QUOTE(kasiopeja @ 2009 01 20, 08:18)
Kadangi esu mačiusi gyvai, galiu pasakyti, kad būtent ta viečikė po obelimi yra pati smagiausia, jaukiausia ir kt. Labai rekomenduoju ir kitiems pasidaryti ką nors panašaus. Rokoko, jeigu nebijai viešumo, gal galėtum planelį nupiešti, kad ir kitos įsivaizduotų, kur ta tavo vietelė užslėpta?
aciu
o mes ja ''atradom'' tik pries kokius 4 metus
bumt padejom stala ant zoles po medziu, ir prilipo
[karsta buvo, plius30
, kur daugiau detis?..]
Na su mieteriu po sklypa nebegiosiu, dokumentu neieskosiu... Bet gerai jauciu atstumus, rasiu laiko - galesiu papaisyti, kas ten pas mus yra
Kasioppeja, atsiras ir pas jus ''intymciku'', atsiras
QUOTE(Knifofija @ 2009 01 20, 10:19)
Žiemoja, nors kai kas sako, kad sunkiai, bet pas mane koks 10 metų auga ir vargo nemato.
Aciu
As va kazkaip galvoju, kad tuos smulkius silokus po metu/kitu rausiu is zemes [Smht1 buvo teisi del ju netinkamos vietos] ir atlaisvinsiu vietos kazkam rimtesniam [gal akantui
]. O idomesnius silokus i kokius vazonus ar lovius...
galvoju, palei terasos pertvara [1metro a.] butu svyranciu siloku loveliai
tokia idomi ''mesos'' mase kybotu
priesais spalvingu spygliuociu plota - turetu tikt
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 01 20, 11:56)
kai nuvažiuosiu reiks nufotkint visus likusius medžius, gal tikrai bereikalo mes juos norim išpjauti
bent keli žmonės jau sako palikti pušis ir egles
jei pades - ir as ikalbineju neskubeti pjauti.
QUOTE(Natha @ 2009 01 20, 12:20)
O dėl slyvų tai pagalvojau gal suteiksiu paskutinį šansą esančioms dabar, gal susiprotės duot derlių Bet kaip jau sakei prie jų širšių bus, o jos per vidurį šlaito susodintos, tai nežinau ar man taip patiks
Hortenzijos tikrai nenoriu, jos žiedai man visai negražūs, tokie žalsvi, man tikrai negražu. Galiu padovanot kam nors jei norit.
slyvos, jei ir neduos derliaus - vis tiek ''lipalas'' teka.
Musu slyvos buvo prie tako i lauko sandeliuka - net apavas aplipdavo praejus. Plius ant siltnamio ir sandeliuko stogo tekejo
kiek Mb darbo papildomai po visko kasmet sveist stikla sepeciu...
Beje, nukirtus sekmingai susinaudojo - tai
labai karsta malka
Jau po metu kalbesi kitaip, bet jei nori, gali ir neklausyti
Man taip pat tos hortenzojos buvo ''kaimas'', silokus ''kopustais'' vadindavau, rutgrudele - ''varske'' ir tt. Pradejus dometis augalais ir juos myleti, pastebeti subtilu grozi - keiciasi mintys apie juos
Is pat pradziu daznai patinka tai, kas ispudinga, rysku, geometriska - stambus ziedai, apibreztos formos, ryskios spalvos... arba kokia nors egzotika - japoniski sodai ar pan..