Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 36

o tokio kaip tavo (su peiliuku?) is viso niekur nera, bent jau nenurodyta, kur turi dry.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 12 08, 11:12)
    Rokoko as  taip pagalvojau, o tavo egliu sakos dar su spygliais biggrin.gif  nenukris, jei pajudinsi (schutka) vis dar nera progos ju panaudot, ania

visko gali but lotuliukas.gif nejudinau dar
sudetos eglisakes plastikiniame maise, lauke po stogu.
na jei ka, miskas uz keliu simtu metru, viens du - bus nauju saku.

QUOTE(kasiopeja @ 2008 12 08, 12:17)
Rokoko, papasakok, kaip tu savo obuolių mumijas nuo medžių nudaužei? Mano kriaušių mumijos niekaip nepasiduoda. Pagalys neima, grėbliu bandžiau užkabinti ir žemyn nutraukti, bet pačios viršūnės nepasiekiu. To prietaiso, kuris vaisiams skini iš aukštaoi, niekur neužtinku pirkti. KĄ DARYT???

uoj, dar dauzysiu lotuliukas.gif laukiu, kol nukris ju daugiau.
Reik ir man ta spec.pagali susirast g.gif kazkur turi but...
palaipiosiu medziais, jei ka mirksiukas.gif man patinka...

Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 12 08, 13:07)
o tokio kaip tavo (su peiliuku?) is viso niekur nera, bent jau nenurodyta, kur turi  dry.gif

laikinai nėra, reiktų pasikapstyt, kas Wolf Garten įrankius importuoja į LT wink.gif

( Būčiau arčiau, paskolinčiau kartu su kotu 4u.gif )
Atsakyti
Kaimyne mane prigasdino, kad abrikosai pas mus isaugs gigantais blink.gif atseit per didelis medis salia kitu sodint blink.gif pirma karta girdziu, kaip cia yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 12 08, 12:38)
Kaimyne mane prigasdino, kad abrikosai pas mus isaugs gigantais  blink.gif atseit per didelis medis salia kitu sodint  blink.gif pirma karta girdziu, kaip cia yra  g.gif

tokių dalykų dar negirdėjau. Apie graikinius riešutus - taip, bet ne apie abrikosus... Pati galvoju sodinti ax.gif
Atsakyti
gal tas tavo abrikosas skiepytas i zemaugi poskiepi............tai tuomet neturetu buti didelis.........
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 12 08, 13:43)
gal tas tavo abrikosas skiepytas i zemaugi poskiepi............tai tuomet neturetu buti didelis.........

o gal galima įvardinti tuos "didelis" ir "nedidelis"? biggrin.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, gal kas esate pirkusios daugiamečių gėlių iš LGBS (Lauko gėlininkystės bandymų stoties)? Paprastai pardavimo aikštelėje yra vos viena kita padėta, o jų auginamų sąrašas (paspaudus "daugiametės gėlės" parsisiųsite excel failą su sąrašu) tikrai labai ilgas... Tiesa, tame faile nurodytos didmeninės kainos, tai ir iškilo klausimas, ar galima pasinaudoti ta įvairove įsigijant vos kelis daigelius?

Kitas klausimas dėl vilkdalgių: kaip tiksliai vadinasi tie žemaūgiai, kurie žydi anksti pavasarį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciep: 08 gruodžio 2008 - 16:41
QUOTE(kasiopeja @ 2008 12 08, 16:34)
o gal galima įvardinti tuos "didelis" ir "nedidelis"?  biggrin.gif

atseit jiems uz nugaros augancias vysnias uzgos.
Atsakyti
man didelis, tai jau virs mano ugio plius istiesta i virsu ranka .... smile.gif biggrin.gif
gautusi iki 2 metru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 12 08, 14:54)
man didelis, tai jau virs mano ugio plius istiesta i virsu ranka .... smile.gif biggrin.gif
gautusi iki 2 metru biggrin.gif

irnesakyk.gif ei jau, didelis... mano vyras aukštesnis...
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 12 08, 14:42)
atseit jiems uz nugaros augancias vysnias uzgos.

tas, kurį esu mačiusi suagusį, ūgio kaip vidutinė slyva. Gal apie 3 metrus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciep @ 2008 12 08, 14:39)
Norėjau paklausti, gal kas esate pirkusios daugiamečių gėlių iš LGBS (Lauko gėlininkystės bandymų stoties)? Paprastai pardavimo aikštelėje yra vos viena kita padėta, o jų auginamų sąrašas (paspaudus "daugiametės gėlės" parsisiųsite excel failą su sąrašu) tikrai labai ilgas... Tiesa, tame faile nurodytos didmeninės kainos, tai ir iškilo klausimas, ar galima pasinaudoti ta įvairove įsigijant vos kelis daigelius?

gal būtų geriausia tiesiai skambinti ir klausti g.gif
Atsakyti
Sobieska, stai taip kas ziema dengiu magnolija.
Atsakyti