Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 36

QUOTE(rokoko @ 2008 12 07, 18:49)
nu duokit kas nors zenkla, kada rist jukas rolleyes.gif

Nu kodel tu jas taip nori risti rolleyes.gif As va siandien pasiziurejau i savo jukute, tokia ji grazi, ir dabar ja paristi doh.gif .Nea, nerisiu as jos, nebent jei pastebesiu, kad lauziami lapeliai, tada gal ir pagelbsiu
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 12 07, 19:49)
Nu kodel tu jas taip nori risti :

As irgi noriu risti biggrin.gif bet dar neparisau bigsmile.gif Ka ten parisi, jei manoji iki siol
tebezydi hihihi.gif Galvoju kirpti ta zieda, ar dar leisti zydeti g.gif doh.gif
Atsakyti
čia mano jukos vakar vakare, dar neskubėkit su dengimais.
user posted image
[URL=http://g.imageshack.us/img176/p1000559hg8.jpg/1/][IMG]http://img176.imageshack.us/img176/p1000559hg8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 07 gruodžio 2008 - 22:07
QUOTE(Knifofija @ 2008 12 07, 22:07)

kaip grazu wub.gif skiriasi ta Lietuvele, pas mus ne kvapo to baltumo.

Dengti - taip, dar nera nuo ko, bet kada risti? [ lotuliukas.gif blush2.gif ]

Man tiesiog neaisku risimas :
velai rudeni - tai butu dabar,
pries salcius - tai butu bent nuo minus 5-8, [bet cia jau dengimas butu]
pries sniega - reiktu sekt prognozes... g.gif
rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 12 07, 23:07)

Geras...visas ziemos sniegas susirinko ties Kursenais, ties Raseiniais visa savaitgali rinkosi lietus. biggrin.gif
Atsakyti
sobieska,

kadangi pas mane zvarbus vejai nuo atviru lauku, tai as aprisau eglisakem savo magnolija. Vakare parodysiu vaizdeli. Prisidaviau, kaip ir buvo zadeta rolleyes.gif

Taip pat apiberiau durpem rozes ir uzmeciau po eglisake ant kiekvienos, nes kutaip sunekai viska nuvarys.
Papildyta:
Knifofija, pas tave kaip pasakoj wub.gif kaip kalediniam atviruke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 12 08, 10:36)
sobieska,

kadangi pas mane zvarbus vejai nuo atviru lauku, tai as aprisau eglisakem savo magnolija. Vakare parodysiu vaizdeli. Prisidaviau, kaip ir buvo zadeta  rolleyes.gif

Aciu, aciu 4u.gif as jau irgi zingsni link to proceso savaitgali padariau: eklisakiu puspriekabe kieme stovi, tik duosiu mamytei zenkla ir bus padaryta, nurodymus jau palikau, kas kiek, kaip, kuriuos nes itariu, kad tik po dvieju savaiciu mano koja bus sodyboj, vis tie naujametiniu baliu maratonas gruodzio menesi koja kisa lengvai praleisti savaitgalius doh.gif
Rokoko as taip pagalvojau, o tavo egliu sakos dar su spygliais biggrin.gif nenukris, jei pajudinsi (schutka) vis dar nera progos ju panaudot, ania mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 12 08, 07:36)
sobieska,

kadangi pas mane zvarbus vejai nuo atviru lauku, tai as aprisau eglisakem savo magnolija. Vakare parodysiu vaizdeli. Prisidaviau, kaip ir buvo zadeta  rolleyes.gif

Taip pat apiberiau durpem rozes ir uzmeciau po eglisake ant kiekvienos, nes kutaip sunekai viska nuvarys.

O man kažkaip vis atrodo, kad "dar anksti". Magnolija tik paruošta - kuoliukai aplink subęsti, agroplėvele vyniosiu. Rožes tik vakar durpėm apipyliau ir tai ne visas. Normalaus minuso dar nežada schmoll.gif
Papildyta:
Rokoko, papasakok, kaip tu savo obuolių mumijas nuo medžių nudaužei? Mano kriaušių mumijos niekaip nepasiduoda. Pagalys neima, grėbliu bandžiau užkabinti ir žemyn nutraukti, bet pačios viršūnės nepasiekiu. To prietaiso, kuris vaisiams skini iš aukštaoi, niekur neužtinku pirkti. KĄ DARYT??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 12 08, 13:17)
Rokoko, papasakok, kaip tu savo obuolių mumijas nuo medžių nudaužei? Mano kriaušių mumijos niekaip nepasiduoda. Pagalys neima, grėbliu bandžiau užkabinti ir žemyn nutraukti, bet pačios viršūnės nepasiekiu. To prietaiso, kuris vaisiams skini iš aukštaoi, niekur neužtinku pirkti. KĄ DARYT???  g.gif

lotuliukas.gif ir mano medzius okupavusios tokios mumijos.O kam jas dauzyt, pacios su laiku nukris.
Atsakyti
Senukuose esti keturių rūšių.

Turiu tokį
user posted image
Teleskopinis kotas kitiems antgaliams iš anksčiau jau buvo nupirktas. Patenkinti esam pilnai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2008 12 08, 10:37)
Senukuose esti keturių rūšių.

Vis nepastebiu, eisiu dar sykį atidžiai ieškoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 12 08, 12:42)
Vis nepastebiu, eisiu dar sykį atidžiai ieškoti  doh.gif

o jų ir nėra visuose PC wink.gif
Tie pirmi du iš sąrašo yra tik Ukmergės g 244, o Fiskarinis - P. Lukšio g. 34 4u.gif
Atsakyti