Nu merginos, mane stebinat.
Pirmiausiai lazdynas. Vienas auga sodyboje, tai jis kaip ir zinomas, grazus, uzauga pakankamai aukstas (buvo mintis salia sodinti raugona).- Tinka.
Sedulos- mano graziausias krumas. Jie auga kieme (turiu 2) vienas (baltai margas, sakyciau "Elegantisima") per virtuves langa matosi ir auga jis taip, kad dengia siltnami (fantastika koks grazus), kitas nuo kelio ( taip pat kitu rakursu dengia siltnami, bet jis geltonai margas). Jie man patys grziausi.
Kai nama apkalem lentutem ir pamatem, kad jis tamsokas, nuratem jog reikia augalu su baltai raudonais lapais. Todel (ne be Jusu pagalbos pernai) nusprendem, kad reikia veigelos ir butent "Variegatos". Visur pirkti buvo mazauges (Nano), suradau Plungeje ir ji jau uzsakyta, tik atsivezti reikia. Sodinsiu irgi taip, kad matyciau ir kiti matytu
Todel su visais sitais augalais jau susigyvenau ir akimis ir sirdimi
. Jie man tikrai per grazus, kad as juos kisciau "ten".
Keisciausiai, kad vis abejojau ar tikrai bus gerai, ar neklystu ( gal nezinau nieko naujo, gal yra graziasniu augalu, gal... gal... gal.), o Jus tik patvirtinote mano pamastymus, visi tie patys augalai ACIU jums labai. Jie patys graziausi. Sprendziau viena problema issprendziau Kita .
Na o ten turbut sodinsiu lazdynus. Zalius ir koki raudona, na gal kokias geles raudono fone pasodinsiu kas "skyles ispudzio" fone nebutu (pvz. bijunus).
Aciu Jums dar karta, Jus tikrai man padejote
. As visiems sakau, kad supermamu forumas isspres visas problemas