirma karta girdziu, kaip cia yra
tokių dalykų dar negirdėjau. Apie graikinius riešutus - taip, bet ne apie abrikosus... Pati galvoju sodinti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 12 08, 13:43)
gal tas tavo abrikosas skiepytas i zemaugi poskiepi............tai tuomet neturetu buti didelis.........
o gal galima įvardinti tuos "didelis" ir "nedidelis"?
Norėjau paklausti, gal kas esate pirkusios daugiamečių gėlių iš LGBS (Lauko gėlininkystės bandymų stoties)? Paprastai pardavimo aikštelėje yra vos viena kita padėta, o jų auginamų sąrašas (paspaudus "daugiametės gėlės" parsisiųsite excel failą su sąrašu) tikrai labai ilgas... Tiesa, tame faile nurodytos didmeninės kainos, tai ir iškilo klausimas, ar galima pasinaudoti ta įvairove įsigijant vos kelis daigelius?
Kitas klausimas dėl vilkdalgių: kaip tiksliai vadinasi tie žemaūgiai, kurie žydi anksti pavasarį?
Kitas klausimas dėl vilkdalgių: kaip tiksliai vadinasi tie žemaūgiai, kurie žydi anksti pavasarį?
QUOTE(kasiopeja @ 2008 12 08, 16:34)
o gal galima įvardinti tuos "didelis" ir "nedidelis"?
atseit jiems uz nugaros augancias vysnias uzgos.
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 12 08, 14:54)
man didelis, tai jau virs mano ugio plius istiesta i virsu ranka ....
gautusi iki 2 metru
gautusi iki 2 metru
ei jau, didelis... mano vyras aukštesnis...
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 12 08, 14:42)
atseit jiems uz nugaros augancias vysnias uzgos.
tas, kurį esu mačiusi suagusį, ūgio kaip vidutinė slyva. Gal apie 3 metrus
Papildyta:
QUOTE(Ciep @ 2008 12 08, 14:39)
Norėjau paklausti, gal kas esate pirkusios daugiamečių gėlių iš LGBS (Lauko gėlininkystės bandymų stoties)? Paprastai pardavimo aikštelėje yra vos viena kita padėta, o jų auginamų sąrašas (paspaudus "daugiametės gėlės" parsisiųsite excel failą su sąrašu) tikrai labai ilgas... Tiesa, tame faile nurodytos didmeninės kainos, tai ir iškilo klausimas, ar galima pasinaudoti ta įvairove įsigijant vos kelis daigelius?
gal būtų geriausia tiesiai skambinti ir klausti
Sobieska, stai taip kas ziema dengiu magnolija.