QUOTE(Ciep @ 2009 01 19, 21:03)
prisvaigsiu ką nors, pažadu
Tik noriu paklaust:
labai dėkinga ir labai lauksiu
jei ką čia mano meilas erikapster@gmail.com
čia sudėjau pririnku sfoto kas man gražu ir norėčiau savo kieme kur nors ten įdėjau ir porą savo namuko foto
o čia atsakymai į klausimus
1) ar tos pušys senos, ar sveikos ir ar dekoratyviai atrodo (t.y. ar norėtum pati jas matyti savo kieme)
2) kaip suprantu, sklypas ilgesnis, nei nupaišei (ariama žemė ten toliau būtų). Kokio dydžio realiai nori daržo, sodo?
3) kur šiaurė, pietūs, vakarai, rytai?
4) koks pats namas - šiuolaikinė statyba, silikatas, medinukas, tinkuotas, gal pvz.raudonų plytų?
5) ar reik vietos vaikų žaidimams?
6) bele kokie norai/svajonės - pažerk minčių srautą, kad bent įsivaizduotumėm, kas Tau patinka
1)Obelys tai norėtume,kad liktume,nes skanūs obuoliai,pušų tikrai nenorim,nes ta prie tvenkinio palinkus ir reta,kita irgi ne vietoj,karklo tai norėtume,nes jis tam kampe neblogai žiūrisi ir nemaišo gal?
2)sklypas ilgas aš čia nupiešiau tik tiek,kiek planuojam dabar tvarkytis 41metrą ir darytis kiemą,o toliau bus pieva-daržas
3)garažo kampas šiaurė
4)namo foto pridėsiu,baltos plytos bus nutinkuotos,tik dar nesugalvojom kokia spalva?namas dar labai baisus,bet jau gražėjam po biški.
5)kažkokios vietos žaidams reiktų?krepšinio lentai,supynėms,hamakui,nes medžių jam nėra?bet jau tada gal į pievos-daržo plotą kažkiek?
6)maždaug norus sudedu su pasirinktom foto iš forumiečių ir interneto
mano piešinio mastelis 1langelis 2metrai,tik žiuriu šone tas 4 obelis labai jau didelias nupiešiau ,jas rudenį apgenėjom tai fainos gavosi,pasiekiam rankom obuolius nnusiskinti
to keliuko į garažą įvažiuoti nėra,čia tik mes galvojom,kad jis toj vietoj bus ir nuo pagrindinio kiemo į vidinį takelis yra tik paprastutis iš kur ne kur esamų akmenų,bet mes čia ir norėtume takelio į vidinį kiemą
vidiniam kieme prie durų yra vijoklis aš jo ten norėčiau.
šulinio dar irgi nėra,bet galvojam jį toj vietoj
tas tvenkinukas pirmam kieme ten ir bus,nes jau yra vieta jam tik jo dydis liks max 3x3metrų